母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

我去年bb出世之後去健康院問有關餵人奶問題, 之後有中大既人請我地做比2-3安奶佢地去化驗, check下內裡既有機化學物質有幾多, 佢地話會有個report o係今年6月send比我地, 不過我仲未收到, 又唔知打去邊度問, 你地有冇媽媽知道呀? thanks!!!

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

我有做, 係唔係二噁瑛那個research?
reserach 好似公佈左好耐, 我都收唔到report喎!

不過係浸大定中大做呢? 我都唔記得左lu~~~
http://forum.baby-kingdom.com/redirect.php?tid=2696041&goto=lastpost

(我記得佢有送Qv lotion sample 比我, around 4-5月做, 是嗎?)

今晚又OT!!!!

大宅

我記得係中大呀...所以之前見到浸大參與o個個國際性研究唔係我地所做o個個

因為當時話左2010年6月先有report, 但浸大o個個係同人地合作, 唔係自己搞, o係2009年11月已經有result, 應該唔係我地做o個個呀!

你仲有冇keep個電話呀? 我就係唔見左張紙, 佢地講會有1個overall 既report, 同埋我既奶既result, 我想打去問呀!

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

原帖由 porporchi 於 10-7-22 15:19 發表
我記得係中大呀...所以之前見到浸大參與o個個國際性研究唔係我地所做o個個

因為當時話左2010年6月先有report, 但浸大o個個係同人地合作, 唔係自己搞, o係2009年11月已經有result, 應該唔係我地做o個個呀!

你仲有冇 ...

冇keep呀, 唔知有冇其他嗎咪有資料呢?

今晚又OT!!!!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