影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

十卜, 德國隊越踢越好, 年青有為, 如果保持水準, 有冠軍相, 今早聽收音機聽林海峰+李克勤講, 如不出番波力克就無運行, 因他是2奶命, 而且比較老! 我想冠軍烏拉圭VS德國! 唔好意思0120!
原帖由 SandyKL 於 10-7-5 20:00 發表
咦,你貼荷蘭,我貼德國。

但睇報紙話世界盃有鐘擺效應,即係一次歐洲捧杯,跟住就輪到南美,互相交替,咁上次係意大利,下次咪南美,即係烏拉圭囉,又睇下可唔可以擺脫呢個效應。

...

水晶宮

講真~德國係強過荷蘭...
不過有時d野好難講架.....

原帖由 SandyKL 於 10-7-5 20:00 發表
咦,你貼荷蘭,我貼德國。

但睇報紙話世界盃有鐘擺效應,即係一次歐洲捧杯,跟住就輪到南美,互相交替,咁上次係意大利,下次咪南美,即係烏拉圭囉,又睇下可唔可以擺脫呢個效應。

...

水晶宮

德國踢得相當出色, 不過荷蘭佢未ling過世界杯ma...
我想佢有個好回憶, 而且我個仔超like荷蘭, 敢我當然支持下佢la

原帖由 mickeyeva 於 10-7-5 20:13 發表
十卜, 德國隊越踢越好, 年青有為, 如果保持水準, 有冠軍相, 今早聽收音機聽林海峰+李克勤講, 如不出番波就無運行, 因他是2奶命, 而且比較老! 我想冠軍烏拉圭VS德國! 唔好意思0120!:l ...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

睇報紙話會荷蘭VS烏拉圭會和波, 加時射12碼, 如果係就要捱好耐, 上次巴拉圭VS西班牙, 我都以為要加時, 最後西班牙最後一刻才勝出! 同你0120打對枱, 支持烏拉圭!

琥珀宮

係既,邊隊輸贏對我黎講唔重要,最重要係佢地交足功課,唔好打到手軟腳軟,心不在焉或打蠱惑波。我旨在場波好睇,德國對阿根廷打得好睇,成場波都打得好快,冇拖,咁先係波!

原帖由 0120 於 10-7-6 17:29 發表
講真~德國係強過荷蘭...
不過有時d野好難講架.....

琥珀宮

今屆冇睇過烏拉圭打波,唔知實力,今晚就知勒!不過入得4強,隊隊都唔簡單,所以呢幾晚,無論幾辛苦,一定要睇,冇攞假,呢勻對自己係一個考驗。

德國近年國家攪少年足球訓練,少年變青年,訓練終有成果。

原帖由 mickeyeva 於 10-7-5 20:13 發表
十卜, 德國隊越踢越好, 年青有為, 如果保持水準, 有冠軍相, 今早聽收音機聽林海峰+李克勤講, 如不出番波力克就無運行, 因他是2奶命, 而且比較老! 我想冠軍烏拉圭VS德國! 唔好意思0120!:l ...

水晶宮

你支持烏拉圭佳因"科蘭" 姐hehe
不過輸左lu

原帖由 mickeyeva 於 10-7-6 18:38 發表
睇報紙話會荷蘭VS烏拉圭會和波, 加時射12碼, 如果係就要捱好耐, 上次巴拉圭VS西班牙, 我都以為要加時, 最後西班牙最後一刻才勝出! 同你0120打對枱, 支持烏拉圭! ...

水晶宮

完全同意丫
我d愛隊出哂局, 而家bin隊捧杯都冇所謂, 只要正經敢踢就好睇, 5好打假波就得la

原帖由 SandyKL 於 10-7-6 20:34 發表
係既,邊隊輸贏對我黎講唔重要,最重要係佢地交足功課,唔好打到手軟腳軟,心不在焉或打蠱惑波。我旨在場波好睇,德國對阿根廷打得好睇,成場波都打得好快,冇拖,咁先係波!

...

瑪瑙宮

淩晨波時換了科蘭出場, 我便去瞓覺 幸好入了球世界波 聽住何B入睡, 點知臨完場烏拉圭再入多球, 可惜太遲了! 唔緊要其實烏拉圭已超額完成, 下場蘇阿雷斯出番來, 攻力會好些, 季軍在望! 今晚德國對西班牙, 撐德國!

水晶宮

我都g你個衰野睇"科蘭"ga la

原帖由 mickeyeva 於 10-7-7 14:36 發表
淩晨波時換了科蘭出場, 我便去瞓覺 幸好入了球世界波 聽住何B入睡, 點知臨完場烏拉圭再入多球, 可惜太遲了! 唔緊要其實烏拉圭已超額完成, 下場蘇阿雷斯出番來, 攻力會好些, 季軍在望!:excite ...

