自由講場

跳至

首頁
12345...23

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

由細睇到大, 今屆竟然無得安坐家中睇, 係一場都無! 人人興高彩烈講緊既時候, 自己就會完全搭唔到嘴,你話幾無癮! 同外國朋友講起都無人信,全球盛事, 響hk竟然唔係個個都可以睇到.

珍珠宮

原帖由 gion 於 10-6-11 21:24 發表
由細睇到大, 今屆竟然無得安坐家中睇, 係一場都無! 人人興高彩烈講緊既時候, 自己就會完全搭唔到嘴,你話幾無癮! 同外國朋友講起都無人信,全球盛事, 響hk竟然唔係個個都可以睇到. ...

j2 今晚播開幕式同頭場,依家做緊啦!
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ATV高清都做緊. 仲係高清

原帖由 nz 於 10-6-11 21:26 發表

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 nz 於 10-6-11 21:26 發表

屋企都無高清 .... 諗起而家好多人都睇緊,真係酸溜溜!

珍珠宮

原帖由 gion 於 10-6-11 21:30 發表

屋企都無高清 .... 諗起而家好多人都睇緊,真係酸溜溜!

吓!!!

唔好喊啦,去街街睇囉!!!

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

男爵府

高清做又點??我住村屋又收唔到,而且,我諗唔係人人有解碼器囉!!!都唔知有冇搞錯!!因為啲商業利益,搞到香港咁多人冇得睇呢個世界盛事,真係令香港成為國際間0既笑柄 !!!

原帖由 peaceaa1122 於 10-6-11 21:29 發表
ATV高清都做緊. 仲係高清

伯爵府

我都覺得係囉~!都唔知有冇搞錯..竟然冇得睇~

珍珠宮

原帖由 viennawong 於 10-6-11 21:32 發表
高清做又點??我住村屋又收唔到,而且,我諗唔係人人有解碼器囉!!!都唔知有冇搞錯!!因為啲商業利益,搞到香港咁多人冇得睇呢個世界盛事,真係令香港成為國際間0既笑柄 !!!

...

係咪新界吖,有網友話調吓個天線可以收CCTV1高清喎!

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 nz 於 10-6-11 21:32 發表

吓!!!

唔好喊啦,去街街睇囉!!!

而家做左人呀媽,出街睇都無咁方便. 邊似得以前咁free, 上屆我一放工返屋企就訓, 訓到點零兩點就起身睇, 睇完恰一陣又番工,諗起都happy!

珍珠宮

原帖由 gion 於 10-6-11 21:40 發表

而家做左人呀媽,出街睇都無咁方便. 邊似得以前咁free, 上屆我一放工返屋企就訓, 訓到點零兩點就起身睇, 睇完恰一陣又番工,諗起都happy!

上屆都係CABLE做,我都係間吓出去商場睇免費波,係呢個時候好想住北區.

珍珠宮

好媽媽勳章

而家周圍d商場都有得睇啦...
氣氛仲好好tim...成大班人一齊睇...
有d仲派埋野食tim.....

禁止訪問

子爵府

今晚正值失望之餘, 老公竟然去豐x買咗部cheap地的高清tv仟幾蚊睇住先law,都好滿足同意外啦!不過有x电視真係掣作麻麻,好懷念無記同亞視以前互串的氣氛呢!

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 nz 於 10-6-11 21:45 發表

上屆都係CABLE做,我都係間吓出去商場睇免費波,係呢個時候好想住北區.

上屆我同cable個contract做完世界盃就完,cut果陣鬼咁麻煩,個電話打到爛都未打得通, 囉張form都要同佢地起晒鋼,心諗以後咪鬼旨意我會再睇cable! 點知呢屆又比佢羅到轉播權,條氣真係好唔順.

公爵府

有線1台有得睇, 有d大廈的免費公眾頻度都有呢個台

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

開波LU!!!

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

del

伯爵府

畀面勳章

但好似唔係埸場都有得睇(有線一台).

原帖由 alik 於 10-6-11 22:01 發表
有線1台有得睇, 有d大廈的免費公眾頻度都有呢個台
東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

上pps, cntv好似有~
Childhood is journey, not a race.

別墅

c6買左隻手指..係上晒全世d電視台...
一場都不會錯過

首頁
12345...23

尾頁

跳至