親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

換錢- 機場換咗1千 4.03, 同導游換咗[email protected], 芭堤亞揾唔到丙嫂,佢係舊Mike, 要坐10分鐘的士. 結果人哋話我听酒店前門有一間 @4.09, 我去到收咗工. 我又揾到另一間換咗一千 @4.06, 去到曼谷係siam centre又換咗一千@4.04, 回程只余返8百幾匹. 仲簽卡買金皇峰product 4800 THB
生日月, 開心過

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問坐 " OX "..是否冇兒童餐

大宅

Hi

ox冇兒童餐,去程早餐兩個包及一布丁,回程凍sushi飯及凍豬/雞扒,last day最好早上早餐吃多d,因下午1:30到機場,要成3:30先吃lunch.

大宅

原帖由 雪文 於 10-8-5 16:01 發表
換錢- 機場換咗1千 4.03, 同導游換咗[email protected], 芭堤亞揾唔到丙嫂,佢係舊Mike, 要坐10分鐘的士. 結果人哋話我听酒店前門有一間 @4.09, 我去到收咗工. 我又揾到另一間換咗一千 @4.06, 去到曼谷係siam centre又換咗一 ...

我星期一出發喇..D野平唔平...有咩係你的推介? 見你都換左4千幾HKD...你係米勁SHOPPING呀?

大宅

請問即連玩具包都冇

原帖由 florencelau 於 10-8-5 17:44 發表
Hi

ox冇兒童餐,去程早餐兩個包及一布丁,回程凍sushi飯及凍豬/雞扒,last day最好早上早餐吃多d,因下午1:30到機場,要成3:30先吃lunch.

大宅

請問唔計手信, 妳約用了多少錢

原帖由 雪文 於 10-8-5 16:01 發表
換錢- 機場換咗1千 4.03, 同導游換咗[email protected], 芭堤亞揾唔到丙嫂,佢係舊Mike, 要坐10分鐘的士. 結果人哋話我听酒店前門有一間 @4.09, 我去到收咗工. 我又揾到另一間換咗一千 @4.06, 去到曼谷係siam centre又換咗一 ...

水晶宮

唔計手信呀 ?

大的開支就記到

boots 買咗大約 3000 bth
Naraya 2000bth
海底漫游 1500 bth x 2, 空中飛人 350.- bth x 2 ( 唔記得啱唔啱 )
吃翅-700 bth

慘囉, 其余的唔知使咗去邊........

原帖由 waswinlmo 於 10-8-6 09:49 發表
請問唔計手信, 妳約用了多少錢

生日月, 開心過

水晶宮

諗諗下條數應該啱
因我佬同導遊換我忘記佢係換1500定1000

boots $750.-
naraya $500.-
手信 $600.-
購物 $500.-
水上活動 $925,-
吃翅 175.-
余數 216.-

其余的當係什支

啱啦啱啦, 咁我安樂D.
生日月, 開心過

別墅

明天出發喇.......今年吾去曼谷了.......在pattaya
"hea" 1星期算la.......安全至上......

子爵府

你冇print定地圖去咩? 其實真係唔難搵, 不過可能夜晚就差d啦~
超市你仲咩唔去foodland呀! 佢開24小時架!

原帖由 雪文 於 10-8-5 15:36 發表
技安 :

我只係第一站central festival pattaya 買咗, 第二站去踦大象個到,無買到. 第三站夢幻樂園又睇唔中, 我想再買的款無. 指意第四站sala daeng分店, 結果揾好耐揾唔到, 由我哋酒店行過二間屈記都揾唔到, 問人 ...

水晶宮

技安 : 唔識路呀. 算啦, 行少一間買少D. 我計來真係換咗 4500港幣.

我上來報料我啱收到大新的月結單, 計埋全部手續費個rate 係 4.05, 仲好過用現金.

原帖由 技安 於 10-8-6 20:52 發表
你冇print定地圖去咩? 其實真係唔難搵, 不過可能夜晚就差d啦~
超市你仲咩唔去foodland呀! 佢開24小時架!
生日月, 開心過

男爵府

早知就用card 啦.. 我地全程都是同導遊換... 1:4 喳.....
原帖由 雪文 於 10-8-10 09:52 發表
技安 : 唔識路呀. 算啦, 行少一間買少D. 我計來真係換咗 4500港幣.

我上來報料我啱收到大新的月結單, 計埋全部手續費個rate 係 4.05, 仲好過用現金.

...

大宅

`q2w345678=]-+

首頁

尾頁

跳至