跳至

首頁

尾頁

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

大家BOOK左4D未?
家陣呢間公司可以半價照4D
咁我選擇左照20分鐘 價錢都係900蚊
有無人有興趣JOIN埋我?

因為我剛才打去問過...超詳細及有禮貌的回覆
感覺呢間公司D服務真係好好

反正如果都係照下BB個樣...
咁我決定唔去DR. MO度照了
因為問左DR. MO的姑娘...
佢話800蚊包DVD..照1X分鐘啦
我想選擇一間環境舒服的地方照...
同埋呢間公司可以容許你搵成6個人坐係度一齊睇都無問題..感到幾好

仲有佢話, 如果我地可以約幾個一齊去照
價錢無得平...但可以送多幾張相俾我地
或者到時睇下果期送咩禮品...會送埋都唔定
如果你地有興趣呢...可以係度留言
我集齊大家一齊去BOOK..拎番少少優惠
仲有佢講明, 萬一照果日BB係唔合作..
照得唔理想的話...係可以第日免費重照
但所有相同碟照送番GE
http://www.babyicon.com.hk/chi/prices.htm
呢個係網址..大家睇下先

PS...佢話家陣報名呢...可以送埋錄像短片
將成個廿分鐘的拍攝過程製作成一隻碟送埋俾大家返屋企再睇

禁止訪問

大宅

fyi. 我上胎 (09年7月)照4d, 有dvd同相. $980.
都照左好耐, 我諗都有20min, 又無話實俾幾張, 個醫生覺得靚既就print, 最後有幾張大同好多張細(~10張).
個醫生我都唔記得係咪bk到搵, 因為我睇開果個集團要平日先有得照4d, 唔想老公請假.
我個bb 4d同真人都唔似, 哈哈...不過有得claim 就照, 否則都唔照.

男爵府

想問問係bb幾多個月先照得清楚呀?

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

佢個網話包20-60 3D照片
我問過..佢話至少有40
但一般都有過百張拎走
我見好多MAMA都話有成過百張
所以我好放心
另外佢話送2張4D照片, 就可以有商量喇
(因為如果一齊夾, 咁先可以送多D相俾我地)
同埋家陣個優惠包送DVD片段, 成廿分鐘GA
如果遲D唔知有無
佢話留名就OK
仲有...照完先俾錢...所以我覺得好放心
佢話幫手照4D的人, 全部超過15年照4D經驗
最好係星期日都可以BOOK, 如果老公放星期日
就可以全家一齊去睇
原帖由 carolbb2011 於 10-7-20 13:58 發表
我有興趣呀..^^
$900 包埋DVD & 相???

想問問係bb幾多個月先照得清楚呀?

佢話26W-28W就最好
20W開始可以...但BB細..同埋個樣無咁出, 會無咁似出世的樣
所以我都諗住28W先去照

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

遲左tim, 我都想搵人join埋一齊呀

btw, 我見一人行都做緊promo 998定999呀

侯爵府

唔遲呀, 我仲等緊你地覆我
你PM我留資料
其實只要你同我都做, 已經每人900喇
只係我想要多D著數
睇下集齊成班人名去報
佢會唔會每人送多D野之嘛
佢應承左有幾個人一齊去報, 唔駛同日子GA
就已經可以送多D相俾我地每人
一人價就999, 貴99蚊LAW
我諗你唔會咁益佢掛
原帖由 心抱 於 10-7-20 19:56 發表
遲左tim, 我都想搵人join埋一齊呀

btw, 我見一人行都做緊promo 998定999呀

等待驗證會員

請問要d咩資料ga?

複式洋房

我又JOIN,預埋我啦!點俾資料你呢?