瑪瑙宮

咁都比你踢爆 不過他射罰球一流, 實而不華! 今晚又要捱夜, 睇場精彩既波
原帖由 0120 於 10-7-7 17:28 發表
我都g你個衰野睇"科蘭"ga la

琥珀宮

科蘭入果一球勁度十足,咁遠都令龍門不能招架,勁!
不過荷蘭係科蘭射入果一球之前,入果球差唔多都咁勁。

兩隊琴晚差唔多,我最唔鍾意荷蘭打爛仔波,有幾個扮傷想好似巴西咁谷到對手爆,雖話係計,但始終用埋呢D拿渣招唔夠君子。所以我希望佢離輸不遠。

原帖由 0120 於 10-7-7 10:02 發表
你支持烏拉圭佳因"科蘭" 姐hehe
不過輸左lu

琥珀宮

如果呢一場波有蘇亞雷斯,成個局可能會唔同哂。

最後球證吹雞以為完場,不過見佢舉起雙手,又唔似喎,原來吹罰啫,最尾果分鐘令我心都離埋,如果烏拉圭係果分鐘入到一球,就要繼續捱眼瞓睇加時賽咯。

原帖由 mickeyeva 於 10-7-7 14:36 發表
淩晨波時換了科蘭出場, 我便去瞓覺 幸好入了球世界波 聽住何B入睡, 點知臨完場烏拉圭再入多球, 可惜太遲了! 唔緊要其實烏拉圭已超額完成, 下場蘇阿雷斯出番來, 攻力會好些, 季軍在望!:excite ...

水晶宮

MICKEYEVA:
西班牙嬴左德國lu

原帖由 mickeyeva 於 10-7-7 18:48 發表
咁都比你踢爆 不過他射罰球一流, 實而不華! 今晚又要捱夜, 睇場精彩既波

瑪瑙宮

淩晨德國VS西班牙, 悶波一場, 德國走晒樣, 無咗梅拿勁唔掂, 真是格食格, 對住我至愛阿根廷狂攻, 對住歐洲球隊, 就死首不過冠軍賽荷蘭VS西班牙, 又同你唱反調, 撐西班牙! 季軍梗係, 唔講你都知啦 烏拉圭!
原帖由 0120 於 10-7-8 11:37 發表
MICKEYEVA:
西班牙嬴左德國lu

水晶宮

5係bor~
冠軍戰我雖然捧西班牙, 但我想荷蘭捧杯(因為08年歐洲國家杯~西班牙已經賞過冠軍la), 所以我想世界杯比荷蘭ling....而且大仔超捧荷蘭.....hehe
季軍當然德國la......... 5好意思..........

原帖由 mickeyeva 於 10-7-8 14:34 發表
淩晨德國VS西班牙, 悶波一場, 德國走晒樣, 無咗梅拿勁唔掂, 真是格食格, 對住我至愛阿根廷狂攻, 對住歐洲球隊, 就死首不過冠軍賽荷蘭VS西班牙, 又同你唱反調, 撐西班牙! 季軍梗係, 唔講你都知啦: ...

琥珀宮

你兩個....大地在我腳下,機關由你地算盡

原帖由 0120 於 10-7-8 15:23 發表
5係bor~
冠軍戰我雖然捧西班牙, 但我想荷蘭捧杯(因為08年歐洲國家杯~西班牙已經賞過冠軍la), 所以我想世界杯比荷蘭ling....而且大仔超捧荷蘭.....hehe
季軍當然德國la......... 5好意思..........

...

水晶宮

HELLO SANDYKL:
話時話呀, 我16強之後都貼中哂(最衰冇買咋)
,
不過決賽bin個捧杯我都開心
只不過我大仔就超鐘意荷蘭咋, 我愛子心切mic幫佢捧下荷蘭lor
話時話~荷蘭一個靚仔都冇, 我心當然想西班牙la......(希望亞仔睇5到)

原帖由 SandyKL 於 10-7-8 17:13 發表
你兩個....大地在我腳下,機關由你地算盡

琥珀宮

0120,

你好堅,貼中哂,我流汗啦mouth: ,由巴西起,跌哂眼鏡,同個心一樣碎鬼哂

不過咁,所撐既球隊離場,睇得更冇束縛,邊隊輸與贏,就算阿根廷出局、德國走人,我都睇得咁輕鬆,個心冇拿住拿住,係歎息幾下啫

我唔賭波架,齋睇仲開心,平常心去看待,血壓唔會忽高忽低嘛!

原帖由 0120 於 10-7-9 10:31 發表
HELLO SANDYKL:
話時話呀, 我16強之後都貼中哂(最衰冇買咋)
,
不過決賽bin個捧杯我都開心
只不過我大仔就超鐘意荷蘭咋, 我愛子心切mic幫佢捧下荷蘭lor
話時話~荷蘭一個靚仔都冇, 我心當 ...

水晶宮

係呀~
如果睇自己支持果隊真係好緊張架>.<
而家睇得好輕鬆, bin隊嬴都冇所謂lu.....
原帖由 SandyKL 於 10-7-10 01:12 發表
0120,

你好堅,貼中哂,我流汗啦mouth:mouth:" /> ,由巴西起,跌哂眼鏡,同個心一樣碎鬼哂

不過咁,所撐既球隊離場,睇得更冇束縛,邊隊輸與贏,就算阿根廷出局、德國走人,我都睇得咁輕鬆,個心冇拿住拿住,係歎息幾下啫

我 ...

首頁

尾頁

跳至