自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有條友係食煙

我就放一個臭屁
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

伯爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁勁??隨時放得出嘅??
原帖由 rabbit75 於 10-7-30 14:22 發表
有條友係食煙

我就放一個臭屁

*得饒人處且饒人!!
*Be able to forgive, and forgive !!
*許しを、できるようしようと許す!!
*용서를, 수 만나 용서를!!

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

我都會爬佢地頭&做D好臭的動作

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

通街係呢d人

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Yes, hate it!!!

大宅

好媽媽勳章

我好僧d人邊行邊食, 真系有時系佢地後面我避都避唔切, 好討厭!

男爵府

驚辣到我

伯爵府

自從所有場所唔俾食煙,周行都有人邊行邊食,真係防不勝防。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一路行一路食都未算最憎,我最最最最最最憎係d父母(多數係老豆)拖住個小朋友係度食煙!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我真係好憎佢地,佢地死佢地事呀,害埋個小朋友係度吸晒佢地二手煙!!!有好多都仲係手抱既bb,佢地照樣一隻手抱另一隻手拎住支煙係咁食!!!!真係小喇叭,睇到我眼火爆!!!!!

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

唔止係街,有時會仲衰D黍.........

以前住公屋果陣,搭電梯d亞佰會將支煙"屈"係隻手入面.........入到去時已經充滿煙味,真係正一PK黎架..........我仲大緊肚黍

你要食我唔會阻止你,都唔差果一陣呀.......都係幾分鐘o者,我唔會唔比你去死既,仲希望你死得快D(同埋其他食煙既人),咁個世界就會有多D既新鮮空氣喇

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 晞玥 於 10-7-30 17:56 發表
一路行一路食都未算最憎,我最最最最最最憎係d父母(多數係老豆)拖住個小朋友係度食煙!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我真係好憎佢地,佢地死佢地事呀,害埋個小朋友係度吸晒佢地二手煙!!!有好多都仲係手抱既bb,佢地照樣一隻手抱另 ...

我見過有mama食黍喇............個BB 2-3year

話時話女人食煙真係~~~~~超級 " 樣衰 "

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

d人企埋一邊食冇所謂,有d一路行一路食,行佢地後面唯有閉氣,拖住小朋友就唯有行快d,行得快過佢,但最怕大風嗰時,d煙灰吹埋黎,吹到我同阿囡成身都係

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 Shadow 於 10-7-30 02:29 PM 發表
咁勁??隨時放得出嘅??

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 rabbit75 於 10-7-30 14:22 發表
有條友係食煙

我就放一個臭屁
會唔會爆炸呀....屁+火...

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

男爵府

原帖由 TINGTINGLEUNG 於 10-7-29 13:07 發表
行佢後面真係兜面咁吸哂. 唔明d人食少一陣都唔得.

e+周圍都禁煙,所以d人一係街就食!
我會一係行得快過煙產,一係就企係到等佢行遠d先行囉!
今日同呀女等過馬路,個紅綠燈9世都唔轉人行,隔離個垃圾桶又有3條女係到打邊爐,唉.......我都等唔到轉燈,見無車就過!

伯爵府

In general 我系好怕人地食煙。
食完一陣味。

禁止訪問

別墅

要怪香港正苦要收税,又要對遊客好。

以自己的吸煙(毒)的自由,去壓榨他人的吸新鮮空氣的自由,是最不合理!

首頁

尾頁

跳至