跳至

首頁
12345...10

尾頁

民房

my fd is carmen wong
1. 場地意見 : 未有意見
2.日期/時間: 7月份 星期日下午
3.參與人數: 2個成人. 1個BB
4. 其他意見: 未有意見

thank you~

大宅

1. 場地意見 : 未有意見
2.日期/時間: 7/8月份 星期日下午
4. 其他意見: 未有意見

男爵府

原帖由 b.blue 於 10-6-12 00:00 發表

OH 咁你咩時間得丫^^?

星期六得唔得呀? 不過我返長短週....

男爵府

[quote]原帖由 ice3231 於 10-6-12 00:06 發表
請各位有興趣參加父母發表意見:

1. 場地意見 :
2.日期/時間: 星期/下午.上午
3.參與人數: 個成人. 個BB
4. 其他意見:例如當日節目

---------------
1. 場地意見 : 盡量想香港島, 不過唔係都ok
2.日期/時間: 星期六/下午.上午都ok, 只要果日唔駛返工
4. 其他意見: 無所謂

大宅

我fb是--kaherine
1. 場地意見 : 無意見
2.日期/時間: 紅日 / 星期日下午 (意見:7月份係bb的半歲生日月,有個半歲meeting都唔錯!)
3.參與人數: 2個成人(到時confirm因老公maybe要返工). 1個BB

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 25# ice3231 的文章

好呀~~我平日要返工,星期六,日會好d

大宅

1. 場地意見 :
a) 最好club house, 因為安全,又方便d人奶bb. 又清潔, bb倦又可以安靜睡覺. 我們又可以坐下傾湊bb經.
b) 地鐵上蓋商場, 要有清潔的育嬰室, 又可方便bb車上落.

3.參與人數: 個成人. 個BB
4. 其他意見:

大宅

我fb是--carmen yan
囝囝係cayden仔, 雞蛋仔
1. 場地意見 : 無意見
2.日期/時間: 咩時間都可以, 嘻嘻, 因為我係暫時係全職媽媽
3.參與人數: 2個成人(到時confirm因老公maybe要返工). 1個BB

大宅

my fd係 Emily Mak
1. 場地意見 :無所謂
2.日期/時間: 星期六,日下午都得,不過好似星期六好d,因為每個sun都要返6299到食飯,如果係星期日下午搞就會比較趕,如果唔返去食就要早d通知
4. 其他意見: 暫時未有

大宅

好媽媽勳章

原帖由 ice3231 於 10-6-11 23:25 發表
my fb is kathychist^
如果想有個party or meeting, 我們要開始籌備啦!

預埋我!!太耐無上bk.....已經分唔到你地你邊個喇

大宅

報到先
I don't have you FB ar
my fb name is shirley yip

原帖由 ice3231 於 10-6-11 23:40 發表
我fb send唔哂俾咁多mama,有d漏左,依家send返先

侯爵府

我FB 係 Square Cheung,
我個仔叫Ryan

1. 場地意見 : 樓上cafe
2.日期/時間: 星期日下午
3.參與人數: 暫時2大,1b, 1小.. (睇下老公去唔去.. 如果老公唔去就1大1b)
4. 其他意見:無意見..

別墅

邊度有合適地點?

原帖由 車莉 於 10-6-12 12:29 發表
1. 場地意見 :
a) 最好club house, 因為安全,又方便d人奶bb. 又清潔, bb倦又可以安靜睡覺. 我們又可以坐下傾湊bb經.
b) 地鐵上蓋商場, 要有清潔的育嬰室, 又可方便bb車上落.

3. ...

大宅

我家的bb club house 冇得order野食, 不過就free of charge, 而且有地墊, 冇乜人. 勝在安全. 不過不能容納太多人.
另外有媽咪提議d有食物的地方, 但樓上cafe 我就有保留, 唔知有冇防火安全條例, 始終有大有細比較危險.
其他媽咪有冇idea? or hotel suggest?

日期 : 如果平日可以是最好, 因為去邊都冇咁多人, 商場, 酒樓, 餐廳....都少d人, 對bb都好d.
時間 : 我prefer tea time 時間, 都係因為冇中午咁多人.

原帖由 ice3231 於 10-6-13 00:33 發表
邊度有合適地點?

別墅

cherry~我昨晚都同你一樣o係度諗同一個問題
因為cafe係好,可以坐耐d,包場又無人打擾到我地
但係之前去過好多cafe,因為通常o係唐樓舊洋樓防火安全都唔係做得好足
如果平時自已去就唔怕,但係咁多bb
touch wood一發生起事上離就麻煩了
雖然有bb meeting o係cafe搞

如果價錢差唔多hotel tea buffet可以食得安心d都唔錯
各位咁不如揾間hotel tea buffet好無呀?
通常 tea buffet係12時至2時半左右的

侯爵府

之前我約過其他BK MAMA出嚟. 係佐敦一間酒店食BUFFET.. 都OK.. D 野都幾好食...

但唔好係平日LA.. 我估好多MAMA都要番工.. 平日多數都唔得..

大宅

SQUARE, ICE,
佐敦都OK, 不過妳地有冇去過W HOTEL? 我個FD話佢地D LUNCH BUFFET 唔錯, 又精緻, 又多甜品, 而且價錢都係百幾蚊, 不過佢係平日, 我唔知假日多少, 不過好想試下, 加上佢就响地鐵站上蓋, 又唔駛過馬路, BB車上落都安全, 日晒雨淋都冇有怕, 合晒何車. 唔知各位媽咪有咩意見?

原帖由 square72 於 10-6-13 22:50 發表
之前我約過其他BK MAMA出嚟. 係佐敦一間酒店食BUFFET.. 都OK.. D 野都幾好食...

但唔好係平日LA.. 我估好多MAMA都要番工.. 平日多數都唔得..

複式洋房

報到!
我fb是 - sandie wong

1. 最好係地鐵到達既地方
2. 星期六下午or星期日上/ 下午
3. 2成人,1bb
4. 無所謂

別墅

去w hotel既fire 定係 kitchen?
食物ok,環境very good!
sunday tea buffet
會唔會好似洲際咁貴一倍ga?
聽日打tel去問下先~~

原帖由 車莉 於 10-6-13 23:30 發表
SQUARE, ICE,
佐敦都OK, 不過妳地有冇去過W HOTEL? 我個FD話佢地D LUNCH BUFFET 唔錯, 又精緻, 又多甜品, 而且價錢都係百幾蚊, 不過佢係平日, 我唔知假日多少, 不過好想試下, 加上佢就响地鐵站上蓋, 又唔駛過馬路, B ...

大宅

好似係KITCHEN, 唔該晒.

原帖由 ice3231 於 10-6-14 00:55 發表
去w hotel既fire 定係 kitchen?
食物ok,環境very good!
sunday tea buffet
會唔會好似洲際咁貴一倍ga?
聽日打tel去問下先~~

首頁
12345...10

尾頁

跳至