跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

元朗屯門邊度有大肚婆牛仔褲買??

唔知有無媽咪知呢...thx~~

子爵府

畀面勳章

原帖由 siukei17 於 10-7-23 15:34 發表
元朗屯門邊度有大肚婆牛仔褲買??

唔知有無媽咪知呢...thx~~

我諗都有4,5年前, 我係屯門仁愛堂(蔡意橋站落車)行過少少,直銷中心對面, 蛇舖格離有間買牛仔褲, 包改.
around $80 1條..
個度得1間成間買牛仔褲, 好易搵..

洋房

原帖由 湘兒 於 10-7-24 00:15 發表

我諗都有4,5年前, 我係屯門仁愛堂(蔡意橋站落車)行過少少,直銷中心對面, 蛇舖格離有間買牛仔褲, 包改.
around $80 1條..
個度得1間成間買牛仔褲, 好易搵.. ...

呢間野啱啱準備執粒.今日仲做緊清貨!唔好去嘞~~~
市廣場有一間"媽媽世界"(貴少少,我買過一條4骨牛仔褲要$3xx,但好好著)
地址:屯門市廣場1期2樓2012號舖(以前流金歲月隔離)
(電話:2607 2163)

仲有一間"珊珊孕婦"(d野平d)係華都商場,係百佳條巷仔,係東南亞食品餐廳隔離,佢係同人孖份租一間舖位的,買下bb仔衫同大肚婆衫,所以亂亂地唔覺眼咁!

係得咁情報,叫做方便少少,希望幫到妳!

公爵府

好媽媽勳章

新墟個間我今日走左過去睇,執粒.....

華都百隹個邊個間唔係叫琪琪屋咩??我向個度買左3條legging,不過佢d牛仔褲無我想要既款....

媽媽世界好貴...唔捨得買
我想要d貼身款.....藍色牛仔....
唔該晒咁多位..等我再努力搵下先

原帖由 honeyBmama 於 10-7-24 13:25 發表

呢間野啱啱準備執粒.今日仲做緊清貨!唔好去嘞~~~
市廣場有一間"媽媽世界"(貴少少,我買過一條4骨牛仔褲要$3xx,但好好著)
地址:屯門市廣場1期2樓2012號舖(以前流金歲月隔離)
(電話:2607 2163)

仲有一間"珊珊 ...

別墅

屯門市廣場,有間叫琪琪,賣孕婦衫既,幾年前我買過,有啲款都幾貼架,百幾蚊啦,不過我諗而家無咁平,以前近百佳,而家好似搬左近元祿嗰間watsons再行前啲!

別墅

柏麗17樓(媽寶店) ,吉吉島bb用品旁有一間孕婦店,可能都會有,希望幫到妳

首頁

尾頁

跳至