自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

依家『碧x第二代洗衣球』原價$560兩個的洗衣球套裝只售$500 , 只要在備住欄目上
填上推廣號碼: WWF-20100621便可取得優惠 。

比我發現做這個優惠,所以立即通知各位,我就訂了下星期送,希望大家用。

其實我都諗好耐,1516真係好貴,但係成日就教D仔女環保的重要性,自已用洗衣粉仲未實踐,所以今決心買啦! ( 嘩!好心痛!咁貴!比老公發現就大件事。 )

禁止訪問

禁止訪問

洋房

你們可以去下網址看看: http://www.biocera.com.hk/purchase.php

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁洗一次衫要放一個還是兩個洗衣球?
如果只放一個既, 唔知有無mami可以同我share一齊買呢^^

洋房

我仲未有,不過我看到其她姊妹討論時,是須要兩個一起放,因為一個好似洗衣液咁性質,另一個好似柔順劑咁作用。

大宅

是不是要兩個一起用嘎,兩個一樣嗎? D解剛剛見到頭條日報p37 ——7-ELEVEN 做緊限量換購129蚊/pc。真不繫真? ? ? ? ?

原帖由 moonfan 於 10-7-17 03:22 發表
我仲未有,不過我看到其她姊妹討論時,是須要兩個一起放,因為一個好似洗衣液咁性質,另一個好似柔順劑咁作用。

大宅

真係WORK架??有人又話冇科學根據??

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 yuleung 於 10-7-17 10:42 發表
是不是要兩個一起用嘎,兩個一樣嗎? D解剛剛見到頭條日報p37 ——7-ELEVEN 做緊限量換購129蚊/pc。真不繫真? ? ? ? ?

我都見到呀~~~心郁郁想買返一個來試下

大宅

我見到$499, 不過無朋友試過WORK唔WORK

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

洗衣球每個有限定洗衣重量,要有水到先發揮到作用,之前有媽咪提過如果洗衣機有慳水功能,即係低水位,咁可能效果冇咁好。

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

我用緊Wellos洗衣球, 已用了大半年, 如果洗普通污漕的衫就OK, 好似近排咁熱, 啲衫好大汗味, 我都會選擇用返洗衣液, 因為洗衣球會無咁乾淨, 同埋白色衫我會用漂白水, 所以又唔會用洗衣球
洗大量衣物先需要兩個洗衣球一齊用, 我好少洗大量的, 所以只買一個就足夠!
希望以上小小個人心得幫到大家~

子爵府

洗唔到c6嘅臭汗衫,洗唔乾淨!
原帖由 kerobobo 於 10-7-17 10:42 發表
真係WORK架??有人又話冇科學根據??

首頁

尾頁

跳至