興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-5 10:06 發表
BK....又唔g搞乜叉野...出完個post又唔見左;仲搞到被人洗版...

=============================

Oh......巧令仔喎 (hehe, 生日禮物乎? 公起晒喎,唔理係咪啦! 生日快樂 ...

我出年三月先生日呀, 不過都thx...

隻shunk係ps3?

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-5 09:58 發表
麼零...

A兄又有新cell phone啊...
$319...... .......美金呀?http://www. ...

係英磅:lol

我o係百老匯$2xx都見過, 係n記, 真係好抵玩!

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-6 10:00 發表
麼零...

哦...原來係貢...bookmark低先

Shank ... pc game黎啊...玩到呢鼠
>>

o下? 呢d野唔使bookmark啦...

係2d? 睇落都ok咁喎! 乜你呢期轉左打pc?

子爵府

N記個九宮格功能表係經典設計黎, 到今時今日好多手機仲係源用呢個設計...

頂, bk又亂龍, d回覆/引用按鈕唔知去哂邊?!

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-10 01:15 發表
夜安~

試左隻'血石' ..... images/smilies/default/sweat.gif images/smilies/default/sweat.gif images/smilies/default/sweat.gif images/smilies/default/sweat.gif images/smilies/default/sweat.g ...

見你玩得咁過癮, 搞到我都想買番隻要黎玩o下pc添...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-12 14:31 發表
Tron : Evolution .... 期待

woZwhyLpAWE

8jYKCK1wxik

:lol :lol

Tron...呢套戲大大話話都有廿年...唔覺唔覺...

之前好似冇出過續集? 咁多年後而家先黎料?

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-13 10:50 發表
麼零...

TRON...1982年 出品...距今...28載喇...
(吾老餅矣但刀好似茅乜印象,頂籠記得襲電單車既超經典場面)
>>http://img691.imageshack.us/img691/5254/tron1982moviepo ...

年代久遠, 我都冇乜印象...

隻game搞掂未呀? o唔ok呢?

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-16 00:15 發表
夜安~:lol

o下? 用keyboard玩 ??
(當初放棄唔玩pc games就係k.b.苦手哇...)
{係啊!用模擬既話 camera會不受控制架...}
貢禾千辛萬苦[弄]個正版手掣返 ...

用唔到咩? 之前唔係玩得好地地架咩? 唔緊要啦, 手制其他game都用得架嘛, 一隻game唔得, 仲有千千萬萬咁多隻game:lol

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-17 01:19 發表

玩007,當初只用模擬,load game後camera "short" 晒完全玩唔倒的,又懶得去再適應/記低k.b. d 掣 ...無玩...
到弄到360手掣,玩倒啊...
(咪上次果故仔囉!下刪萬字...)

之前玩lara / dark ...

咁即係而家玩倒拿? 玩pc就係咁Q麻煩

NFS...N年前玩過PC, 印象中都ok, 改車o個part做得幾好...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-18 18:39 發表

>>Don't bother with XP
......

o下?典解啊?? pls tell me YYY ??

......

新野嘛, xp已經成為歷史...

不過我都仲未換pc, 而家仲係xp, 呢部野裝win7都係盞搞, 我先係don't bother with win7

子爵府

原帖由 Aardvark 於 10-11-19 17:45 發表

That's right! These days, most PC have 4G + ram and that means you need a 64bit o/s. Apart from freezing, 7 seems to be pretty good and i have no complain. Thus, unless being stuck with legacy ga ...

我都想用win7, 不過未換pc, 要等遲o下砌過部新機先有得用...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-22 10:21 發表
麼零...

XP雖已成史,但還未蒜完全退役喎...
識得有人公司仲用緊win98...
禾搞過部新pc,刀要特登裝返個xp看門口架

又未必唔得既...之前搵到個7仔micro版(only 700Mb cd size),聲稱話舊機/唔多ram既 ...

