跳至

首頁

尾頁

複式洋房

在屋苑 clubhouse 自組playgroup 比 1-2 歲小朋友,每星期一至兩天,有冇興趣? 因為只係自發性質,所以唔需要收費,只係夾番租場錢就可以。目的只係想小朋友可以一齊玩,唱下歌做下手工,有得玩又唔使大熱天時走到老遠上堂。有興趣請留字,如果夠5-6位小朋友就成 group 啦。

暫定日子時間為: 8月10日 (星期二),下午2:30 至 3:30.

複式洋房

I am so surprise to see this topic and I am also live in Royal Peninsula, is it too late to join??

複式洋房

Hi,

因為無人覆過我,所以我都冇準備野。不過唔緊要。知道有媽媽都住呢個屋苑又有興趣,就可以得閒一齊玩。你住第幾座,邊日會方便你呀? 等我安排下呀。

Kitty ^_^

原帖由 audrisleung 於 10-8-9 00:30 發表
I am so surprise to see this topic and I am also live in Royal Peninsula, is it too late to join??

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

複式洋房

回覆 1# joeywongmy 的文章

好呀,其實平日定假期我都冇所謂。不過8月比較忙,如果係既話,8月尾或者9月頭呀?但係最好可以搵多幾個小朋友,熱鬧啲。

禁止訪問

複式洋房

你仔仔9月要返學嘞咩? 定係你係做教師既?

不如9月4日好唔好? 時間大約係2點或者3點開始? 如果你 ok 我就去 book clubhouse. ^_^

複式洋房

你仔仔9月要返學嘞咩? 定係你係做教師既?

不如9月4日好唔好? 時間大約係2點或者3點開始? 如果你 ok 我就去 book clubhouse. ^_^

禁止訪問

複式洋房

你敎幾大呀?

我改咗個 topic 嘞!希望會多啲人參加啦....
我到時會準備啲玩具同 art craft 比小朋友一齊玩同做小手工。希望可以定期出嚟玩啦....

原帖由 joeywongmy 於 10-8-11 19:45 發表

我教書架
4/9暫時都OK
不如你改一改個TOPIC變左GATHERING
應該會多D人入黎JOIN
BOOK場個度你等多幾日
睇下仲有無MAMI報名參加會好D
到時得我地兩個就大件事 ...

禁止發言

好媽媽勳章

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

4/9我ok呀, 2A1B thanks

複式洋房

kittyyau,
sorry as I am not always checking this msg ga......I live in Block 1, how about you? I have see other topic regarding the gathering and I have replied there!

首頁

尾頁

跳至