跳至

首頁

尾頁

民房

請問屯門醫院生BB,有人可否告知各樣好嗎?
thx

大宅

第一胎喺廣華生真係冇得頂, 不過佢地而家一定要分區 (兼要住址証明), 我唔可以再去廣華生

除非揀私家, 如果唔係都要喺屯門醫院生, 不過我之前都聽過唔少佢地嘅唔好野, 希望有其他媽咪可以分享吓!!!

原帖由 shmary 於 10-7-8 20:03 發表
請問屯門醫院生BB,有人可否告知各樣好嗎?
thx

大宅

第一胎都係係廣華生 , 因為聽得太多屯門醫院事件. 怕 怕 .....

別墅

屯門醫院
睇你好唔好彩囉,產後房d人......姑娘都幾好, 其他就

別墅

我剛剛3月在屯E 生完, 幾好喎~~~ 產前同產房的姑娘同阿姐都超NICE (可能比較得閒), 產後就一DD 啦, 不過總括黎講我覺得幾好! 係環境逼D 囉, 我住大房, 個個一架BB車放床頭, 行路要側身過~
化骨龍大戰2隻奴隸獸!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我2胎都係屯e生(0802同0905),兩胎都係順產餵人奶,冇咩野丫,d姑娘嬸嬸好好!!!第一胎唔識餵人奶,姑娘好有耐性教我!!!只係休息環境麻麻地!!!

大宅

我都係屯E 生 , 個時07年大把人生仔 , 我個人認為D 嬸嬸就好好 , E生呢.... 唔知係咪接生得太多 , 有D 燥底 , 但總括都OK 的

大宅

我舊年11月o係屯門醫院生, 個人覺得產前房, 產房同產後房都好好呀~ 姑娘, 醫生同姐姐係真係忙d, 但都好好人呢... 全靠佢地先可以全人奶到依家呀~ 環境係迫d... 但好老實俾3幾百住幾日, 咁o既價錢相比真係好抵o架啦~

大宅

我係08年係屯門醫院生既, 產前產後房姑娘, 助產士同嬸嬸都好好人, 同埋我因為流左好多血, 一起身就見暈, d 姑娘都唔洗好湊阿b, 只係俾我湊bb 飲奶, 其他時間佢地都幫我睇bb, 等我休息(雖然我想自己湊返, 但狀況唔容許), 佢地真係算不錯的了, 我黎緊10月都會係屯醫生第二個bb................

男爵府

OVERALL 都好好..我係餵人奶..d nurse好有耐性去教我..

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

屯門醫院生駛唔駛自己帶睡衣架?

另外, 我問過健康院個醫生, 佢話向屯門醫院生通常都係助產士幫接生而唔係醫生架wor, 係咪真架...咁生生下有muk突發事點算...

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 stesuk 於 10-7-15 16:38 發表
屯門醫院生駛唔駛自己帶睡衣架?

另外, 我問過健康院個醫生, 佢話向屯門醫院生通常都係助產士幫接生而唔係醫生架wor, 係咪真架...咁生生下有muk突發事點算... ...

唔使,佢會有比你

加上岩岩生完(順產12個鐘/開刀好似24個鐘)都係著住紫袍,唔比落床

到你夠鐘可以落床先會比衫你換

我第一胎有醫生跟住,第2胎先冇!!!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 MINK926 於 10-7-16 02:47 發表

唔使,佢會有比你

加上岩岩生完(順產12個鐘/開刀好似24個鐘)都係著住紫袍,唔比落床

到你夠鐘可以落床先會比衫你換

我第一胎有醫生跟住,第2胎先冇!!! ...

Thanks!

首頁

尾頁

跳至