自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

想問一下, 咩係 hohoho ?mouth:

santa 成日都講.... 不過大熱天時, x'mas又未到....mouth:

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 洗手盆 於 10-7-3 00:58 發表
樓主你唔似喺度呻喎, 你好似係想話比大家聽你覺得自己有幾型囉... Hohoho...
merry christmas !

琥珀宮

原帖由 哈爾濱 於 10-7-3 02:35 發表
好早之前我以經好想講佢個態度, 但又好似好多人撐佢, 我先冇出聲
好多時, 我睇post, 睇第一個就reply, 之後先睇返其他人點答, 咁就唔會因 "群眾壓力"比人牽住個鼻走

琥珀宮

原帖由 寵壞了 於 10-7-3 10:49 發表
無啦啦比人話8婆,你地唔嬲架,樓主都講得好岩喔,你估依家去酒樓飲茶有得霸位咩,無人就坐架啦,個8公一開口叫人8婆,個D態度都唔慌好得去邊啦(樓主都注明左個男人之前罵左好多野),唔通企係度任得比人罵都唔反抗????

不 ...
比人話8婆, 我都會興, 但會睇下自己咩情況, 粗身大細同個男人嘈, 唔顧自己都顧下個細, 比你好型咁鬧完場交, 人地癲起上黎伸你一腳, 仲有精神病, 到時自己攞黎衰, 冇人會可憐。

首頁

尾頁

跳至