潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

決定向chanel再加價前買反個傍身, 心水買classic貪佢廿年後都係呢個款, 但買羊皮好定荔枝皮好呢?? 羊皮好似high class d, 但易花, 荔枝皮就唔會花casual都可以用...

各位有用chanel既潮媽俾d意見

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都諗緊...我打算買牛皮.....

大宅

i have 2 and still buy 牛皮, coz think 牛皮 can match casual and not easy to get stratch too (actually it's what i most concern)

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

请问几时加价??
原帖由 hungc9 於 10-6-24 00:14 發表
決定向chanel再加價前買反個傍身, 心水買classic貪佢廿年後都係呢個款, 但買羊皮好定荔枝皮好呢?? 羊皮好似high class d, 但易花, 荔枝皮就唔會花casual都可以用...

各位有用chanel既潮媽俾d意見 ...

~~~O猪 ma要生个健健康康既白白猪 :P~~~
~~go go go~~

男爵府

本人就鍾意羊皮啦,好像牛皮cheap D.....
不過,見仁見智啦。。。。

男爵府

羊皮真係high好多

伯爵府

如果買細size...我會買羊皮...
如果買大size...我會買牛皮...

大宅

回覆 4# mwongl 的文章

聽講歐洲嗰邊七月會加, 香港就11月會加...

聽完你哋既意見我決定都係買牛皮, 因為可以causal d襯牛仔褲都得, 最緊要係襟d, 可以傳埋俾個女用

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我有兩個羊皮chanel 又唔覺易花喎....
原帖由 hungc9 於 10-6-24 00:14 發表

各位有用chanel既潮媽俾d意見 ...

大宅

原帖由 hungc9 於 10-6-24 10:36 發表

聽完你哋既意見我決定都係買牛皮, 因為可以causal d襯牛仔褲都得, 最緊要係襟d, 可以傳埋俾個女用

whahahaa, I also use this reason "可以傳埋俾個女用" when i bought my 2nd one, hehehe :)

子爵府

吓?唔系挂?
我仲打算叫我朋友去英国时帮我buy添
原帖由 hungc9 於 10-6-24 10:36 發表

子爵府

原帖由 joannemak 於 10-6-24 10:34 發表
如果買細size...我會買羊皮...
如果買大size...我會買牛皮...

大宅

回覆 10# meimei05 的文章

hehe... 咁係吖ma, classic個款真係廿年後都唔會out, 所以雖然佢係好貴但真係可以用一世喎, 呢個reason係咪好好呢... (女人買嘢就係咁多歪理, 我個女而家仲向我個肚度, sorry呀... 媽咪借你過橋.... )

大宅

我覺得羊皮易花d, 係因為之前我朋友去shop買個classic, 佢本來想買羊皮, 但個sale攞好多個出黎都係花左既 (因為羊皮本身係光面), 所以佢見咁情況就即刻轉軚買個牛皮囉, 佢用左几年同新無分別

男爵府

我都會選牛皮,羊皮好易花,變相唔捨得成日用,唔化算。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問知唔知係hk買牛皮大size幾錢呀?

大宅

原帖由 Winnie_1018 於 10-6-24 12:39 發表
請問知唔知係hk買牛皮大size幾錢呀?

maxi in HK calfskin, $29800

男爵府

好媽媽勳章

Does anyone know how much is it in France?

http://www.chanel.com/fashion/8-fashion-accessories#8-bags-chanel-accessories-1,1,1,4

大宅

好媽媽勳章

我都15/16緊, 第1個chanel 應該買classic款亦或 bubble款好....
~~ pet : chili ~~★2寶 blog★

侯爵府

copied from the purse forum, not sure if uptodate:

226 Reissue (A37587)
Calf
US $3250
Heathrow ₤1787
London £2100
Paris €2200
Australia A$4390
Greece €2320

原帖由 cdee 於 10-6-24 19:11 發表
Does anyone know how much is it in France?

http://www.chanel.com/fashion/8-fashion-accessories#8-bags-chanel-accessories-1,1,1,4

首頁

尾頁

跳至