美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

複式洋房

我做過5次....太貴同埋d人勁sale野的關係, 冇做lu......

你想做嗎?

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 SAM女 於 10-6-21 17:07 發表
我做過5次....太貴同埋d人勁sale野的關係, 冇做lu......

你想做嗎?

我在join左十次@cwb, 但又唔覺佢勁hardsell, 不過開始出左d細細粒野, 好惡頂...佢話係將d底層dirty野清出來 wooo, 睇下有無人好似我咁啫...

複式洋房

係ar....我果個治療師好鬼hard sell, 講你都唔信, 佢sell極我, 我都唔開course, 最後佢.........喊......mouth:

唉....我真係怕左佢!!! 但我都冇心軟, 因為真係太貴了, 唔捨得開!!

回歸正題, 我又冇話生粒粒wor....但塊面做完好乾架!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我之前都開左.仲24次.唔係話佢唔得.不過真係唔直甘貴.做完仲要係屋企full水份mask 架.
佢都有sell我不過我冇再買啦!

大宅

我去過試做then無join呀!
SAM女你嗰case又幾搞野, 係咪咁啱觸及佢嘅傷心事? 嗰個月meet唔到quota? 居然喊??
佢地d course真係好貴! 做完又唔覺得有乜特別, 但要即刻攞咁多錢出黎, 緊係唔制啦~

複式洋房

joe33: 係ar, 我叫佢唔好甘激動, 之後佢就直接話佢唔夠quota, 叫我幫佢!! hahaha.....唉.....仲話如果我果日唔幫佢, 佢會比人炒~~~佢好鬼直接!! 但我真係有心無力!! hahaha.....好鬼經典!! 最終佢見我甘堅決唔開course, 佢就黑面了~~

呢個世界真係好鬼現實

禁止訪問

大宅

原帖由 SAM女 於 21-6-2010 06:31 PM 發表
joe33: 係ar, 我叫佢唔好甘激動, 之後佢就直接話佢唔夠quota, 叫我幫佢!! hahaha.....唉.....仲話如果我果日唔幫佢, 佢會比人炒~~~佢好鬼直接!! 但我真係有心無力!! hahaha.....好鬼經典!! 最終佢見我甘堅決唔開cour ...

咁佢都好假噃... d眼淚係場戲嘅道具乎?!

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 SAM女 於 10-6-21 18:31 發表
joe33: 係ar, 我叫佢唔好甘激動, 之後佢就直接話佢唔夠quota, 叫我幫佢!! hahaha.....唉.....仲話如果我果日唔幫佢, 佢會比人炒~~~佢好鬼直接!! 但我真係有心無力!! hahaha.....好鬼經典!! 最終佢見我甘堅決唔開cour ...

佢都傻, 幾多歲人吖, sell唔到係到哭, 幫得1次唔幫得第2次啫!

大宅

睛靈勳章 畀面勳章

I joined their CPS & AS but they change 治療師 frequently (6 months for 3 治療師) which I don't like law.

複式洋房

e個集團本身就好hardsell!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 SAM女 於 10-6-21 18:31 發表

HAHA~~ 笑死~~左~~

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

I do it at home, no need to pay so much. If you know the procedure well, you can do it by yourself.

別墅

原帖由 SAM女 於 10-6-21 18:00 發表
係ar....我果個治療師好鬼hard sell, 講你都唔信, 佢sell極我, 我都唔開course, 最後佢.........喊......mouth:

唉....我真係怕左佢!!! 但我都冇心軟, 因為真係太貴了, 唔捨得開!!

回歸正題, 我又冇 ...

唔係卦?sell客sell到咸
可能真係好大壓力......可憐......

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 vet 於 10-6-22 23:06 發表
I do it at home, no need to pay so much. If you know the procedure well, you can do it by yourself.

自己做都得 請問點做呢?

首頁

尾頁

跳至