跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

del

子爵府

畀面勳章

jessica & may加左你地

子爵府

畀面勳章

我想問你地有冇係淘寶買過Eva地墊
好唔好.有冇味
同你地之前咪買防撞條
係邊間買
thx

子爵府

畀面勳章

原帖由 ivywsf 於 10-7-19 12:05 發表

Carol ee , 好呀! 可唔可以叫外買, 哈哈!

外賣無用
Darren係要食人地個碗嘛
唔係我屋企佢一定唔食啦

男爵府

我來報到~~

大宅

Thank you, 不過應該係10月5日.

原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 12:07 發表
jessica & may加左你地

大宅

我而家用緊 eva 地墊呀... 不過唔係淘返來.... 個時未識咩叫淘... 所以好貴呀!!!!!!

我覺得幾好, 夠厚, 冇味!

原帖由 Cedric_mama 於 19/7/2010 12:08 發表
好唔好.有冇味
同你地之前咪買防撞條
係邊間買
thx

子爵府

畀面勳章

原帖由 sasa1003 於 10-7-19 12:31 發表
我而家用緊 eva 地墊呀... 不過唔係淘返來.... 個時未識咩叫淘... 所以好貴呀!!!!!!

我覺得幾好, 夠厚, 冇味!

我現在用緊張係係屋企附近的家品店買
好平
不過好易爛.巳經俾易謙 or 肥dad dad
整到無晒d角.所以想買過張

子爵府

畀面勳章

原帖由 jessica777 於 10-7-19 12:30 發表
Thank you, 不過應該係10月5日.

改好

大宅

Thanks again.

原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 12:34 發表

改好

大宅

我之前係係日x城個d 地方買過英文字個d... 但係 isaac 幫我拆晒d 英文字出來.... 同埋唔夠厚, 仲有好大陣味.... 所以先買 eva 個隻, 買既時候佢送埋條邊, 咁就可以貼牆唔使驚bb"撩" d吉位

原帖由 Cedric_mama 於 19/7/2010 12:32 發表

我現在用緊張係係屋企附近的家品店買
好平
不過好易爛.巳經俾易謙 or 肥dad dad
整到無晒d角.所以想買過張

別墅

好媽媽勳章

cedric ma, 唔該幫我加番ar. Thx

10月24日/monitat/boy/正揚

大宅

畀面勳章

我又黎報喜先....唔好漏咗我呀....唔該Carol!

10月16日 sesamekitty/朗希 Lucas/ Boy

大宅

畀面勳章

借位一用...
你地有無興趣呢? Starting Blocks playgroup free trail class....

如果你地自己夠6個人1班, 夾左日期時間話我知啦, 我耍同個邊夾, 同埋遲些整理完會email coupon各位, 另外如果個別無指定的,我會因應你的選擇, group 埋夠數開一班

有乜嘢email 我都得, 我bk login @yahoo.com.hk

星期五出完呢個post 之後, 我個亞哥(坐隔離)見我呢排係咁上BK, 佢炸我型話我"你咁樣唔係辦法"(正油條), 我都做晒我urgent workload, 又唔係停晒手唔做嘢...以後無得上得咁密啦, lunch hour先得.....唉....=(
引用:
原帖由 sesamekitty 於 16-7-2010 16:34 發表
有個叫"Starting Blocks" 係佐敦, 有free trial playgroup, 因我有coupon 打佢問, 佢話可自組, , 有無人有興趣, 我可代安排, 無錢收架...哈哈! 最多6人1班, 是乎人數 (兩至四班) 我自己同個friend 會 29/8(日) 1430- ...

別墅

好媽媽勳章

防撞條我喺呢間買 http://item.taobao.com/item.htm?id=4939239260

原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 12:08 發表
好唔好.有冇味
同你地之前咪買防撞條
係邊間買
thx

別墅

唔該加埋我!
2009/10/06 ~ 皓廷 (囝囝)

大宅

等我又加番晴晴個名先!

10月15日 adaho43/Girl/Adelaide 曦晴

Thanks Carol!!

大宅

Monita, 你尋日下午有冇去SOHO East呀? 我好似見到你同正揚響吹水站high tea呢! (不過我響架車度
太快睇唔真)

原帖由 monitat 於 10-7-19 13:10 發表
cedric ma, 唔該幫我加番ar. Thx

10月24日/monitat/boy/正揚

別墅

好媽媽勳章

Ada, 你咁好眼嘅, 響車度都見到我.
我喺樓上住㗎. 星期日工人放假, 要等正揚大少瞓完晏覺先出到街,嗰餐係我嘅lunch嚟咖!
下次你嚟呢頭, 可以約你high tea喎

原帖由 adaho43 於 10-7-19 13:32 發表
Monita, 你尋日下午有冇去SOHO East呀? 我好似見到你同正揚響吹水站high tea呢! (不過我響架車度
太快睇唔真)

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

嘩..如果成功維繫到咁耐, 到時邊止1枱咁少?!
自己果次擺酒欲唔大, 但到個仔, 我諗我都會勁想..哈~
想睇佢個LOVE STORY 片頭,再重溫一次佢的成長
然後感動

唔該幫我加返仔名. ^.^
10月4日/Heidys/boy/弘仔BB(PACO)

原帖由 Cedric_mama 於 10-7-19 10:11 發表
由大家大肚.等生BB.生左BB
話咁快就差唔多一年
都係時候改下我地嚟條thread的topic
現在我地都係仔女奴
由媽媽會轉型成寶寶會
希望大家的寶寶都快高長大
大家一直傾到班細路讀幼稚園.讀小學,中學,大學
到佢地結婚.每 ...
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

首頁

尾頁

跳至