跳至

首頁

尾頁

別墅

諗住大機構主辦應該有質數保證, 估唔郅到做得咁差. 好彩係trial, 如果一次比晒$, 真係dum完心口dum背脊.

上到去都覺得唔對路, 原來係一個舞蹈課室, 望入去只得幾塊地坐墊, 導師係著住芭蕾衫 (但我肯定報呢個playgroup同舞蹈無關), 我好似用嚟sip佢時間, 因為之後佢有芭蕾舞堂, 話明係playgroup但只得兩個BB, 我覺得佢係勉強搞個試堂,
好容易又好好賺咗試堂費 $300 x 2BB, 我越諗越覺得呢間嘢似呃飯食. 所以先post呢個message.
1)
無玩具, 全場只用個幾塊墊, 扮做1條路
2)
遊戲道具少而馬虎
3)
導師用搖控播咗大約5,6首兒歌,佢自己唱幾句
4)
導師最搞笑, 得兩個B, 由頭到尾叫錯另一BB女個名, 叫我個BB叫王子?????
5)
可以講呢1個鐘playgroup雜亂無章, 貨不對辨

參加過協康都幾好, 不過BB玩厭咗先試其它. 呢個機構有分社, 其它唔知點.
沙田呢間就非常唔掂, 師資又唔得, 比起佢協康真係PRO好多.

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

即係邊間?或者係幾樓?

老實講,宜家好多playgroup 都係呃飯食,知道我哋D父母捨得俾嘛!

別墅

回覆 1# carolyktong 的文章

希望咁答唔算犯規 - 香x藝x團

別墅

回覆 1# carolyktong 的文章

大宅

我都差D去佐呢間試堂呀! 嘩! 原來咁差嫁?

原帖由 sukybaby 於 10-7-26 23:08 發表

別墅

原帖由 Double_A 於 10-7-28 21:55 發表
我都差D去佐呢間試堂呀! 嘩! 原來咁差嫁?

以一般試堂費佢都唔係平,唔好浪費呢d錢. 我請願將d錢捐咗出去好過.依家要搵playgroup, 我見到大埔某playgroup 場地都好像樣, 都係收百幾蚊堂.

伯爵府

醒目開學勳章

[quote]原帖由 sukybaby 於 2010/7/26 23:10 發表

不好意思,我都是不明白,你可以pm我嗎 ?? 謝謝 !
這間是不是要在大會堂上pg ??
***生於這世代........有點措手不及***
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
幫助別人不求回報,難度簡單一句"多謝"也沒有 ?為人父母者,不覺得可恥 ?還是你心裡是冷漠世界 ?!

首頁

尾頁

跳至