懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 CY826 於 10-7-3 12:30 發表
嘩!!!!!叻叻叻...
些些

水晶宮

原帖由 快樂 於 10-7-3 11:55 發表
咁你見唔見到?不過如果三條線又真係我就唔知講咩好喇....mouth:mouth:" />
我唔識睇,我帶住眼鏡,睇都眼都突都唔知點睇==''
咁我即係慳返la,,,,,

公爵府

畀面勳章

原帖由 CY826 於 10-7-3 12:28 發表
突肚臍唔係仔咩?等我仲成日望個肚皮快d突出來tin!:;pppp:
千祈唔好信,我有兩個fd唔突肚臍都係仔,我ma個肚臍好深兩個仔都冇突架....我有個fd就一早突肚臍都係女:;pppp:

公爵府

畀面勳章

原帖由 drizzle 於 10-7-3 13:22 發表
我唔識睇,我帶住眼鏡,睇都眼都突都唔知點睇==''
咁我即係慳返la,,,,,
其實我都唔識架,只係聽d媽咪講,三條線係女,我自己就未睇過既...如果想比個希望自己,可以照下...我第二胎照完結構,醫生話係女,不過我都出去照多次買個希望....

公爵府

畀面勳章

原帖由 drizzle 於 10-7-3 11:03 發表
我都有good news.就係我個豬女考全級8th,第一次入級十名內.間學校係區內數一數二.不過可能同你地心目中既學校有距離,但我都好滿足:) :)

公爵府

畀面勳章

原帖由 drizzle 於 10-7-3 13:19 發表
我今胎好早就突左,可能係肚皮鬆先突得快
我仲衰,諗住之前咁多紋都唔會再爆架啦...0個d透明紋又多左好多

水晶宮

原帖由 快樂 於 10-7-3 13:55 發表
其實我都唔識架,只係聽d媽咪講,三條線係女,我自己就未睇過既...如果想比個希望自己,可以照下...我第二胎照完結構,醫生話係女,不過我都出去照多次買個希望.... ...
我都係聽bk 既mama講....琴日隨左想睇bb仲想知size,因為突然個肚大得咁快,而家又冇乜重.....
我上2胎都係照結構就知性別既

水晶宮

原帖由 快樂 於 10-7-3 13:58 發表
我仲衰,諗住之前咁多紋都唔會再爆架啦...0個d透明紋又多左好多
我都剛剛出左一個大過5元既透明紋

水晶宮

原帖由 快樂 於 10-7-3 13:56 發表
thz~~

公爵府

畀面勳章

原帖由 drizzle 於 10-7-3 14:17 發表
我都剛剛出左一個大過5元既透明紋
唔係一條條咩?點解會有5蚊咁大?我係好多條.......

水晶宮

原帖由 快樂 於 10-7-3 14:24 發表
唔係一條條咩?點解會有5蚊咁大?我係好多條.......
成堆加埋形成一個5元銀係肚臍上面

公爵府

畀面勳章

原帖由 drizzle 於 10-7-3 14:35 發表
成堆加埋形成一個5元銀係肚臍上面
咁就小事啦..我下腹兩邊好似地圖咁..好彩透明,不過都好核突,我第一胎有查肚紋膏,到八個月都爆,而家唔會查喇............

水晶宮

原帖由 快樂 於 10-7-3 14:38 發表
咁就小事啦..我下腹兩邊好似地圖咁..好彩透明,不過都好核突,我第一胎有查肚紋膏,到八個月都爆,而家唔會查喇............
我第一胎揸哂第一支肚紋膏真係一條都冇出,到後期因為用開果支唔出,轉左就開始出.今胎我見bk mama話揸vaseline幾好,開頭有用.跟住就係懶,而家抵c

大宅

原帖由 CY826 於 10-7-3 12:28 發表
突肚臍唔係仔咩?等我仲成日望個肚皮快d突出來tin!:;pppp:

妳哋見唔到我個肚臍勁突嗎?我3個女,大女同亞三突肚臍,亞二唔突,所以,冇乜指標性.......
我次次去產檢,醫生都好清楚咁照到係女仔,初頭幾個月係3條線,到上兩星期去照,個樣好似fortune cookie咁,好得意!

大宅

過去嘅一個星期我真係攰到爆,好彩唔返工了,又多D時間可以準備BB嘅用品,本來攞咗好大張嘅BB床返來,諗住BB可以瞓好耐,但組裝咗幾日又拆咗俾返朋友,坐完月搬屋,估計一定擺唔落,唉.......好唔捨得間屋......

公爵府

畀面勳章

原帖由 jess647 於 10-7-3 21:24 發表
過去嘅一個星期我真係攰到爆,好彩唔返工了,又多D時間可以準備BB嘅用品,本來攞咗好大張嘅BB床返來,諗住BB可以瞓好耐,但組裝咗幾日又拆咗俾返朋友,坐完月搬屋,估計一定擺唔落,唉.......好唔捨得間屋...... ...
點解搬得咁急?bb咁細搬屋好麻煩...睇0岩左未?

大宅

原帖由 快樂 於 10-7-3 11:00 發表
我仲未出,我好擔心,因我咁大個,又冇抗體,如果大肚出就麻煩喇

睬~~!咪亂噏喇儍豬~~! 一定唔會嘅!!!!
Little Natalie join to our family on12.2004.Little Hayden join to our family on 2.2007

大宅

原帖由 快樂 於 10-7-3 14:38 發表

我同你一樣,第一胎搽住肚紋膏諗住八個月都無紋實OK la...............唉....點知到八個半月先嚟爆....一爆就成個肚都係....簡直慘不忍睹~~~今胎乜都無搽....話之佢~~~
Little Natalie join to our family on12.2004.Little Hayden join to our family on 2.2007

大宅

原帖由 drizzle 於 10-7-3 11:03 發表
我都有good news.就係我個豬女考全級8th,第一次入級十名內.間學校係區內數一數二.不過可能同你地心目中既學校有距離,但我都好滿足:) :)

Very good news wor!!!真係要鼓勵吓佢,鍚多佢兩啖!!!叻女!!

公爵府

畀面勳章

原帖由 Lionkiki 於 10-7-3 23:12 發表

睬~~!咪亂噏喇儍豬~~! 一定唔會嘅!!!!
一定要健康渡過埋呢5個月....

首頁

尾頁

跳至