夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

剛剛想錄一些歌放在老公的新車內聽,卻給我發現舊的記憶卡有3段短片,由於可能已被delete,所以只聽到聲,看不到影像...但我絕對認得出那是我老公...和一個說普通話的女人聲音... 像晴天霹靂...
他本來就是一個不好的老公,太多太多的錯事做過... 我原諒過他無數次,卻一再傷我無數次...
雖然知道那片不是剛發生的,是我們分開了一段時短時間時發生的... 但我真的軟弱無力,再多的堅持也無法讓我去愛下去, 很痛苦...

複式洋房

你聽得出佢地既關係....deleted 左又點會只有聲呢...真奇怪

複式洋房

手提既記憶卡有時係會咁, 明明係電話到已經delete, 但當用電腦開啟時又會有d殘餘資料...
問題不在於如何發現, 是如何面對...

男爵府

不如聽下佢解釋先~

禁止發言

複式洋房

原帖由 於 2010-6-18 03:58 PM 發表
不如聽下佢解釋先~

佢承認左... 話係以前既事... 對我唔住... 以後會再對我好d...
每次錯都係講差唔多既野... 佢所做既事,我知我會記一世,我會痛一世,曾經無數次想離開, 呢段片亦係我搬出去住既時候發生,果時我走左4個月,之後我番去,因為果4個月我好掛住佢,我知我仲好愛佢,離問唔到佢...事隔兩年,問題都係不斷發生...

大宅

有咩好痛同傷心 你明知佢係一個咁既人 既然你自己都放唔低佢 無人幫唔到你呢 如果一個人可以hurt你咁多次 你都仲要同佢一齊 唯有講 希望你真係會等到佢浪子回頭啦

複式洋房

原帖由 simone.etstore 於 2010-6-18 04:09 PM 發表
咁又兩睇既~ 你話佢同你分開咗既時候先同呢個普通話女人一齊,咁都唔係對你唔住~
之但係咁喎,你一同佢分開,佢就即刻同其他女人一齊,咁好明顯佢真係冇心想同你一齊! 如果個次係你去要求同番佢一齊既,咁就更加啦!!
你都 ...

我知我係應該離開佢既,但我試過一次,明白自己係好愛佢,放唔低佢,所以唔可以咁輕易做第二次...
一齊同分開都同樣痛苦... 我都好渴望搵到幸福

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

揾日係車播返比佢聽..睇下佢想點搞..

複式洋房

原帖由 kid69 於 10-6-18 15:55 發表
手提既記憶卡有時係會咁, 明明係電話到已經delete, 但當用電腦開啟時又會有d殘餘資料...
問題不在於如何發現, 是如何面對...

yes, i tried before ,and i take it back to sony, the staff said i press "lock" after recorded,so asked me use "format" next time.
but i just recording my puppy!!

大宅

畀面勳章

其實樓主都已經知道佢係一個點樣o既人,你選擇繼續同佢一齊只能夠睇開d...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你咁愛佢,只可以當自己無聽過架咋!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 kid69 於 10-6-18 16:16 發表

我知我係應該離開佢既,但我試過一次,明白自己係好愛佢,放唔低佢,所以唔可以咁輕易做第二次...
一齊同分開都同樣痛苦... 我都好渴望搵到幸福

既然又咁愛佢,又放唔低,分開又話痛苦,咁維持原判啦

男爵府

set個時間比自已...如半年,一年....如果到期都仲係好痛苦,就離開佢啦,放自已一條生路!

大宅

既然樓主忍受唔到短痛,
咁唯有面對長痛囉,
雖然我唔知樓主幾歲,
不過斷估都仲有幾十年捱,
樓主你加油啦.

複式洋房

我就黎29,佢大我8年,我地識左10年啦, 結左婚兩年幾, 所以離開太難...

當年我識佢果時完全唔係咁既人,而家好似另一個人咁...前5年我地好開心,連身邊既朋友都會覺得我好幸福.之後果5年我好似係天堂跌入地獄咁...或者佢既轉變我都要負部份責任...

琴晚佢同我認錯,講左大堆說話,有d我聽入耳,有d無聽...因為我唔想相信太多,然後失望.

或者人係需要有盼望既, 的確我唯一既路,係盼望佢會醒覺。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 nana832 於 10-6-19 04:22 發表
既然樓主忍受唔到短痛,
咁唯有面對長痛囉,
雖然我唔知樓主幾歲,
不過斷估都仲有幾十年捱,
樓主你加油啦.

AGREE

公爵府

好媽媽勳章

咁都接受倒?
我幾愛個男人都唔可以接受佢對我不忠!
你的人格如何,你的人生亦必如何!

男爵府

好媽媽勳章

如果佢一次又一次咁傷害你,你29歲,走啦! 出面仲有一大個森林AR!

好過到你39先走啦!

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

唔能容許, 我會決定走!

首頁

尾頁

跳至