禁止訪問

畀面勳章

侯爵府

由於太多人報名, 我會於今晚先SD資料過去, 佢地話聽日睇哂D BOOKING就聯絡各位, 請留意電話喇(名單截到17:19為止)
各位留意:截止日期係31/7, 過後無得JOIN我地呢個優惠團
家陣連埋我已經有好多個人報名喇
如果大家有興趣的話, 可以繼續PM我留資料
(姓氏, 電話及BOOK邊日, 26-28WK最好)

拎左優惠喇...希望你地睇得明
1.每人送多一張4R的3D照片
2.會送大約5-7條十幾秒的BB得意動作短片
即例如..(假如個職員覺得BB食手指好得意..
咁佢就將佢呢段動作CAP出黎製成短片,
等大家可以拎條片同親友分享, 同埋可以
放入手機, 隨時發癲咁勁逼人睇
上去http://www.babyicon.com.hk/chi/babyfilm04.html我諗大家會明係咩黎)

名單:
1.戲如人生 (6/11)
2.心抱 (快d諗個期)
3.TigerBBDavis (17/10)
4.tokozan (10/11)
5.ivylai530 (12/12 OR 19/12) (點都要揀一日喇)
6.oken (25/11)
7.kisscandysweet (快d諗個期)
8.晴晴豬.1 (18/11)
9.hahaha818 (30/10)
10.花花b (30/10)
11.honeyfamily (6/11)
12.tiggerMaMa (快d諗個期)
13.hoshan814 (3/10)
14.miyokiwai (14/11)
15.Carrie_Yip (18/12
16.csc0728 (21/11)
17.natalielyt (28/11)
18.maggiecyf (30/10)
19.rallki (7/11)
20.東東bb (11/9) <已優先處理
21.咩妹 (24/10)
22.Piggy-Baby (21/11)
23.emiling0716 (14/11)
24.TigerBBDavis朋友Seu (17/10)
25.TigerBBDavis朋友Tang (10/10)
26.happymama_jkc (4/12)
27.babybbmomo (10/11)
28.Wapi37 (6/11)
29.KuromiFans (27/11)
30.曦Hei媽 (29/1)
31.SuperMario (6/11)
32.TigerBBDavis朋友Choi (28/11)
33.bearbee004 (4/11)
34.sweet2008 (4/12)
35.peterpan1022 (25/9 OR 9/10)
36.TeriAnla (27/11)
37.maninb (7/11)
38.wanee.ju (1/11)<<1-38全部已SD去4D公司
39.piggylau (8/10)>>>由39開始 31/7中午截後SD
40.hikki1201 (27/10)
41.saulanbee (24/9)
42.sueec (15/11)
43.saulanbee朋友 (24/9)
44.shcmama (20/11)

45.sukychu (SUNDAY)
46.amlam (24/10)
47.joeyss (6/11)
48.t1127 (7/8) <已book
49.busymommummy (27/11)
50.debc (6/11)
51.freezer1 (10/10)
52.karenkxt (14/10)
53.MM_Baby (18/12)
54.mayyml (10/10)
55.tonglam (4/12)
56.irenekong1117 (7/11)
57.kk0626 (4/9)

侯爵府

PUSH上黎...等大家睇番新詳情

侯爵府

請報左名的網友..去番個update list度睇下有無自己個名
同埋book的日子是否正確 (並請未交日子的儘快交回), 個list會不斷更新, 直至31/7中午時份, 我就會sd去4D公司, 過後無得再JOIN此優惠(果間公司講GE )

如果再有人想後加都可以留意下其他人的日子先,
因為我地差不多都係果D時候去,
怕約唔到你心目中想要的時間

當4D公司收到我地的登記LIST時
佢地會逐一致電各位確定日子及要咩時間
所以大家若需要更改, 到時可口頭跟他們交代便可
當然...名單一SD過去, 我的責任亦已經完結,
唔駛再搵我BOOK 照4D及更改資料喇

大宅

我都想報呀....

大宅

我又想join呀 , 可以預埋我嗎??

大宅

我PM左你啦~~

複式洋房

PM左給你, 收到嗎?

侯爵府

如果各位仲想BOOK 4D
請PM我
因為係度留言
我睇唔到咁多
如果PM左我的
通常我會一日內UPDATE係個LIST度(第1頁)
唔駛再專登係度留言喇

侯爵府

再次提醒各位
請你地有興趣的話
PM我時一定要留資料
講左好多次係要留姓名, 電話, 想BOOK邊日(26-28W最好)
如果唔係我唔知可以點幫你BOOK

侯爵府

有MAMA好心急問點解仲未收到CALL
咁一次過覆你地啦
佢地話開始約緊你地
但有D無聽電話...佢地亦無留言LAW
咁你地自己留意電話有無響喇

佢話呢兩日會打哂果3X個電話

首頁

尾頁

跳至