潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今朝又去咗chanel朝聖,返咗好多大及中2.55漆皮手袋,當然係賣新價錢la...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

不如你去purse blog度看下, 可能知道paris咩价钱
原帖由 joeywongmy 於 10-7-7 11:35 發表
我睇中左個CHANEL
有無人可以話比我知係法國係乜野價呀?
A33814Y01480C3906

CLASSIC款
肩背式長型手袋仔
香港賣$13300
如果有人報料就好喇

~~~O猪 ma要生个健健康康既白白猪 :P~~~
~~go go go~~

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

想問吓依家HK賣緊幾錢:
1) Jumbo classic 牛 / 羊皮
2) Medium classic 牛 / 羊皮
Thanks!!!

大宅

回覆 64# tracytang 的文章

1) Jumbo classic 牛 / 羊皮 $29800 2) Medium classic 牛 / 羊皮 $29100
* 所有牛同羊皮己同價, :loveliness:

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Thanks!!!!

原帖由 josewing 於 10-7-9 09:48 發表
1) Jumbo classic 牛 / 羊皮 $29800 2) Medium classic 牛 / 羊皮 $29100
* 所有牛同羊皮己同價, :loveliness:

大宅

好媽媽勳章

我個袋到手啦,
2.55, 大size, 牛皮, 銀扣鏈,
退稅後, 歐羅2750,
早知7月1日前係hk買啦, 仲便d.....
我個fb衰到回來後去米x站睇睇, 係hk26900呀...
超傷心呀.....

~~ pet : chili ~~★2寶 blog★

子爵府

不过你现在个袋系香港好似over 30,000 wor..
原帖由 容媽媽 於 10-7-12 09:57 發表
我個袋到手啦,
超傷心呀..... ...

大宅

好媽媽勳章

唉..... 呢次比我經驗係, 真係喜歡就早d買, 呢d款真係每半年加一次...., mouth: mouth:

~~ pet : chili ~~★2寶 blog★

子爵府

甘你种唔种意先?
我下一个目标都想买个2。55或者wallet on chain架
不过要储钱先
原帖由 容媽媽 於 10-7-12 10:25 發表
唉..... 呢次比我經驗係, 真係喜歡就早d買, 呢d款真係每半年加一次...., mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" />

大宅

回覆 67# 容媽媽 的文章

都平呀, 退税後都係23xxx:D

公爵府

孖 c款 jumbo size既 lambskin 係 eur 2550
中size 就 eur 2450
細 size eur 2350

原帖由 mwongl 於 10-7-6 17:49 發表
系?我系一个外国forum度d人话2550euro

男爵府

2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

你買到...好過我買唔到...想要maxi 孖c牛皮都冇....依家hk又加左成2千銀.

原帖由 容媽媽 於 10-7-12 09:57 發表
我個袋到手啦,
超傷心呀..... ...

大宅

想問吓Chanel classic款孖C扣牛皮未加價之前係幾錢?
加價後幾錢?

子爵府

$26800
加後$29100

大宅

唔該哂

咁Jumbo加價前&後幾錢?

原帖由 junechoi02 於 16-7-2010 19:47 發表
$26800
加後$29100

大宅

回覆 76# robbor 的文章

jumbo caviar 加價前 $26800 , 後 $29800 . jumbo lamskin 加價前 $29400 , , 後 $29800

禁止訪問

別墅

死火, 我少咗上嚟睇添....
今日敗咗classic羊仔皮孖C扣medium呀...
仲諗住11月加, 都唔知貴咗幾多???
比C6知實鬧死,佢係呀女6月頭考完試巳經叫我去買...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 Tungbb56 於 10-7-18 15:11 發表
死火, 我少咗上嚟睇添....
今日敗咗classic羊仔皮孖C扣medium呀...
仲諗住11月加, 都唔知貴咗幾多???
比C9知實鬧死,佢係呀女6月頭考完試巳經叫我去買...

LAMBSKIN既JUMBO都係貴左幾百蚊....
Medium應該都唔差得遠....唔怕唔怕.....

首頁

尾頁

跳至