自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

以前見人講過, 但係自已未用過. 有冇人知.

大宅

有個咁既 function 既咩 ? 我都想知 wor

原帖由 $$$ 於 10-6-21 23:54 發表
以前見人講過, 但係自已未用過. 有冇人知.

民房

假架,之前好多人add左個application,其實係想收集facebook user的資料架咋,即係好似你add一個新app(如restaurant city或者happy farm),都會有段野話會用你的資料作XXX用途!

禁止訪問

洋房

但係試過去一個唔係好熟親戚facebook,點知比他發現,仲搵番我hello?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 moonfan 於 10-7-14 12:58 發表
但係試過去一個唔係好熟親戚facebook,點知比他發現,仲搵番我hello?

無咩可能, 可能佢只係有朋友彃出個suggess嘅朋友比佢, 佢咪hi你.

即係你有朋友同佢有聯繫, 應該唔會係你睇完佢, 比佢知囉.

別墅

You need to go to "Account", then "rivacy Settings" then you'll be shown your current settings. Click on "Customise settings" then there's a group "Things others share" which includes "Friends can post on my wall". Click that to enable it

別墅

sorry, 睇錯左..hehe..其實邊個會睇到..好似係唔可以架喎. 如果你唔想比人知道你既info 可以用我剛才寫出黎既方法

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

所以呢d app 我從來唔download

之前有個同事, 在msn收到類似嘅野, 話accept就可以睇到咩人block左你...

點知真係有人信...仲彈左個咸網出黎

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

洋房

Thanks!

大宅

係唔係在左手下方,
有時會出現"指示" - "Friends on line"
即 "當前在線的朋友",類似"msn"。
佢當時知道你和他在同一時空,
所以和你say hi ?

首頁

尾頁

跳至