自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

想問下你地月費幾多錢?有D咩服務包埋?
見到呢度有人可以做到平均$34一個月,簽18個月約,究竟有無媽咪真係做到呢個plan?

今日打電話去問佢話最平只做到$66一個月,一年約,包call waiting & 來電顯示,最後我堅持要佢寄份取消表格俾我。

我屋企本身用緊pccw既上網同nowtv。

珍珠宮

有無朋友可以答我呀?

大宅

我都想知,我10月到期,佢offer 比我簽2年,免費一年,但冇coupon送,即$44一個月,我話要諗諗。

原帖由 ipodbaby_123 於 10-7-29 13:49 發表
有無朋友可以答我呀?

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

just renewed for my mother two weeks ago, 可以做到平均$34一個月,簽18個月約

複式洋房

我啱啱都簽咗一年約, 每季330, 有三個月回贈$176, 平均每個月$66, 我都問佢可否平到$34, 佢話要將手提電話轉去PCCW至可以。

原帖由 ipodbaby_123 於 10-7-29 13:15 發表
見到呢度有人可以做到平均$34一個月,簽18個月約,究竟有無媽咪真係做到呢個plan?

今日打電話去問佢話最平只做到$66一個月,一年約,包call waiting & 來電顯示,最後我堅持要佢寄份取消 ...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我係剛剛新續既 $44/月& $180惠康coupon
即係平均$34/月
簽18月有call wait & 來電顯示

呢個plan我巳經簽過幾次啦, 之前要填cut form, 但係今次就唔洗啦...直接比到呢個plan我.

珍珠宮

你係咪都要send cut form佢先做到$34,一個月?
駛唔駛張手提電話轉埋過PCCW?

原帖由 okeymama 於 2010/7/29 02:49 PM 發表
just renewed for my mother two weeks ago, 可以做到平均$34一個月,簽18個月約

珍珠宮

係咪無其他條件?即係駛唔駛手提都轉埋PCCW?
佢地真係好浪費人力物力,如果做到呢個$44既plan,點解唔一開始就offer俾人,又要人send cut form,真係浪費時間同資源。

原帖由 bb妹 於 2010/7/29 04:20 PM 發表
即係平均$34/月

呢個plan我巳經簽過幾次啦, 之前要填cut form, 但係今次就唔洗啦...直接比到呢個plan我. ...

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

SAME WITH bb妹

男爵府

原帖由 bb妹 於 10-7-29 16:20 發表
即係平均$34/月

呢個plan我巳經簽過幾次啦, 之前要填cut form, 但係今次就唔洗啦...直接比到呢個plan我. ...

call wait & 來電顯示 these 2 are FREE ??

男爵府

有冇人有 blank cut form 呀 ))))))

伯爵府

但個PCCW既agent話要連手電都用pccw先有$55一個月, 我啱啱先簽$198一個月連8meg上網, 其他優惠全無, 重要簽兩年, 個agent係未呃我?有無你地既agent電話比我呀? 我pm壞了, 可否send e-mail比我, 謝謝!

[email protected]

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 1# abinayams 的文章

剛續了12個月$44送來電顯示,calling waiting
我係寄from去cut線至有尼個價,之前傾最平都要$88我咪cut囉結果:;pppp: 咪肯平囉

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

堅持呀,我早1星期續左$44 12個月
原帖由 ipodbaby_123 於 10-7-29 13:15 發表

今日打電話去問佢話最平只做到$66一個月,一年約,包call waiting & 來電顯示,最後我堅持要佢寄份取消 ...

複式洋房

回覆 6# bb妹 的文章

吓? 咁平? 我都有同個sale講, 話有人做到$34蚊一個月, 佢話問過經理, 要帶埋手提電話過去先有, 否則平只可$66, 原來可以做到$44

珍珠宮

原帖由 bb妹 於 2010/7/29 04:20 PM 發表
即係平均$34/月

請問你幾時續約架?

珍珠宮

原帖由 okeymama 於 2010/7/29 04:59 PM 發表
SAME WITH bb妹

請問你幾時續約架?

珍珠宮

原帖由 nanayeung 於 2010/7/29 09:46 PM 發表
剛續了12個月$44送來電顯示,calling waiting
我係寄from去cut線至有尼個價,之前傾最平都要$88我咪cut囉結果:;pppp: 咪肯平囉

請問你幾時續約架?

子爵府

我只係家居電話係PCCW, 手提我唔係用佢公司..我係噚日7/29(星期四)續既...

子爵府

CALL WAIT/ 來電顯示都係FREE既, 係個PLAN包既
其實我係收到佢張月結單收我Call wait/來電顯示費用...覺得奇怪我諗住打去問...原來我個plan過咗期唔記得咗
咁我咪叫佢同我續返囉....我所知呢, 佢哋唔同部門都可以做到呢個plan...但係我要佢俾返$180惠康coupon, 咁就要交俾合約部喇..
(因為我之前既plan都有coupon既)

首頁

尾頁

跳至