自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

原帖由 poohpooh123 於 10-8-3 13:22 發表
佢都唔知有無收受利益, 最好搵ICAC查下佢!!

唔駛收錢咖, 咪退休時, 比summer's 家族用double 人工請佢入佢地集團做咩咩法律顧問law~~~~~

男爵府

剛在FACEBOOK SEACH到:

http://www.facebook.com/event.php?eid=149380625076076&ref=search

有FACEBOOK既,快D JOIN啦!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁以後個個殺人強姦犯都話自己有病,
係咪個個可以無罪,香港真係法律而死,
有權有勢有錢就乜都得,
我地呢D草民就死埋一邊

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

有病唔係壞人? 咁佢殺人都得啦! 當日睇個女人的態度及行為,都唔似係好人。

侯爵府

BK Milk勳章

呢單野真係人神共憤...
再次証明呢個社會已經無左公理..有$$人大晒....

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我只係覺得佢都係唔好彩...呢單嘢落響士單一個手我相信答案都係一樣..佢只係黑仔喞...唉..你估又有無人比D咩壓力佢咩.....果個又唔得罪得果個又唔得罪得...換轉係我都唔知點...佢家時最多比人鬧吓,仲最好有人出手上訴等佢唔使煩....但係如果唔係噤做.唔單止份工,可能條命仔都.....

子爵府

好媽媽勳章

香港地有錢人原來真係大晒架

翡翠宮

好媽媽勳章

原帖由 meko~ 於 10-8-3 11:14 發表
print定張相,橋底打小人先

玩飛標...............

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 jolo 於 10-8-3 14:06 發表

玩飛標...............
人地有兩個口, 我地又唔係"bu拔甩"....print佢張靚仔相出黎去鵝頸橋玩"桔桔降頭仔", 會唔會告我地謀殺架 ?

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

大宅

好媽媽勳章

有病咪入小杬囉!如果唔係就放晒小杬果D出嚟自費治療啦!

翡翠宮

好媽媽勳章

原帖由 牛精仔 於 10-8-3 14:13 發表
人地有兩個口, 我地又唔係"bu拔甩"....print佢張靚仔相出黎去鵝頸橋玩"桔桔降頭仔", 會唔會告我地謀殺架 ?

謀殺 ???
今日全港咁多人講緊罵緊 x 緊佢.... 告哂全 hk 人丫笨...
丫 ~~ 唔係, bu 拔 甩果家人唔計...... :;pppp:

大宅

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 手指仔 於 10-8-3 13:41 發表
我只係覺得佢都係唔好彩...呢單嘢落響士單一個手我相信答案都係一樣..佢只係黑仔喞...唉..你估又有無人比D咩壓力佢咩.....果個又唔得罪得果個又唔得罪得...換轉係我都唔知點...佢家時最多比人鬧吓,仲最好有人出手上 ...

唔係呀嗎!咁講法即係承認香港法律只係對付我地D小市民??-( ?-(

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 jolo 於 10-8-3 14:17 發表

謀殺 ???
今日全港咁多人講緊罵緊 x 緊佢.... 告哂全 hk 人丫笨...
丫 ~~ 唔係, bu 拔 甩果家人唔計...... :;pppp:
告到全港有腦市民"痾拔甩"

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

子爵府

男爵府

以後攞刀斬人大把藉口,「病人唔係懷人。」呢句最好!係啲官自己諗出嚟幫犯人掩飾的藉口,正!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

:;pppp:

男爵府

仲有,佢話考慮到被告背景良好........
原來背景良好係可以襲警唔使坐花廳的,咁背景好的人註定冇運行了。

首頁

尾頁

跳至