興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實特快係點特快發呀
原帖由 Carman_mami 於 10-8-22 13:18 發表

今期特快個NO.應該d前, 但如果好似上年禁小4人就...

禁止發言

民房

Joan0807
我想要08年09年特快個list~
[email protected]

thx

民房

hihifranco
第幾次參加特快 : 第2次
申請中嘅地區及人數:市區1人
想要既地區/邨: 無所謂 (吾要離島、新界)
申請藍卡編號: u0185xxxx
收藍卡日期:06年8月
特快揀樓no. : 上年19xxx
揀樓日期 :未知
揀左咩樓 :未知
頭1 2輛 無入圍

禁止發言

別墅

原帖由 Carman_mami 於 10-8-28 01:33 發表
特快出左揀樓no啦
1182xxx
P000602

你就好LA~個NO.咁前,我P010792:(

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

網上有無得睇果NO.?? THANKS

大宅

我見到啦! 係P0056XX
咁我都唔駛諗啦, 好野都比人選晒啦.

大宅

苦盡甘來啦, 希望你可以選到個合適單位啦.

原帖由 Carman_mami 於 10-8-28 01:33 發表
特快出左揀樓no啦
1182xxx
P00060X

大宅

Carmen 等左4年啦, 應得既!
你唔好灰心啦, 有我陪你.

原帖由 bbmickeymaggie 於 10-8-28 02:25 發表

你就好LA~個NO.咁前,我P010792:(

禁止發言

別墅

P015287 排最尾?無希望?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都有NO. P0092XX ~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

不如Copy上去~大家容易睇D~大家可以自己加名上去同埋地區~THANKS

joan0807 ------ P009245 ( 新界3人)

mandy345wong------ P015287

sugary (Butterfly) ------P0056XX

bbmickeymaggie------P010792

Carman_mami ------P00060X

大宅

九龍&沙田區都唔敢妄想啦! 想要新界北區, 東涌, 荃灣.... 一定唔要凶宅, 相信都好難啦.

係呢, 你第三次派樓出左未呀? 好替你心急

原帖由 Carman_mami 於 10-8-28 09:57 發表

好多謝你呀, 如果你多d區都要得, 都未必揀唔到ga......

禁止發言

民房

joan0807 ------ P009245 ( 新界3人)

sugary (Butterfly) ------P0056XX

bbmickeymaggie------P010792

Carman_mami ------P00060X

hihifranco 1人-------p23000 上年193xx

水晶宮

bbmickeymaggie---P010792

Carman_mami ----P00060X

hihifranco 1人-------p23000 上年193xx

ohlove416----------P014715 (新界2人)

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

ohlove416----------P014715 (新界2人)

wing ------------- P00030X

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

wing ------------- P00030X

gloriap---------------p002030
我女2001年1月8日QE出世  

首頁

尾頁

跳至