自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

DEL!

子爵府

我也是舊戶,希望能pm埋我.thanks/

大宅

我也是舊戶,希望能pm埋我.thanks

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢而家舊客都係99蚊上網, 唔駛推薦人 我而家同佢傾緊100m上網 +電視+電話 = 169元一個月...

男爵府

希望有成功續約 $99 100MB SIS 可以借出個A/C NO>.<
PLEASE HELP.....因為可以提早幾個月即轉平D月費唔洗交多幾個月$218

原帖由 77777 於 10-7-25 01:24 發表
佢而家舊客都係99蚊上網, 唔駛推薦人 我而家同佢傾緊100m上網 +電視+電話 = 169元一個月...

佢尋晚報比我係50MB 99蚊.......我估遲多2個月佢會$99 100MB既~ 不過想早D攪掂

男爵府

而家已經係新舊客都99蚊100mb一個月.....您要出聲同佢傾....我而家169係電視+上網100m+電話....不過, 我要佢送多一個電視節目台先同佢傾緊, 如果唔係一早簽左...佢又係提早左幾個月叫我簽...

原帖由 sostepa 於 10-7-25 14:11 發表
希望有成功續約 $99 100MB SIS 可以借出個A/C NO>.<
PLEASE HELP.....因為可以提早幾個月即轉平D月費唔洗交多幾個月$218

佢尋晚報比我係50MB 99蚊.......我估遲多2個月佢會$99 100MB既~ 不過想早D攪掂 ...

大宅

想問香港寬頻上網好唔好用 ?

我想轉香港寬頻上網,
佢地話要收 $380. 安裝費,
就 $99.月費 100M.
要比 $380. 安裝費, 好似好唔抵咁.

子爵府

77777:請問你是何時續約?舊約是218嗎?不用要客戶就能傾到168上網和電話嗎?我已用了數年,現在是218,愈用愈貴,thanks/

男爵府

原帖由 77777 於 10-7-25 14:18 發表
而家已經係新舊客都99蚊100mb一個月.....您要出聲同佢傾....我而家169係電視+上網100m+電話....不過, 我要佢送多一個電視節目台先同佢傾緊, 如果唔係一早簽左...佢又係提早左幾個月叫我簽...

...

我而家係有同佢傾緊丫~佢話續約$99 剩係『50MB』緊係彩佢都傻LA! ....我話好多人都係$99『續約100MB』佢話冇呢個CODE話如果我有朋友續約$99 100MB既話比個AC NO佢睇下...... 所以想問有成功續約$99『100MB』既SIS 借個A/C NO.比我墶佢~~~!!

男爵府

原帖由 sukky73923 於 10-7-25 17:14 發表
我想轉香港寬頻上網,
佢地話要收 $380. 安裝費,
就 $99.月費 100M.
要比 $380. 安裝費, 好似好唔抵咁.

我覺得OK既~ 起碼我用咁耐都好穩定~不過可能因地方問題有所不同....

好似而家新客有D都唔洗比安裝費WOR~可能要傾耐D!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我9月約滿,早幾個月都係咁打黎叫我續,初初$168(100m+電話)跟住$158,$148,到上2星期做到$128(100m+電話),咁我都話要考慮下先,不過諗諗下個價都ok,但係我又想再講平d,仲有,而家用用下,成日都斷線,仲要一斷就幾個鐘,都諗緊同唔同佢續

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都想要呀...
本身$268 BB100,
佢打黎話$168 可以提早幾個月轉新約...
不過...我見到有SIS話可以$99續約...
咪同佢講囉...
佢又係要我俾成功用$99續約既A/C NO.呀

子爵府

我覺佢d質數'麻麻',上網有時無端端不能連線,電佢熱線佢又話無問題,一時半刻又突然正常返,若不能用168續約,我打算搵過第二間.初初很平,愈用愈貴,現已218,很貴.

大宅

我都係9月到期...佢地打黎話最平都係158 100m+電話線 (唔包增值服務) , 已經係最平...$99做唔到
如果有成功續約的sis可唔可以比埋你a/c no 我呀 , thanks!!

大宅

原帖由 魚肉 於 10-7-25 21:48 發表
我9月約滿,早幾個月都係咁打黎叫我續,初初$168(100m+電話)跟住$158,$148,到上2星期做到$128(100m+電話),咁我都話要考慮下先,不過諗諗下個價都ok,但係我又想再講平d,仲有,而家用用下,成日都斷線,仲要一斷就幾個鐘,都 ...

你呢個價都ok喎...想問你個電話包唔包增值服務呀?? 失呢幾日都傾緊..但佢offer係158 (100m+電話 - 唔包增值服務) , 我原先諗住都算啦..費時轉黎轉去...但見你個offer都ok...你介唔介比你個a/c no 我呀 , thanks!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 Ling225 於 10-7-25 22:50 發表

你呢個價都ok喎...想問你個電話包唔包增值服務呀?? 失呢幾日都傾緊..但佢offer係158 (100m+電話 - 唔包增值服務) , 我原先諗住都算啦..費時轉黎轉去...但見你個offer都ok...你介唔介比你個a/c no 我呀 , thanks!! ...
我剩係上網咋,唔知有咩增值服務
我未續呀,佢係比e個價我咋

男爵府

我都用左8年,
依家用緊都係2百幾,
我都想轉$99果個-.-
佢話做唔到,.....

男爵府

不用, 他們想我續約, 我重有幾個月到期, 我用緊269架, 可以即時轉169.... 上網, 電話同電視... 不過而家bargain緊送緊個channel唔可以cut...

如果上網加電話, 好似係129, 我都想cut電視.....因我本身有now同有線.....

原帖由 瑪利2006 於 10-7-25 19:12 發表
77777:請問你是何時續約?舊約是218嗎?不用要客戶就能傾到168上網和電話嗎?我已用了數年,現在是218,愈用愈貴,thanks/

男爵府

您的約係咪重有好耐先到期???

原帖由 hellocat0223 於 10-7-26 00:44 發表
我都用左8年,
依家用緊都係2百幾,
我都想轉$99果個-.-
佢話做唔到,.....

男爵府

醒目開學勳章

我又係用緊2xx 又係要推薦人先有得平....唔知有冇人可以比我推薦呢

首頁

尾頁

跳至