跳至

首頁

尾頁

洋房

我昨天去照都細左2WEEK..31WEEK得3LBS..我都想知點谷肥D

複式洋房

如果一個月先長一磅就太少喇, 呢個係bb既衝刺期嘛, 我先前個b長得慢咗, 勁肉赤, 所以先試下呢個方法, 加上呢排太熱喇, 我雪凍d水果打汁, 真係好好味, 當消暑都好呀, 我先前個肚好易出疹, 一有橡皮筋"ku"住就黎, 飲完果汁竟然"ku"成晚都冇事呀, d媽媽話果d係胎熱, 我飲下雪梨、西瓜就好d喇。

複式洋房

原帖由 b笑 於 10-6-26 17:33 發表
如果一個月先長一磅就太少喇, 呢個係bb既衝刺期嘛, 我先前個b長得慢咗, 勁肉赤, 所以先試下呢個方法, 加上呢排太熱喇, 我雪凍d水果打汁, 真係好好味, 當消暑都好呀, 我先前個肚好易出疹, 一有橡皮筋"ku"住就黎, 飲完 ...

好ar!等我都試食多d生果或者飲多d果汁先,thx!

大宅

>>我先前個肚好易出疹, 一有橡皮筋"ku"住就黎, 飲完果汁竟然"ku"成晚都冇事呀, d媽媽話果d係胎熱, 我飲下雪梨、西瓜就好d喇。

>>>我都係呀, 一有橡皮筋"ku"住個肚, 個肚就會好深色好紅咁, 淨係有"ku"住既位置及以下會咁, 原來呢d係胎熱!? 我之前試過感冒好番, 但一直都仲有少少咳, 唔知可唔可以飲涼野同食西瓜?

原帖由 b笑 於 10-6-26 17:33 發表
如果一個月先長一磅就太少喇, 呢個係bb既衝刺期嘛, 我先前個b長得慢咗, 勁肉赤, 所以先試下呢個方法, 加上呢排太熱喇, 我雪凍d水果打汁, 真係好好味, 當消暑都好呀, 我先前個肚好易出疹, 一有橡皮筋"ku"住就黎, 飲完 ...

5w6>0.32cm 6w6>0.92cm 9w4>2.75cm
12w1>6.37cm 14w6>9.30cm 4oz 18w1>10.9oz 19w6>14oz 24w2>1lb13 29w>3lb3

首頁

尾頁

跳至