夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

我老公去左滾......好嬲好傷心

各位姊姐, 國民

請問有冇人熟灣仔個邊既紅燈區,係咪有間叫做 "sweet 19", 應該都是唔正經地方,究竟是乜東呢...綱吧? or 桑拿?

我發現老公有張咁既單!

有冇人 or friend 係個區工作, 可不可以幫我 check 下
請幫忙, 求求各位覆我 or PM 我, 感邀萬分
:-( :-(

男爵府

Re: 我老公去左滾......好嬲好傷心

你都未知咩事就咬定佢去滾???

翡翠宮

灣仔大把唔正經既吧啦, 見到有張單咪正接問佢睇下佢點答囉? 使咩懷疑或令自己唔開心啫? :-|

男爵府

你都未果度係咩地方,唔好咁諗先la~~~

男爵府

你有冇試下打去電話公司查下個電話打去問下呀~~~

男爵府

問清楚先好喎~~

別墅

好似係咖啡店黎架!不過係何文田?攪清楚先啦!唔好咁快就話佢去滾,兩公婆要互相信任。

http://hk.yp.yahoo.com/cobrand/results.html?k=sweet+19&r=0&d=0

男爵府

張單幾多錢? 乜去滾會有單架咩?!! 查清楚先算吧啦。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

子爵府

如果真係出去滾, 無理由咁失策留番張單0係度0既, 咁張單幾$$, 會唔會係d 酒吧咋?
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

翡翠宮

又係喎, 邊有男人咁蠢自己去滾完仲要攞埋張單走, 驚死老婆唔知咩

子爵府

所以都係check清楚好d....
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

男爵府

其實有咩想知直接問咪得囉,洗咩估估下,估就最唔好架喇...
你唔好一開口就話佢去滾...問下佢
e~點解有張xxx公司既單既??咩黎架??
再唔係你先跟單打去問一下...但去夜總會班單最小都千千聲架啵~

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

民房

各位 mama,

謝謝各位 mama 提醒要查清楚, 我一早問過, 佢支吾以對 衣衣鵝鵝, 最終都認左, 但前後矛盾, 一時話去桑拿一時話去時鐘酒店 ?-( ?-( 佢話 look card 張單掉左, 後來我找到張 statement 有呢間野個名,amount $300.- 我又唔知時鐘酒店 幾錢 ??
上綱 check yellow page 又無結果, 佢係唔係仲講緊大話 :-(
所以請各位幫幫我, 有咩辨法呢? 好命苦呀 :-( :-( :-(

男爵府

佢同你講時鐘酒店?

男爵府

smallmonkey 寫道:
各位 mama,

謝謝各位 mama 提醒要查清楚, 我一早問過, 佢支吾以對 衣衣鵝鵝, [size=large]最終都認左, 但前後矛盾, 一時話去桑拿一時話去 [size=large]時鐘酒店?-( ?-( 佢話 look card 張單掉左, 後來我找到張 statement 有呢間野個名,amount $300.- 我又唔知時鐘酒店 幾錢 ??
上綱 check yellow page 又無結果, 佢係唔係仲講緊大話 :-(
所以請各位幫幫我, 有咩辨法呢? 好命苦呀 :-( :-( :-(

佢認左d咩??
佢話去時鐘酒店做咩??

民房

時鐘酒店咪即係去開房?!

民房

係喎! 是不是咁多錢?

翡翠宮

若果真係時鐘酒店係咁上下價錢啦, 我以前有個同事都會專登同老公去時鐘酒店happy下的, 但佢咁老實話過你知就真係...., 哎仲查落去做咩呀 你都識講佢支吾以對已經有問題啦, 倒不如實際d你問自己會唔會機會佢改過好過啦 :-(

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

下........佢自己講時鐘酒店,佢都好語無倫次喎,要滾都唔會咁講啦

首頁

尾頁

跳至