自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

現在D人, 30多唔駛用巾巾都有.

原帖由 CBBCBB 於 10-6-12 14:51 發表
我已經4字尾,就快5字喇,唔駛用巾巾8年,但身體好似2x,冇病冇痛冇煩惱,一條白髮都未有,皮膚滑過阿囡,皆因心境年青兼且生性樂觀,日日叫自己過得開開心心,十年唔駛見醫生  ...

禁止訪問

大宅

原帖由 ball_ballsiu 於 10-6-13 18:30 發表
有無睇中醫調理吓? 真係唔好比佢停, 停咗老得好快咖.

e家身體重好過d後生仔,晚晚一覺訓到天光,冬天出街著件薄風褸就掂,十幾年都冇病過,又唔覺點老得快,暫時未駛調理

男爵府

我18歲嗰年和人家談話說18歲, 老了, 有人向我說, 如果不想老, 只有立即死去, 那麼便年年18了.

到現在更年長了, 更能理解, 人生只有活得有意義, 身體健康, 生活愉快, 外表自然相由心生.

難道50多還想要18歲的容貌和智慧? 我觀察到每個年齡的女士都有該個年己的美麗和智慧, 最重要的是自己的思維.

生老病死, 不是自己可以控制的.想起翁美玲, 便很有感觸了.

大宅

我唔害怕老, 但係害怕看見我的舊男朋友。 唔想被他見到我的老樣

水晶宮

已經30多..家族遺傳了年輕的DNA.個樣像剛讀完書出來..我媽媽快5x,個樣似3x

珍珠宮

睇住個小朋友一日一日咁長大, 講嘢一日一日咁多咗, 唔駛照鏡, 都覺得自己老咗. 但只要可以一家人開開心心, 老咪老囉!

大宅

原帖由 mizuho 於 10-6-13 23:13 發表
睇住個小朋友一日一日咁長大, 講嘢一日一日咁多咗, 唔駛照鏡, 都覺得自己老咗. 但只要可以一家人開開心心, 老咪老囉!

AGREE

伯爵府

好媽媽勳章

我覺得依家D女人整體樣貌都比以前年輕左喎.

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

可能見到ex個樣嚇親你添.
原帖由 cocopig 於 10-6-13 22:53 發表
我唔害怕老, 但係害怕看見我的舊男朋友。 唔想被他見到我的老樣
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

老就老,都要接受.......
但記得唔好有"自欺欺人"..唔認老..咁仲難頂.
我有同事,已經3x到尾,但d商場sales讚佢後生,似廿零,又話唔似有小朋友...佢真係信晒...

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我既睇法係 : 中女萬歲!!!!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

其實只要保持心境開朗, 外貌有一點點改變都唔係大問題嚟既, 人總要老, 最緊要活得開心.

大宅

我從來都未靚過...老咗可能仲好樣d.....老唔老肥唔肥真係唔重要

最緊要少d病痛...日日開心

男爵府

我都快3張....今日去買飯仲比人叫小朋友
買電影飛個售票問我係未要學生飛....
睇三級片查身份證....
幫人買煙又要查我身份證.....
被街外人問我是不是未滿16歲懷孕....
同仔出街永遠以為我係姐姐....

救命!

子爵府

2018復活節勳章

:lol:
原帖由 cocopig 於 10-6-13 22:53 發表

我都係! 但係我同ex係街坊情侶, 返外家時好容易撞到mouth:
更何況我而家變左小肥豬(13x磅)添

珍珠宮

熱血金章

今天都接受唔到自己, 咁明天, 後天.......點算.
我地都唔係sell 樣既, forget it, 開心咁過la, 無謂自擾.
開心既人係最靚既.

要做一個驚青的靚女, 我寧願做開心的肥婆.

我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章

我都已經跨越40喇...

幾多歲唔緊要ga, 最緊要有 '自信' !!

有無睇無記星期二檔案 '抗衰老之謎'? 好正!

記住要心情開朗d, 生活作息要正常, 注意飲食 and 多做運動! 咁人都會青春好多ga!!

首頁

尾頁

跳至