論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我工人星期一到家, 我準備左一份好長好長的"家規"比佢, 係咁一到步就要比佢簽架喇? 大家會點做?

伯爵府

原帖由 mummummy 於 10-6-18 09:41 發表
我工人星期一到家, 我準備左一份好長好長的"家規"比佢, 係咁一到步就要比佢簽架喇? 大家會點做?

到步就俾佢睇&簽。

因為佢一到步頭兩日,係佢成張約最醒神的"黃金48小時"。

如果你唔趁呢兩日同佢講,第三日開始佢聽埋既都入唔到腦,唔上心。

佢做得好唔好其次,記住你既要求,自己死少好多細胞。

大宅

HI 可以SEND妳份家規比我參考嗎? [email protected] 謝謝

大宅

原帖由 mylulu007 於 10-6-18 09:55 發表

到步就俾佢睇&簽。

因為佢一到步頭兩日,係佢成張約最醒神的"黃金48小時"。

如果你唔趁呢兩日同佢講,第三日開始佢聽埋既都入唔到腦,唔上心。

佢做得好唔好其次,記住你既要求,自己死少好多細胞。 ...

嗯嗯! 份野係好多不同朋友, 網上SEARCH, 再加自己的, 整出來! 超長.... 我有點怕人家一看到, 真係冇哂胃口, 不過.. 因為湊NB BABY, 我為左保障自己, 都冇辦法~ 樣樣都想講明白~ 希望工人見到唔會反感啦~

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

HI 可以SEND妳份家規比我參考嗎? thx thx
每日望住佢哋就充滿力量啦!

大宅

原帖由 mummummy 於 10-6-18 10:39 發表

嗯嗯! 份野係好多不同朋友, 網上SEARCH, 再加自己的, 整出來! 超長.... 我有點怕人家一看到, 真係冇哂胃口, 不過.. 因為湊NB BABY, 我為左保障自己, 都冇辦法~ 樣樣都想講明白~ 希望工人見到唔會反感啦~ ...

HI
可以SEND妳份家規比我嗎?
[email protected] 謝謝

大宅

你好
可以pm比我嗎?
thanks!!

大宅

我家都快有 nb baby, 可以都pm比我嗎?
thx!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 mummummy 於 10-6-18 09:41 發表

我果份都唔弱, 12 page....
我仲要逐條同佢講解, 我要 capture 埋賤精d 懶野 print out 出黎俾姐姐睇, 並要佢簽名!!!!
瓜瓜哇哇哇

大宅

原帖由 ebutterfly323 於 10-6-18 16:48 發表

我果份都唔弱, 12 page....
我仲要逐條同佢講解, 我要 capture 埋賤精d 懶野 print out 出黎俾姐姐睇, 並要佢簽名!!!!

嘩... 12PAGES, 我得5 PAGES咋, 咁你果份詳細好多~~~
即係要每條同佢傾, 唔係叫佢自己睇完簽番就得啦?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 mummummy 於 10-6-18 16:54 發表

嘩... 12PAGES, 我得5 PAGES咋, 咁你果份詳細好多~~~
即係要每條同佢傾, 唔係叫佢自己睇完簽番就得啦?

如果我就咁俾佢睇, 鬼知佢有冇睇 ar, 求期簽個名俾我冇乜意思 lor! 所以我逐條解釋我 ge 要求! 同埋我份家規中英對照 ga, 所以先 12 page, 如果有埋印尼文又唔只 ga la, hoho!

不過我姐姐係蠢 & 純果隻, 所以要 '加以說明' lor, 但 so far 姐姐做左 10 個月都 ok ga!
瓜瓜哇哇哇

複式洋房

我都想要張家規呀,
[email protected]m

原帖由 ebutterfly323 於 10-6-18 18:30 發表

如果我就咁俾佢睇, 鬼知佢有冇睇 ar, 求期簽個名俾我冇乜意思 lor! 所以我逐條解釋我 ge 要求! 同埋我份家規中英對照 ga, 所以先 12 page, 如果有埋印尼文又唔只 ga la, hoho!

不過我姐姐係蠢 & 純果隻, 所以要 ' ...

洋房

Please PM to me^^
[email protected]

大宅

好媽媽勳章

Pls PM me too!! Thanks!!!

大宅

回覆 9# ebutterfly323 的文章

can u please send to me cuz mine is coming soon : [email protected]

洋房

pls pm me 2, thanks so much

原帖由 ah_tal 於 10-6-19 01:08 發表
Pls PM me too!! Thanks!!!

大宅

我都要請,仲係湊初生,所以都好擔心,可以pm或EMAIL埋比我嗎?
萬分感激!

大宅

我都想要張家規[email=~[email protected]]~[email protected][/email] thanks~

別墅

.

禁止訪問

BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至