想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

失散於esd, 返來呀~~~

希望可以响樹再傾呀~

男爵府

Re: 失散於esd, 返來呀~~~

其實我都係來自ESD架~~~只係用唔同o既名~~

大宅

李吳知道,
想問下妳有冇覺得而家個esd好q煩呀, 又要入login, 最慘入左又話妳錯, 我仲比佢改埋個login a/c, 都唔知有冇攪錯, 冇果樣整果樣.
咁妳通常响邊樹留言, 我地有冇傾過計呀, 因為我好唔底呀, 個個都知我係邊個, 但係我就唔知佢地既身份 :-(

男爵府

坦白講, 本來我都覺得呢度好好多, 但最近呢度都好難登入 :tongue: 所以我都有兩邊走~~

我係ESD裡面我叫Bee呀~~

大宅

see see see :-P

男爵府

ESD而家又入唔到啦!

大宅

冇喎, 入到喎, 妳再試試

侯爵府

好媽媽勳章

che00rry,

係一時得,一時唔得,唔知係咪佢新得濟,所以D程式仲係好屎 我都用到火起!!

等多陣,佢仲係咁,不如你叫wei wei e我把/我地係心聲留言開個新topics繼續我地個話題,一還是係自由廣場開好呢? 因為wei wei仲未結婚而且仲未想生BB,費時係到生BB度比人丙,事關離題(想生BB)!! :mrgreen: 你pm我把,我地一齊
諗開咩新topics名好!! :lol:
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

大宅

sandy2008,
係喎, 但係而家連呢樹都好難上, 我入唔到去pm, 不如就去自由講場啦!

別墅

我以前都成日上esd,但覺得入得好慢, 要load好耐好耐先入到。

大宅

jjsze,
e家仲衰呀, 但係bk都唔好得好多 :-|

男爵府

唔知點login.......

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hi ~~
原來妳就係呀bee, 妳在esd都開左好多topic, 我o係esd叫晴晴, 不過就好少留言, 都係睇既多, 我尋晚至到依家都開唔到esd, 佢話有error..
李吳知道 寫道:
坦白講, 本來我都覺得呢度好好多, 但最近呢度都好難登入 :tongue: 所以我都有兩邊走~~

男爵府

tsunma 寫道:
hi ~~
原來妳就係呀bee, 妳在esd都開左好多topic, 我o係esd叫晴晴, 不過就好少留言, 都係睇既多, 我尋晚至到依家都開唔到esd, 佢話有error..
[quote]
李吳知道 寫道:

[/quote]

Hi , 我都唔知而家應該點樣login, 成日話error 不過而家上黎呢度慣左, 或者我唔去ESD lu~~~

大宅

over, over~~ 以免有d姊妹未結婚同未想生bb, 我响自由講埸開左個topic喇, 得閒就去望下啦

男爵府

我都有同感!我係esd 叫elaine, 但好少留言!
請各位多多指教!

jjsze 寫道:
我以前都成日上esd,但覺得入得好慢, 要load好耐好耐先入到。
隋心而行

男爵府

leewu 寫道:
我都有同感!我係esd 叫elaine, 但好少留言!
請各位多多指教!

好似有d印象喎~~~

大宅

sorry ~ wrong post

[/url]

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

點解我上唔到既..

che00rry 寫道:
over, over~~ 以免有d姊妹未結婚同未想生bb, 我响自由講埸開左個topic喇, 得閒就去望下啦
?-( ?-(

大宅

tsunma,
上唔到? 唔會掛? 再試下啦, 個topic 叫"esd姊妹, 快d0黎傾下~"

首頁

尾頁

跳至