自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好心d神棍啦成日講埋d廢話!!! 我夠知黎姿對孖女天生富貴命啦!! :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

次次d有錢人生bb實出黎話人地條命好, 生活無憂!! 廢x話!!!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 macca 於 10-7-31 13:37 發表
好心d神棍啦成日講埋d廢話!!! 我夠知黎姿對孖女天生富貴命啦!! :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

次次d有錢人生bb實出黎話人地條命好, 生活無憂!! 廢x話!!! ...

我都識算.....

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

老豆咁有錢,梗係富貴命啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

哈哈,食飽笑下

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

都唔可以咁講㗎~
睇返以前啲二世祖就算含住金鎖匙出世, 但可能佢敗家搞到家道中落, 最終臨老唔過得世㗎嘛~
最好都係靠自己

伯爵府

原帖由 黃二少奶 於 10-7-31 13:44 發表
老豆咁有錢,梗係富貴命啦
咪係~又幾何d仔女出世個老豆就破產架 個老豆咁有錢佢唔係富貴咁係乜?
大b駿逸細b駿晞

水晶宮

又未必既
你睇下胡仙
少奶奶的身份,丫頭的命...

男爵府

唔係邊來咁多八卦嘢講....唔通妳作咩

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

又唔係喎!有 d 出世有錢,之後佢老豆破產!!!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

D口水佬個個都事後諸葛嫁啦...

大宅

笑 c... :D

男爵府

原帖由 macca 於 10-7-31 13:37 發表

次次d有錢人生bb實出黎話人地條命好, 生活無憂!! 廢x話!!! ...

咪係.............

珊瑚宮

環保接龍勳章

但我就覺得佢有點苦, 佢細佬咁, 我估佢都唔會係十分安逸.

首頁

尾頁

跳至