影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

哈哈, 每次個形式都係咁, 一個賣瓜子,賣好耐, 一個又唔明,問長問短,但係其實收音機旁聽到,一早都知c浩講什麼,d話題都係報紙登晒,但成日都要聽佢地d冇知,同自以為好笑的笑話.

原帖由 alicemic 於 10-7-22 13:11 發表

呢個又係一個奇人,把聲已經好嘈,仲要超無知,人哋講佢又唔聽,聽完又唔明,成日要人講幾次,講果陣佢又插咀拉開話題.........好懷疑佢係咪無做工課有心拖長時間架? ...
:-P

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原帖由 EVA222 於 10-7-22 13:19 發表

簡直絕世奇葩,係第二樹炒左九年啦.
C浩做怪談,一樣頂佢唔順,揼波鐘,講來講去三幅屁,拖到長一長,可能我無乜耐性!

我都無......

當聽眾係白痴.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 EVA222 於 22/7/2010 13:01 發表
有時在街外聽到,唔明貴花田質素怎可做DJ?
囉囉唆唆,衰過無知C9.

一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

呢個節目基本上可改名做"三級快活人",真係日日都講三級嘢,好多時我都聽唔到佢地講咩,只係聽到佢地係到笑...
不過我最唔明係次次c浩講啲所謂新聞我都要係份報紙搵好耐先搵到,但佢次次都只係睇到呢類新聞:;pppp:
最慘係佢有班死忠既fans,如果唔係咁既質數點會攞到最受歡迎dj丫,咪攪到佢以為自己真係好叻好惦囉

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 TobiMom 於 10-7-22 12:47 發表

我最憎聽佢 , 不知所謂 , 無左苑仔 , 美儀都走埋 , 我都無聽了
me too

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好掛住苑仔既娛樂大爆爆呀:-(:-(:-(

大宅

醒目開學勳章

貴x田真係好煩~~~~~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

無聽好耐,每次聽到都淨係佢地幾個係度卡卡笑,超無聊,之前貴X田被選為十大DJ ,有次金曲歌,貴X田做司儀叫嘉賓"安息"。 咁既質素

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

agree!

原帖由 1107king 於 10-7-22 12:19 發表
我每日都會聽,梁思浩都ok,不要針對佢,他們每日都講唔同叱嘅野,又有時事,又有娛樂,都ok喎.曾志豪都好搞笑,聽完會好開心.

大宅

同意...唔明貴花田真傻定扮傻..無聊......

原帖由 EVA222 於 10-7-22 13:01 發表
有時在街外聽到,唔明貴花田質素怎可做DJ?
囉囉唆唆,衰過無知C9.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

日日都係度讀報紙,跟住幾個係度估,仲要估足3個鍾頭,真係要好無聊先頂得順呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章

成日講3級嘢,低俗!
Minniemouse:-P

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原來咁多人都有尼種咁覺,真係頂唔順貴花田,人地講親野都插嘴,再唔係就講完一樣野佢仲要問咁即係點姐,係咁問
梁c浩講d野好多時都知小小就自己亂咁講埋落去,唔該佢唔知咪唔好講啦,講十樣野其中有4-5樣都係與事實不符,大佬好多人聽佢地講野架,唔知嫁人咪信係真囉......
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

大宅

原帖由 minniemouse 於 10-7-22 18:27 發表
成日講3級嘢,低俗!

男爵府

如果唔播歌, 正正經經講, 半粒鐘已經講曬3個鐘節目內容, 成日拉長D時間, 真係好Q煩.

大宅

我好同意你講法, 聽完會好開心, 支持支持
原帖由 1107king 於 10-7-22 12:19 發表
我每日都會聽,梁思浩都ok,不要針對佢,他們每日都講唔同叱嘅野,又有時事,又有娛樂,都ok喎.曾志豪都好搞笑,聽完會好開心.

男爵府

原來我都是CHEAP人 , 因為我日日都有聽, 重感到好好笑添!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我都係....日日係公司聽.....我覺得好好笑喎.....我真係cheap啦.....

另外,我勁like豪仔喎.....講野有point.....反應快....我鍾意.....
原帖由 a@o@a 於 10-7-22 19:36 發表
原來我都是CHEAP人 , 因為我日日都有聽, 重感到好好笑添!

翡翠宮

我又覺得ok啊..頭兩個鐘播下舊歌..
雖然有時有點3級..我還受得了..都幾搞笑..
貴花田又真是廢廢地..
梁思浩還可以..
我反而覺得曾志豪幾好啊..也是言之有物..

反而森美, 上兩次的風波, (狗仔咬bb下體和最想強暴女星選舉) 之前在我也目中的好形象..有好大negative impact..
還有真的不喜歡他幫啤酒買廣告..還有早霸王的jingle超大聲..
(純粹個人意見..)

首頁

尾頁

跳至