跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

萬眾期待既200911 Babies party 經過幾位攪手商討之後...有以下既安排:-

籌委會:
Christine Ho, Co Co Keung, Connie Lee, Deborah Ho, Hei Shun Chan, Isa Tang, Joanna Chan, Jody Chan, Kay Chung, Kelly Ng, Minnie Wong, Toby Cheng

日期: 2010年11月21日 (星期日)
暫定時間:12:00pm - 3:30pm
地點: 佐敦逸東酒店
費用:第一位成人$300, 之後每位成人$180,
3歲以上小童 $160/位, 3歲以下小童及BB 免費.
名額:80個家庭
入數A/C : 會個別電郵大家,請按電郵上的資料付款,我地會係3日內確認收

** 請各位留意,聯絡人會在6月27日前 send e-mail 比可參加之家庭,以作確認及通知閣下付款詳情,請各位MAMA待收到E-MAIL後,於7月1日或之前,過數到以上a/c.逾時未過數家庭當棄權論. 當大家完成付款程序後,請回電郵通知已入數。(註: 為方便查核各位MAMA已入數, 入數的點數(小數)位會是大家的報名號碼, 因此懇請各位根據E-MAIL內的銀碼入數)。最後大會會於收到入數通知後3天內,SEND CONFIRM E-MAIL 比已確認入了數的家庭. 與此同時,為對各人作出公平,是次活動之費用,一經收妥,絕無退付,費用將作活動贊助費論。

*** 請注意,所有逾時未交款項的參加者將會當放棄而論,不作另行通知。而參加名額將會順延到後補名單上,而後補名(可出席者)將會於7月2日開始經電郵通知參加者編號及付款詳情。

聲明: 是次活動是由BK和FB 11月MAMA自行組織發動,一切與親子王國絕無任何關係。

是次活動是義務工作形式,活動完結後,活動負責人會將是次活動所有帳目作公開,歡迎查詢。如有任何不滿, 請大家多多包涵!!

另外是次聯絡人電郵暫時只有 [email protected] 敬請留意!

期待我地今次200911 Babies 一歲生日會 ^^

*** 一切報名最終以以下連結之報名表為準,如有任何疑問, 可直接留言, kellyfive 將會盡快回覆,謝謝!!

是次生日會只接受以下連結報名, 一切在facebook 及 baby-kingdom 的報名均不計算在內, 敬請留意!

https://spreadsheets.google.com/ ... qSlJsejBuZmNxdlE6MA

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

如果報o左名, 請大家留言支持o下^^

如果有什麼問題, 可pm kellyfive 或 電郵 [email protected] 查詢 !!

禁止訪問

好媽媽勳章

別墅

請問仲有冇位 ??
我都想參加呀.

tracy

原帖由 BBchu2009 於 10-6-22 23:35 發表
萬眾期待既200911 Babies party 經過幾位攪手商討之後...有以下既安排:-

籌委會:
Christine Ho, Co Co Keung, Connie Lee, Deborah Ho, Hei Shun Chan, Isa Tang, Joanna Chan, Jody Chan, Kay Chung, Kelly Ng, Mi ...

子爵府

好媽媽勳章

唔該晒,又要麻煩咁多位媽媽啦^^

支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!

原帖由 BBchu2009 於 10-6-23 00:13 發表
如果報o左名, 請大家留言
支持
o下^^

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 LoBB 於 10-6-23 10:23 發表
請問仲有冇位 ??
我都想參加呀.

tracy

剛剛開始報名....

大宅

好媽媽勳章

報左名啦 各位mami 快D報啦, 到時BB們可以一齊玩啦

別墅

YEAH~ YEAH~
我都報左啦...期待期待呀 ^^

洋房

我都報左啦, 仲join埋爬行比賽tim.....

大宅

我都報左啦. 大家快來報啦...

h
原帖由 BBchu2009 於 10-6-22 23:35 發表

籌委會:
Christine Ho, Co Co Keung, Connie Lee, Deborah Ho, Hei Shun Chan, Isa Tang, Joanna Chan, Jody Chan, Kay Chung, Kelly Ng, Mi ...

別墅

籌委會:

好野! 我報到呀~~ 好心急知有咩玩....期待中!!

大宅

報左啦, 好野彥彥又可以去玩lu.....

原帖由 kuongcoco 於 10-6-23 12:08 發表
我都報左啦. 大家快來報啦...

h

複式洋房

報左

大宅

原帖由 LoBB 於 10-6-23 10:23 發表
請問仲有冇位 ??
我都想參加呀.

tracy

TRACY
你要報左名先. 遲d 會有公怖結果

大宅

報左喇....thank you..thank you

別墅

yeah~報左啦...

大宅

我都報左...

大宅

陪月勳章

我都報左喇...好期待呀...唔該晒咁多位mama呀...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;28/st/20091106/n/Ka+Lai/dt/13/k/0d5c/age.png[/img]
Born: 3 kgs        3M: 6.65 kgs  9M: 9 kgs
1M: 4.64 kgs     4M: 7.03 kgs       12M: 9 kgs
2M: 5.84 kgs     6M: 7.74 kgs

複式洋房

好嘢,又有得玩

大宅

畀面勳章

報左...

首頁

尾頁

跳至