自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都想知^^
我仲想問可唔可以唔需要交換, 就咁送嘢比人?(唔係送d free gift, 係自己有既材料)

伯爵府

我o既橙係之前加入做fans o既gift... 早排成日有...
但我而家真係好想要三文魚...

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

橙係加 FANS 時, 天天都有

而家都可以有, 去多些朋友既 RESTAURANT, 幫佢手 (即係 BEAR, 企鵝, MUSHROOM, 火果 D), 之後間中會話係 FRIEND RESTAURANT 搵到個 CRATE, 要 SHARE, 如果對方係主頁見到, 佢 ACCEPT, 就會一人一只

有時係橙... 今天搵到2個 FRIEND 有橙, 對緊對方 ACCEPT

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

三文魚... 好易有, 你 SEND GIFT 比人, 好多人都回翻只橙比你

我有好多三文魚, 反而橙, sugar, cream 都少

原帖由 sarahcow 於 10-6-20 00:33 發表
我o既橙係之前加入做fans o既gift... 早排成日有...
但我而家真係好想要三文魚...

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

唔知發生咩事, 我已經成個幾月LOAD唔到入去restaurant city LA...有無人知咩事呀 ??

水晶宮

你好大機會, 係之前按錯左 "封鎖程式"

解封方式:
私隱設定>黑名單>編輯你的黑名單>找番隻GAME>按「解除封鎖」

原帖由 wing 於 10-6-20 00:43 發表
唔知發生咩事, 我已經成個幾月LOAD唔到入去restaurant city LA...有無人知咩事呀 ??

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

係呀, 啱啱先去左人地到開 crate, 呢牌有橙

前牌有water, 有 pork, 有 butter ... 開 crate d ingredients 好過 daily ingredients 果d好多架

我追緊 Lounge Bar unlock, 加油 ing

原帖由 szeszes 於 10-6-20 00:38 發表
橙係加 FANS 時, 天天都有

而家都可以有, 去多些朋友既 RESTAURANT, 幫佢手 (即係 BEAR, 企鵝, MUSHROOM, 火果 D), 之後間中會話係 FRIEND RESTAURANT 搵到個 CRATE, 要 SHARE, 如果對方係主頁見到, 佢 ACCEPT, 就 ...

別墅

我反以開唔到 開心水族箱, 時得時唔得, 要按好多次, 才開到, 好難開, 請問有無人知道點解??

原帖由 szeszes 於 10-6-20 00:56 發表
你好大機會, 係之前按錯左 "封鎖程式"

解封方式:
私隱設定>黑名單>編輯你的黑名單>找番隻GAME>按「解除封鎖」

大宅

開人地個crate係咩嚟架﹖

原來一直係fans, 但係點可以拎到橙呢﹖

原帖由 CFaHB 於 10-6-20 01:21 發表
係呀, 啱啱先去左人地到開 crate, 呢牌有橙

前牌有water, 有 pork, 有 butter ... 開 crate d ingredients 好過 daily ingredients 果d好多架

我追緊 Lounge Bar unlock, 加油 ing :excite ...

子爵府

我問..我個Restaurant city 顯示

we are closed..

請問點樣開番 ??

thanks!!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

click "we are closed"個牌,就可以揀open幾耐,有唔同價錢~
原帖由 auntlaugh 於 10-6-20 10:45 發表
我問..我個Restaurant city 顯示

we are closed..

請問點樣開番 ??

thanks!!

水晶宮

呢個水族箱係咁 .... 建議用 IE 開 (用 firefox 仲差), 同埋要只開佢一個畫面就好少少

我係公司開就次次都成功 (唔知係唔係仲係用 IE6 關係)

原帖由 smallvv12 於 10-6-20 01:37 發表
我反以開唔到 開心水族箱, 時得時唔得, 要按好多次, 才開到, 好難開, 請問有無人知道點解??

大宅

我想問下"去左人地到開 crate"係咩嚟架﹖

水晶宮

即係... 你係 restaurant 入面, 之後出 street, 會有你 d 朋友既 restaurant, 入左去朋友既 restaurant, 佢會叫你幫朋友 restaurant 手 (如: sleeping bear, 企鵝, 臭油鼠, 火, mushroom 果 d), 你幫完手, 佢可能會話 "搵到一個 crate, crate 是什麼材料", 你岩要既材料咪按 share, 之後 post 係 facebook 主頁, 等你朋友 click 呢個主頁, 咁就大個1人1份材料

原帖由 BB豬豬 於 10-6-20 14:42 發表
我想問下"去左人地到開 crate"係咩嚟架﹖

大宅

明白了, 唔該晒﹗咁做咗fans點可以有多d橙呢﹖

原帖由 szeszes 於 10-6-20 15:58 發表
即係... 你係 restaurant 入面, 之後出 street, 會有你 d 朋友既 restaurant, 入左去朋友既 restaurant, 佢會叫你幫朋友 restaurant 手 (如: sleeping bear, 企鵝, 臭油鼠, 火, mushroom 果 d), 你幫完手, 佢可能會 ...

大宅

請問點解有d朋友會彈出個crate, 有d朋友又冇既﹖

原帖由 szeszes 於 10-6-20 15:58 發表
即係... 你係 restaurant 入面, 之後出 street, 會有你 d 朋友既 restaurant, 入左去朋友既 restaurant, 佢會叫你幫朋友 restaurant 手 (如: sleeping bear, 企鵝, 臭油鼠, 火, mushroom 果 d), 你幫完手, 佢可能會 ...

伯爵府

果然厲害,真係唔該哂...

伯爵府

原帖由 BB豬豬 於 10-6-20 23:18 發表
請問點解有d朋友會彈出個crate, 有d朋友又冇既﹖

佢好似係隨機,每日最多得五個...

首頁

尾頁

跳至