自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係呀!! 所以, 以我經驗, 會先入晒有玩既朋友 restaurant 先, 由其是亞仔, 老公果 d, 因為可以 login 佢地 a/c, accept 呢個材料

原帖由 sarahcow 於 10-6-20 23:44 發表
佢好似係隨機,每日最多得五個...

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我入過去睇..我並無封鎖任何GAME呀...

我開RC,佢會一路LOADING...跟住會變initializing....但之後就一路閃住呢個字...入唔到去個GAME度

原帖由 szeszes 於 10-6-20 00:56 發表
你好大機會, 係之前按錯左 "封鎖程式"

解封方式:
私隱設定>黑名單>編輯你的黑名單>找番隻GAME>按「解除封鎖」

伯爵府

我又系勁需要橙同cream呀!!! 要整個lounge bar!

洋房

CRATE好緊要!, 我個十舊橙都係咁攞番嚟, 啲橙真係好難攞囉

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 CFaHB 於 10-6-19 17:21 發表
係呀, 啱啱先去左人地到開 crate, 呢牌有橙

前牌有water, 有 pork, 有 butter ... 開 crate d ingredients 好過 daily ingredients 果d好多架

我追緊 Lounge Bar unlock, 加油 ing :excite ...

我岩岩UNLOCK左Lounge bar la...

大宅

好媽媽勳章

我都 ok 左喇 好大呀, 佔9格

衣家目標 strawberry haven, 最想要 additional employee

你地 level 幾, 我 36 咋 ....

原帖由 我愛Corina 於 10-6-21 06:34 發表

我岩岩UNLOCK左Lounge bar la...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我level 62...不過而家難level up左...

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁你試下 UPDATE 你既 FLASH PLAYER

你睇下你既 FLASH 係幾多 VERSION? 你可以開 RESTAURANT (LOADING 時), RIGHT CLICK 你既 MOUSE, 最低果行係 "關於 FLASH PLAYER 幾多", 我就 UPDATE 到 10

原帖由 wing 於 10-6-21 02:07 發表
我入過去睇..我並無封鎖任何GAME呀...

我開RC,佢會一路LOADING...跟住會變initializing....但之後就一路閃住呢個字...入唔到去個GAME度

大宅

首頁

尾頁

跳至