夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 mrmaozi 於 10-7-19 18:27 發表
我好想知佢點將人地老公搶到手...
睇下我呢D大婆用咩方法防守!!!
希望你媽媽開班....我一定第一個報名!!!

good ideamouth: mouth:

禁止訪問

大宅

樓主,

我睇完你打的故事, 覺得你好有勇氣, 因為自己啊媽做了人第三者仲要係有老婆的, 呢D咁羞既家事真係唔願意提亦唔願意比人知, 我媽媽亦是別人的第三者, 那個男人都係有老婆仔女的, 我啊媽一跟就跟咗佢30幾年, 仲瞞著我啊爸生咗我啊妹當係佢的, 呢件事係我10幾歲時佢地辨離婚我先知, 直至而家, 我啊爸都唔知呢件事, 你話幾可笑, 而啊媽對於呢個男人可以話死心塌地, 佢可以為了取悅他開心而不顅我兩姊妹的安危, 有時甚至貼錢比他, 我真係唔明啊媽點諗, 明知果個男人係永遠都唔會離開他的太太都仲要che埋去, 我最初好嬲啊媽, 但後來想通了, 無論啊媽做錯了咩事, 佢都係我媽媽, 我都會孝順她, 因為呢個世界上佢只有2個女係由佢個肚出黎的, 亦只有呢兩個女會照顧佢, 如果連我地都唔理佢, 佢會好慘......有時都唔明啊媽點解要咁范賤, 係咪無咗男人生存唔到?

首頁

尾頁

跳至