跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

囡囡今個月1歲喇! 心思思想生多個,會唔會太快呢?

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wait for your good news~

男爵府

畀面勳章

你而家有了的話, 大的都有二十一個月大, 都好好湊了, 不過最緊要係有無人幫你湊定你自己湊

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都1516...不過係都係下年先開始啦..

ToBy GiNNy VinCent

洋房

我都有咁kar想法

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我有呢個打算,不過...要等c6 say yes先!mouth:

大宅

我亞仔而家14個月, 大女10月3歲, 相差1年9個月, 湊死我....兩個隔咁近, 真係要諗清楚喎

原帖由 Hangsin 於 10-7-2 16:08 發表
囡囡今個月1歲喇! 心思思想生多個,會唔會太快呢?

男爵府

我7月果時已經有左14wks..
去做oscar果時..照到bb冇唐氏..不過就照到佢個頭有個ok大既水廇..我前後睇左5個e生叫我唔好要..

我依家努力補好身體先..抖幾個月再離過
我要再生多個

水晶宮

過左c6果關啦! 期待ing ...我們第3個寶寶~

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 conniecheung 於 10-9-26 17:32 發表
過左c6果關啦! 期待ing ...我們第3個寶寶~

woo~ wait for yr good news!!! ^.^

大宅

me 2.....now 1516 ah ~~

原帖由 conniecheung 於 10-8-13 01:23 發表
我有呢個打算,不過...要等c6 say yes先!mouth:mouth:" />

大宅

me 2...now 1516 ah ~~

原帖由 conniecheung 於 10-8-13 01:23 發表
我有呢個打算,不過...要等c6 say yes先!mouth:mouth:" />

複式洋房

老公同佢家人都想我再生多個,已講左好幾次,不過我仲1516中......如果真係再生就想生個生肖係龍年既bb,所以我仲有幾個月想清楚,哈哈哈~~~

男爵府

哈! 我地都係諗住過兩個月先,生個大b最好,返學著數d。
原帖由 mandy8028 於 11-1-21 13:56 發表
老公同佢家人都想我再生多個,已講左好幾次,不過我仲1516中......如果真係再生就想生個生肖係龍年既bb,所以我仲有幾個月想清楚,哈哈哈~~~

大宅

我個女過幾日就19個月.,我好想生多個但老公又唔想,成日都話遲D先,但又話阿B成日嘈好煩,仲話生多個,我覺得遲D只不過得個講字,根本就唔想 遲 吓遲吓到時就唔會啦..... 我好想,有咩 方法

男爵府

原帖由 kittenyuki 於 11-1-27 19:46 發表
我個女過幾日就19個月.,我好想生多個但老公又唔想,成日都話遲D先,但又話阿B成日嘈好煩,仲話生多個,我覺得遲D只不過得個講字,根本就唔想 遲 吓遲吓到時就唔會啦..... 我好想, ...

我就同你調轉, 老公好想生多個, 但係我就好唔想! 宜家叫做樣樣野都幾好, 生多個時間金錢都係問題!

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

我依家5個半月肚喇!到時大女22個半月大,到我坐完月佢剛好返N1。

大宅

1516 ing

水晶宮

我細女係7月4日架....我已經開緊工,準備生多個啦!

大宅

原帖由 conniecheung 於 11-3-17 22:08 發表
我細女係7月4日架....我已經開緊工,準備生多個啦!

我個仔七月十五既
本來打算下個月開工啦
不過見人話要食三個月葉酸
我不嬲無食開,而家又諗緊係咪要等多三個月囉
因為胎阿仔果次無食,係有左之後先開始食

首頁

尾頁

跳至