跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

報喜站

一Congratulations to the birth of the following babies:
8月1日/nana11423/boy/承羲
8月13日/lemonade119/boy/恩悅
8月27日/rubystevebb/twin boys
8月28日/Cedric_mama(tko123)/boy/Cedric易謙/扭計大隻男
9月8日/mh1001b/boy/啟言
9月16日/奀豬b媽咪/boy
9月19日(?)/lemonc/girl
9月21日/waowaowao/boy
9月22日/terence_mandy/boy
9月23日/chucon/boy
9月23日/tkobebe/girl
9月25日/Awesomeada/boy/心懿/爛玩心野男
9月26日/yinichanwang/boy
9月26日/cat-e(catecat)/boy/映森
9月28日/coco-mama/boy
9月28日/linachiu1982/girl
9月28日/KevBB/girl
9月29日/SweetAA/girl
9月29日/bobo_cat/boy
10月1日/木子太太/girl/
10月1日/agnesyp/boy/康康
10月2日/vinci80/boy
10月2日/sasa1003/boy/Isaac景晉/勁"典"重磅男
10月2日/Ringco/boy/Rennon朗霖/臭臭摺肉男
10月2日/happyhehe/BOY/堯堯
10月2日/rara_cheng/girl
10月3日/HFBB/girl
10月3日/jk0925/boy/成哲/細眼百厭男
10月4日/Heidys/boy/Paco弘仔BB/黐身為食男
10月4日[url=]/Choco @ Bekky^3^/girl/[/url]可喬豬Choco
10月5日/jkfamily/boy/大眼讀書男
10月5日/lasing11/boy
10月5日/anubisking/boy/正皓
10月5日/牛媽咪/girl
10月5日/superbabe/boy
10月6日/mylovelyBB/girl/律懿/男仔頭妹妹
10月6日[url=]/fg @ BB/boy/[/url]皓廷
10月7日/lct226/boy/棨粦
10月8日/actam/boy
10月8日/Winnie_1018/boy
10月8日/ms_tea/girl
10月8日/ryoulam/boy
10月8日/Fullstop/Boy/Caden/圓碌碌大少
10月8日/rara_cheng/girl/雅妍
10月9日/小娜子/girl/Efharis/熱情粗魯妹
10月9日/Brittleiris/girl
10月9日/ksorange(May)/boy/Alvin晞晞B
10月10日/imyim/boy/張鎮/肥脾簡單男
10月10日/黑白豬/girl/Chloe
10月10日/abbielau/girl/晞彤
10月10日/carrie to/girl/samantha/甜美家姐仔
10月10日/cathychau1010/girl
10月10日/dick/boy/正飛
10月10日/Ivywsf (Ivy)/boy/Darren 頌頌/扮鬼仔惡男
10月11日/candyhuibb77/girl/宇翹
10月11日/littlevegatble/girl
10月11日/Pogo/boy/天天/電眼小泰山
10月12日/kelly ~ kelly/girl
10月12日/vivili/girl
10月13日/Babecowmm/boy/Lincoln/日系美髮男
10月13日/tangerine/girl
10月13日/oksweetie/boy/熹熹/狂燥口水男
10月13日/ccsweetbaby/喬喬
10月13日/bubesea/boy
10月13日/spiderpig/girl/豬豬
10月14日/翡冷翠/boy/軒軒
10月14日/mouseB/girl/Wing Wing
10月14日/Kurtismama/boy/Kurtis
10月15日/jor_mankiu/boy
10月15日/Mamasangel/girl
10月15日/Meoma/boy
10月15日/kawannotak/girl
10月15日/adaho43/girl/Adelaide曦晴/性格淚美人
10月16日/cathy_cat8/boy
10月16日/Cbaby/boy
10月16日/陳師奶/boy/政御/迷人豬油包
10月16日/Katieyam/twins girl
10月16日/Mamei104/boy
10月16日/JuneJune0606/boy
10月16日/macmacmami/boy/
10月16日/sesamekitty/boy/Lucas朗希
10月16日/evaylng/Girl/Chloe
10月16日/juju @ian/boy/縉賢
10月17日/rachelam/boy/Kobe政熹
10月17日/szebaby/girl
10月17日/yysmall(ling)/boy/hei b
10月18日/cutefok/boy/澧琮/健碩衝衝男
10月18日/叻高B/boy/Karlie軍軍
10月19日/sasaray07/boy/浚浚
10月20日/LittlePanda101/girl/Esmee靖珈/圓眼大肥妹
10月20日/melodyaa/boy/捷捷
10月20日/焌浠BB/boy/Hyson
10月21日/dinojun/girl
10月21日/strawberry_bb/girl
10月21日/小小小BB/boy/Proco柏豪
10月22日/baronng/
10月23日/大頭妹suki/boy/Lucas
10月23日/mrsrice/boy/Jasper
10月24日/mimmywhite/girl
10月24日/Carson_ma/BOY
10月24日/HO2410/boy/Ethan煒豪/濛豬活潑男
10月24日/monitat/boy/正揚
10月24日/chanmary/boy/樂樂
10月26日/hchuang/girl/卓霖(霖霖)
10月26日/yichingb/girl
10月26日/annie_k/girl/穎妍
10月27日/ILOVECHING/girl/皓晴(晴晴)
10月28日/hotsing/wingwing/girl
11月11日/octoctoct/boy

