美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

以我咁多年做facial既經驗, 係包既.
但近排去咗第一城一間facial鋪, 要收我$150一粒攞, 我覺得有俾人屈既感覺. 佢幫我清之前, 話免費俾我做一粒, 最後要我$200清兩粒, 重講到好似好平咁, 頂佢丫, 越唸越激氣丫!!!!!!!

別墅

真係第一次聽.
你個FACIAL幾錢GA ? 係咪講明唔包針清先?

原帖由 cindycindy1103 於 10-7-16 17:36 發表
但近排去咗第一城一間facial鋪, 要收我$150一粒攞, 我覺得有俾人屈既感覺. 佢幫我清之前, 話免費俾我做一粒, 最後要我$200清兩粒, 重講到好似好平咁, 頂佢丫, 越唸越激氣丫!!!!!! ...

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

原帖由 cindycindy1103 於 10-7-16 17:36 發表
但近排去咗第一城一間facial鋪, 要收我$150一粒攞, 我覺得有俾人屈既感覺. 佢幫我清之前, 話免費俾我做一粒, 最後要我$200清兩粒, 重講到好似好平咁, 頂佢丫, 越唸越激氣丫!!!!!! ...

擺明掠水 你問佢係咪第一次幫人做facial

複式洋房

間舖頭有d過份喎....如果膚質好到一粒酒米都冇就唔使去做facial啦!

子爵府

陪月勳章

我做開嗰間酒米就包, 油脂粒另計, 佢係咪當咗你d酒米係油脂粒呀?

大宅

原帖由 shirleyls31 於 10-7-18 02:05 發表
間舖頭有d過份喎....如果膚質好到一粒酒米都冇就唔使去做facial啦!

同意呀... 同埋之前做落都唔係咁既... 我有argue但塊面係個粉人身上, 局住... 而家重有16次... 都唔知點算好...
或者去佢其下其他鋪攞...

首頁

尾頁

跳至