仲有公司用98? 個老細都好...念舊喎

7仔micro版? micro版會唔會麻煩多多, 諸多限制架? 或者好似你咁, 裝多個xp...咁可能會好d...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-24 13:35 發表
5安~:lol

係啊!但係咪你諗既'念舊'呢?...... who knows??:lol

果個micro版禾只晌VM度試裝左,茅搞過野喇...
立眼睇應該茅左果d華麗花巧野貢款...
至於"會唔會麻煩多多, 諸多限制架"呢層...答你唔倒
搵到雞會 ...

哇, 買gt5送5舊水油?! 好似好抵咁喎, 計落有賺添
可惜我部車唔係1500cc啦, 如果唔係我都去排o下...

子爵府

原帖由 Aardvark 於 10-11-24 18:24 發表

Wait?! Go and grab a new one la. CCD and I had already get a new one la . So, your turn

唉, 呢期手緊, 九月到而家, 呢幾個月駛左幾皮野, 幾份保險, 部車續牌, 其他雜項開支同埋...下刪萬字...唉...生活迫人...天呀...再唔中六合彩真係死得...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-25 12:11 發表

尋日果排車隊原來一早已出現喇...
仲搞到要輪幾云先有得拎(取飛,渣走,又排過...)
況且,...睇完game友d評價,呢隻GT5...... .....

o下, 唔係話GT5唔掂o下哇? 之前睇片好正架喎! 前幾集都咁正, 唔係黎到ps3先出事呀嘛?

著數野係咁架啦, 係要搞到麻麻煩煩咁...

子爵府

原帖由 Aardvark 於 10-11-26 11:27 發表

U know I ain't PS3 owner. But what I know is that it comes with over 1,000+ drivable vehicles. Apart from usual racing car, you'll have chance to ride F-1 as well as go-kart. So, guess that's pret ...

GT系列我只係玩過3同4, 操控上像真度極高, 可以話係無懈可擊, 只係某d地方畫面做得稍為差d, 我仲以為黎到GT5應該好完美添! 不過佢好唔好都唔關我地事喇...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-26 14:38 發表
5安~

睇片好正 =/= gameplay 正 =/= 遊戲掂 ...
見膠登d熱血貼晒d [九牙]車出黎真係笑屎人...
整貢耐隻game例牌延期又乜又物到頭來刀只係交出呢亭貨色仲要賣貢貴(公價$458)......(下刪狂插萬字)
好彩禾已對GT ...

真係起哂九牙咁唔掂? GT4都冇咁渣喎...$458又真係貴左d既, 不過都係o個句, 好唔好都唔關我事喇...雖然我都好想關我事:lol

咁Gundam Expo你會去嗎? 雖則我唔係Gundam fans, 不過如果有空都好想去影o下相...

死人bk...出完一個post就死o下死o下咁, 搞半日先入得番黎

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-27 09:35 發表
麼零...

係啦!見人post d 圖真係嚇一跳...直頭倒退去返GT2貢款,5係化??
(but,...刀唔奸禾樹lu,決定唔玩...)

gundam expo...學你話齋...有空刀會考慮去一下:lol

bk屎下屎下已經一排架喇!睇佢幾時又黎close/維修.. ...

呢張相我又睇唔倒有狗牙喎...不過部車就真係做得好差好差, 底盤乜都冇, 得一大塊黑色野, 頭尾擔又冇, 引擎又冇, 連死氣喉都冇...淨係睇呢張相已經超失望! 如果要我俾四舊幾五舊水去買...真係no way...

子爵府

原帖由 Aardvark 於 10-11-27 09:58 發表

Just came across couple of photos and seems not that bad bor. As I merely play GT1 ops:" /> and already game me a poor impression (you've got to get a license for racing ?-( :tongue:). ...

GT係咁架喎, 要考牌...不過初頭D牌好易考姐, S牌就難D, 我玩GT4去到S牌最後一圈都考唔倒, 條賽道又長難度又高, 跑畢全程最快都要十分鐘, 一個錯誤都唔可以犯, 真係投哂降, 印象中有D賽事係唔使牌架...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-11-30 00:17 發表

9牙果d...廢樹貼出黎嚇親人喇...
咪係囉...standard車刀只不過如此; 精緻級數果d...
蒜掃把啦 ....

好似話旺角有商場炒到$550添, 真係姜太公釣魚

首頁

尾頁

跳至