自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 chichingmama 於 10-6-14 15:42 發表
http://www.youtube.com/watch?v=4g1d7_q7QAY&feature=player_embedded

如果有人認識此男童,請即告知他家長或他學校知道
看看他們教育出一個什麼的中五生喎, 去澳洲讀書喎...讀屎片.... ...
呢兩日見到4-5個呢個 post...you tube 已起底, 唔駛上黎搵人嘞

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 cathy-tse 於 10-6-14 15:54 發表
、睇得出個男仔係低低地啦
乜你咁講架, 一陣有人走黎問你係咪醫生架, 你話企冇家教就得, 話企低低地就唔得 !

琥珀宮

原帖由 cathy-tse 於 10-6-14 20:25 發表
正常人也一睇都直覺那中5生低低地......從無覺佢毛家教與否....................直覺係直接第-感受到......做物關醫生事??????????????咁咪要關巴士公司事又或者關佢個書包事.....http://img7.nipic.com/20090616/26 ...
你搵返當事人問下啦 !

(唔係叫你去將軍澳xx學校搵呀無家教呀, 係去隔離街搵果個話人無知果個問下啦, 係佢先答到你架ja)

琥珀宮

原帖由 洗手盆 於 10-6-14 19:56 發表
我覺得佢呢啲叫做有性格

Yeah!
你指阿無家教有性格定話佢冇家教果個有性格先

琥珀宮

原帖由 洗手盆 於 10-6-14 20:43 發表
我覺得毛家教有性格,型爆。

不過話佢毛家教嗰個就低低哋。

無需專業人士證明,因為只係我覺得
好一句我覺得! 下次一定要加返呢句先, 緊要過"不喜勿插"

首頁

尾頁

跳至