影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

各位鐘意睇波既mama, 分享下...
我就like今晚既德國同英格蘭會分別勝出

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我又啱, 之前睇再2場淩晨波, 分別英格蘭, 捧她輸 結果和, 不過今晚應會勝呱, 之後捧我至愛巴西和阿根庭, 德國今晚應該會勝, 最失望是西班牙(因講到有冠軍相)和法國!

琥珀宮

德國輸左,令我跌眼鏡,一向德國都好小心,出盡全力係初賽階段去打,非要入到16強,但今次咁樣輸左俾賽爾維亞,雖然我冇睇波(冇有線),但有留意賽果,最後4強一定睇。

希望一陣英格蘭vs阿爾及利亞,唔會又爆冷啦!

原帖由 0120 於 10-6-18 10:36 發表
各位鐘意睇波既mama, 分享下...
我就like今晚既德國同英格蘭會分別勝出

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

今界跌到一地眼鏡 英格蘭vs阿爾及利亞.......又爆冷, 反而美國踢得幾好, 今晚荷蘭對日本唔會再爆冷嗎, 支持橙兵團
原帖由 SandyKL 於 10-6-19 00:56 發表
德國輸左,令我跌眼鏡,一向德國都好小心,出盡全力係初賽階段去打,非要入到16強,但今次咁樣輸左俾賽爾維亞,雖然我冇睇波(冇有線),但有留意賽果,最後4強一定睇。

...

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

英格蘭真唔掂,16強都危危乎。

荷蘭著橙衫唔"老禮",你諗下荷蘭+橙個音。

原帖由 mickeyeva 於 10-6-19 15:53 發表
今界跌到一地眼鏡 英格蘭vs阿爾及利亞.......又爆冷, 反而美國踢得幾好, 今晚荷蘭對日本唔會再爆冷嗎, 支持橙兵團

琥珀宮

大會話查下有冇人打假波喎。

原帖由 kayanclara 於 10-6-19 15:58 發表
全部都爆冷....

水晶宮

掛住睇波, lee幾日都冇上黎tim
我既心愛國家係英格蘭同意大利, 但出線危危符, 有d擔心

原帖由 mickeyeva 於 10-6-18 18:23 發表
我又啱, 之前睇再2場淩晨波, 分別英格蘭, 捧她輸 結果和, 不過今晚應會勝呱, 之後捧我至愛巴西和阿根庭, 德國今晚應該會勝, 最失望是西班牙(因講到有冠軍相)和法國! ...

水晶宮

班英軍都ng g做mud

原帖由 SandyKL 於 10-6-19 18:41 發表
英格蘭真唔掂,16強都危危乎。

荷蘭著橙衫唔"老禮",你諗下荷蘭+橙個音。

水晶宮

尋晚c朗都笑佢自己入果球haha..............
葡萄牙狂數北韓7:0

瑪瑙宮

嗰日捱眼瞓捧巴西都值得, 科德廸瓦好芧躉, 繼續捧巴西! 今日反而想睇南非和法國, 睇吓法國點樣收科! 最衰阿根延又是淩晨波, 唔係我都支持睇吓!

水晶宮

mickeyeva
原來係你呀, 波你都arm 我地就有牌講la~
尋晚我就睇左法國半場, 跟住2:30pm就起床睇阿根廷
阿根廷今場出後備都踢得ng錯, 有d冠軍相!

原帖由 mickeyeva 於 10-6-22 18:03 發表
嗰日捱眼瞓捧巴西都值得, 科德廸瓦好芧躉, 繼續捧巴西! 今日反而想睇南非和法國, 睇吓法國點樣收科! 最衰阿根延又是淩晨波, 唔係我都支持睇吓! ...

水晶宮

今晚英格蘭, 希望佢可以出線la,
我仲想睇林伯特, 謝拉特同朗尼......

水晶宮

德國今晚都會sure win ga la , ng洗擔心

原帖由 SandyKL 於 10-6-19 00:56 發表

...

瑪瑙宮

Hi 0120, 我最鐘意睇世界盃 我都想最終回是巴西對阿根廷! 星期五巴西對葡萄牙終於10點開波, 唔使涯夜了! 德國應可進入16強, 我都想美國入16強, 因踢得幾好, 最開心亞洲隊南韓入了16強, 睇埋日本是否可以入16強, 不過"文"水D!
原帖由 0120 於 10-6-23 10:57 發表
mickeyeva
原來係你呀, 波你都arm 我地就有牌講la~
尋晚我就睇左法國半場, 跟住2:30pm就起床睇阿根廷
阿根廷今場出後備都踢得ng錯, 有d冠軍相!

侯爵府

今晚好戲劇性,英格蘭場波一吹雞後,本來和斯洛文尼亞一齊出線,點知美國係91分鐘係另一面入波,以家美國首名出線,英格蘭次名出線.斯洛文尼亞空歡喜一場.
行到水窮處 坐看雲起時

水晶宮

我忍ng住, 晚晚半夜都睇, 英格蘭雖然出線, 但可惜美國係首名出線, 16強對住德國, 是但死一隊, 慘........
原帖由 mickeyeva 於 10-6-23 23:07 發表
Hi 0120, 我最鐘意睇世界盃 我都想最終回是巴西對阿根廷! 星期五巴西對葡萄牙終於10點開波, 唔使涯夜了! 德國應可進入16強, 我都想美國入16強, 因踢得幾好, 最開心亞洲隊南韓入了16強, ...

水晶宮

係呀~
ng到最後一分鐘都ng g.....

原帖由 Paris 於 10-6-24 00:42 發表
今晚好戲劇性,英格蘭場波一吹雞後,本來和斯洛文尼亞一齊出線,點知美國係91分鐘係另一面入波,以家美國首名出線,英格蘭次名出線.斯洛文尼亞空歡喜一場. ...

瑪瑙宮

你真是超級球迷, 淩晨波我就是選來睇, 巴西一定睇, 驚定唔順嗎! 昨晚英格蘭都踢得唔好, 靠運氣, 朗尼都踢得唔好, 德國對英格國一定棒場, 棒德國 但當德國對阿根廷, 棒阿根廷!
原帖由 0120 於 10-6-24 10:42 發表
我忍ng住, 晚晚半夜都睇, 英格蘭雖然出線, 但可惜美國係首名出線, 16強對住德國, 是但死一隊, 慘........

首頁

尾頁

跳至