自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 WYmom 於 10-7-28 10:00 發表
I think such $610 tours or even $0 tours should be stopped as they are simply unreasonable. There is no free lunch on earth.

同意, 一日仲有哩個制度, 一日仲有哩啲團, 一日仲有人貪平參加, 都仲會有咁o既質素的導遊, 爭在係咪叫阿珍之o麻!

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

好媽媽勳章

仲記得早年泰國遊好平,啲hk人咪一樣仆倒去?一樣係貪平
p.s.我都認為亞真閙人唔啱
你的人格如何,你的人生亦必如何!

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

一D都唔覺亞珍係真心道歉. 成日扮低頭抺眼淚, 好假. 妳作為導遊係服務行業, 就算人地簽左話要買野, 但你張野有無寫要最小買幾多錢? (團友話佢地一共買左40萬, 妳話1.5萬). 重有你帶人去買珠寶人地係咪一定啱買.

而且開記招話其實係班團友挑釁妳. 所以先鬧人. (如果團友真係挑釁妳, 點解妳在 U.tube 鬧人內容完全無講團友頭先唔應該XXXX, 咁先係正路. 但內容只係鬧人今世唔還下世都要還, 又話唔比人住酒店, 一D都唔似人地挑釁妳). 首先班團友黎玩無嗱嗱點會挑釁妳? 如果係的話咁佢地又講左D乜. 記招妳又唔講. 而家反屈團友, 睇妳表現都唔可信啦. 而且妳重有前科之前劏客比人停牌一個月. 最好係班團友出來頂証佢. 唔好累香港.

伯爵府

我唔覺亞珍係真心道歉,佢好假, 佢最大用意, 只係解釋, 點解自己發老脾閙人.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

響記招呀珍有講到呀

原帖由 2008 於 10-7-29 02:06 發表
而且開記招話其實係班團友挑釁妳. 所以先鬧人. (如果團友真係挑釁妳, 點解妳在 U.tube 鬧人內容完全無講團友頭先唔應該XXXX, 咁先係正路. 但內容只係鬧人今世唔還下世都要還, 又話唔比人住酒店, 一D都唔似人地挑釁妳). 首先班團友黎玩無嗱嗱點會挑釁妳? 如果係的話咁佢地又講左D乜. 記招妳又唔講. 而家反屈團友, 睇妳表現都唔可信啦. 而且妳重有前科之前劏客比人停牌一個月. 最好係班團友出來頂証佢. 唔好累香港.

男爵府

原帖由 wingogo 於 10-7-29 02:54 發表
響記招呀珍有講到呀

我睇無線新聞可能太簡短無播到.

首頁

尾頁

跳至