跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我都係喺BB展買咗套super系列,呢個星期五收貨,好緊張呢... 係呢,除咗個書櫃,你地仲有無其他贈品呀??

禁止訪問

好媽媽勳章

民房

原帖由 大粉豬 於 10-8-10 23:49 發表
我都係喺BB展買咗套super系列,呢個星期五收貨,好緊張呢... 係呢,除咗個書櫃,你地仲有無其他贈品呀??

我想問你喺BB展買嗰套Super Mickey Set係唔係HK$47,688.- (首期: HK$2,033, 23個月供HK$1,985免息分期)? 我見到D媽咪買咗只係HK$42,800.-但係唔知係唔係一樣有咁多嘢. 因為我仲考慮緊呢二日先至CONFIRM佢, 所以想問清楚. 佢介紹嗰套包括: Main Program, Fun with words, Sing Along, Story book set, Straight Play DVD, Talk Along Card & Playmate, Game Card Set及Playalong玩具. 另送1年會藉,書柜,百科卡等). 好想知42,800同47688有咩分別......

翡翠宮

原帖由 janiskwan 於 10-8-11 11:12 發表

我想問你喺BB展買嗰套Super Mickey Set係唔係HK$47,688.- (首期: HK$2,033, 23個月供HK$1,985免息分期)? 我見到D媽咪買咗只係HK$42,800.-但係唔知係唔係一樣有咁多嘢. 因為我仲考慮緊呢二日先至CONFIRM佢, 所以想問 ...

$42800 冇Fun with words,我之前買係$42800,後來先加返Fun with words,不過Fun with words嗰4千幾就要 full paid!!
冇得分期!!

複式洋房

i didnt want the 書櫃 r, i have the dvd player instead. cos no place for another large 書櫃 hehe
i will receive the stock next week, i am 緊張 also, hope my baby will love it. Or else, everything will become worthless. .....

複式洋房

i buy it n need HKD5x,xxx wor

原帖由 janiskwan 於 10-8-11 11:12 發表

我想問你喺BB展買嗰套Super Mickey Set係唔係HK$47,688.- (首期: HK$2,033, 23個月供HK$1,985免息分期)? 我見到D媽咪買咗只係HK$42,800.-但係唔知係唔係一樣有咁多嘢. 因為我仲考慮緊呢二日先至CONFIRM佢, 所以想問 ...

大宅

我買咗5萬幾啊,點解你會4萬幾咁平?? 唔通唔同sales有唔同價錢??

民房

原帖由 大粉豬 於 10-8-11 22:35 發表

我買咗5萬幾啊,點解你會4萬幾咁平?? 唔通唔同sales有唔同價錢??

咁我又唔知點解喎! 我都係第一次詳細聽佢地D產品都未分清楚. 只係個Sales俾個List我,我就Post上唻. 我仲問過佢如果將來要加Mickey LeapPad原價係9仟幾, Q&A Card就5仟幾. 佢話1年會有做1,2次優惠變咗8仟幾同4仟幾. 加埋就差唔多6萬1.

洋房

聽講而家總共有三套有系統式的英語教材,1)Disney world family,2)English Time & 3)MI Kids
係咪三套各有優點呢???

原帖由 cincin_ko 於 10-8-11 01:42 發表

haha~~ 都係好事!!!

我個b 看親English time 個bb 出來佢都會笑.

男爵府

好媽媽勳章

noddy果套係咪MI kids?

原帖由 yymom88 於 10-8-12 13:11 發表
聽講而家總共有三套有系統式的英語教材,1)Disney world family,2)English Time & 3)MI Kids
係咪三套各有優點呢???

翡翠宮

原帖由 大粉豬 於 10-8-11 22:35 發表

可能你有啲嘢係4萬冇!!

複式洋房

買Fun with words....有書枱送....

洋房

MI KIDS 好似係隻恐龍的東西,其實我都係在BB展時個SALES講的,或者有更多吧!!前陣子聽過消息話其中一套的教材是不能教到好英文,但不清楚是哪一套,(但肯定不是DISNEY的)

原帖由 twllc 於 10-8-12 13:37 發表
noddy果套係咪MI kids?

複式洋房

喂喂~~你套野今日送黎喇~~收貨呀))))))))))哈哈!!!

洋房

我記得成十箱八箱送到,要揾好位置安置D教材喇!!!

原帖由 sandy141 於 10-8-13 16:08 發表
喂喂~~你套野今日送黎喇~~收貨呀))))))))))哈哈!!!

大宅

原帖由 sandy141 於 10-8-13 16:08 發表

係呀,今日收咗貨了,真係有好多箱,不過我仲未拆呢... 而個教育顧問聽日會嚟教我用,希望BB會鍾意玩同埋學到嘢啦.

翡翠宮

原帖由 大粉豬 於 10-8-13 22:29 發表

係呀,今日收咗貨了,真係有好多箱,不過我仲未拆呢... 而個教育顧問聽日會嚟教我用,希望BB會鍾意玩同埋學到嘢啦.

用成點??

大宅

原帖由 peony_so_hk 於 10-8-16 15:22 發表

用成點??

暫時BB好似唔係好like,睇DVD時睇睇下又會喊兩嘢,唔知係咪因為係真人示範,所以唔like呢?? 另外佢對"碌咭機"又無興趣,我諗可能要啲時間習慣啩...
仲有個教學顧問講咗好多嘢,足足講咗2個幾鐘,但係我都係聽到一舊雲?? 所以其實我都將個時間表搞到亂晒籠了...

複式洋房

慢慢黎...我初初都一舊雲.....跟住用下用下...就成為習慣架喇.....我個仔用左5個月....我覺得"好得
"....成日跟住唱跟住做動作~~好攪笑!!!

原帖由 大粉豬 於 10-8-17 00:11 發表

暫時BB好似唔係好like,睇DVD時睇睇下又會喊兩嘢,唔知係咪因為係真人示範,所以唔like呢?? 另外佢對"碌咭機"又無興趣,我諗可能要啲時間習慣啩...
仲有個教學顧問講咗好多嘢,足足講咗2個幾鐘,但係我都係聽到一舊雲?? 所以 ...

翡翠宮

原帖由 大粉豬 於 10-8-17 00:11 發表

仲有個教學顧問講咗好多嘢,足足講咗2個幾鐘,但係我都係聽到一舊雲?? 所以 ...

反而我個女 like 睇play along ,多過sing along,佢like睇真人多過卡通人物!!
我個女對"碌咭機"非常有興趣,不過為對啲咭就冇乜反應,我用咗1 1/2月,希 望keep住用會有效喇!!

大粉豬!!你都要加油呀!!!

首頁
12345...6

尾頁

跳至