子爵府

畀面勳章

嬰兒食譜 (四個月至二歲)

http://www.4shared.com/file/202954984/cd64a5ce/baby_food.html

子爵府

畀面勳章

Reserve

MyBabyFace 推薦計劃:
(1)
推薦人:jkfamily (Janet):
被推薦者:athena,jessica,carissa,翡冷翠, sesamekitty, Ada Ho
(2)
推薦人:翡冷翠(Florence):
被推薦者: LittlePanda101, Heidys, hchuang, monitat, mh1001b, 拎勤
(3)
推薦人:pogo ( Vinita)
被推薦者: spiderpig, agnesyp, sandy, lct226, fian0320, fg@BB
(4)
推薦人: LittlePanda101 (Jenny)
(5)
推薦人: cutefok
(6)
推薦人: spiderpig
(7)
推薦人: fian0320

子爵府

畀面勳章

Reserve

Reserve

男爵府

好媽媽勳章

開咗新topic啦....

我嚟報到先

原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 10:00 發表
http://www.4shared.com/file/202954984/cd64a5ce/baby_food.html

子爵府

畀面勳章

由大家大肚.等生BB.生左BB
話咁快就差唔多一年
都係時候改下我地嚟條thread的topic
現在我地都係仔女奴
由媽媽會轉型成寶寶會
希望大家的寶寶都快高長大
大家一直傾到班細路讀幼稚園.讀小學,中學,大學
到佢地結婚.每個仔女都要留返一枱0910媽媽枱俾我地
嘩諗起都開心呀

大宅

我又黎報到

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

嘩!已經諗到阿仔結婚啦?!哈哈!

原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 10:11 發表
話咁快就差唔多一年
現在我地都係仔女奴
由媽媽會轉型成寶寶會
到佢地結婚.每 ...

子爵府

畀面勳章

原帖由 pogo 於 10-7-19 10:17 發表
嘩!已經諗到阿仔結婚啦?!哈哈!

我恨嫁
我仲恨湊孫添.現在易謙我唔可以做全職媽媽照顧佢
唯有寄望到時湊孫補數

大宅

個食譜好好呀

別墅

真係冇諗到咁長遠,而家諗幼兒院都未有頭緒。等到佢地結婚,我地都七老八十.......而家有個女先知媽咪佢地既辛苦,真係要錫佢地多D

原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 10:18 發表

我恨嫁
我仲恨湊孫添.現在易謙我唔可以做全職媽媽照顧佢
唯有寄望到時湊孫補數

大宅

畀面勳章

我嚟報到, 但我個囡改咗名叫efharis, 唔係叫jayne喇~

子爵府

畀面勳章

原帖由 ksorange 於 10-7-19 10:24 發表
個食譜好好呀

查實舊個條thread都巳經有個食譜
我有時星期六日唔知煮嘜粥.都攞出嚟睇下

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

可唔可以加埋我呀?我都好想你哋嚟飲Esmee個餐,仲要請你哋食埋薑醋,哈哈....唸起都開心.......

10月20日 LittlePanda101/Esmee 靖珈/ Girl

Thanks!

子爵府

畀面勳章

原帖由 小娜子 於 10-7-19 10:29 發表
我嚟報到, 但我個囡改咗名叫efharis, 唔係叫jayne喇~

改好

大宅

畀面勳章

原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 10:32 發表

改好

thanks carol ~

男爵府

我都嚟報到呀

同埋我想加入報喜站
10月10日 / boy

唔該cedric mama :)

子爵府

畀面勳章

原帖由 dickl 於 10-7-19 10:35 發表
我都嚟報到呀

同埋我想加入報喜站
10月10日 / boy

唔該cedric mama :)

囝囝叫嘜名

子爵府

畀面勳章

原帖由 LittlePanda101 於 10-7-19 10:32 發表
可唔可以加埋我呀?我都好想你哋嚟飲Esmee個餐,仲要請你哋食埋薑醋,哈哈....唸起都開心.......

10月20日 LittlePanda101/Esmee 靖珈/ Girl

Thanks!

added
真係諗起都開心
人生有嘜開心得過見到仔女長大獨立
以前我唔明點解仔女結婚
d老人家係都要人擺酒
到現在自己有個仔.終於明了

大宅

哈哈哈,你真厲害!
不如到時搞個集體婚禮,會好壯觀啊!
原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 10:11 發表
話咁快就差唔多一年
現在我地都係仔女奴
由媽媽會轉型成寶寶會
到佢地結婚.每 ...
My baby girl: Samantha: 10 Oct 2009
Sammi: 15 March 2011

首頁

尾頁

跳至