自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

侯爵府

畀面勳章

法律已死~哀~

大宅

鬼叫個八婆含金key 出........

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp: 點做法官呀,抄佢啦
原帖由 kc_01k 於 10-8-3 10:12 發表

:;pppp: :;pppp:

毫無公信力嘅裁判官阮偉明. 以後大家緊貼住佢嗰句: 病人唔係壞人 ! ...

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我呢d窮人,千其咪行差踏錯!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

果個女人第日會唔會搶鎗架.....

我覺得佢真係要送入香港既精神病院, 危害社會安寧! 有錢就可以揀去外國? 咁不如禁止佢入境啦!

BTW, 呢單野.......比邊個判都一樣! 真係累街坊!!

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有錢大晒咩!!!~~~~~:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

原帖由 cathy-tse 於 10-8-3 16:07 發表
反嘢~~~

~~~~~~~:lol

禁止訪問

珍珠宮

窮人唔好出街添呀! 特別係人多地方, 一下唔覺意踫到差人既膊頭, (便衣仲死, 冇識認)告你襲警搶鎗你就死硬啦!

點似得人地亞包小姐, 佢再打多19次差人都唔會有事!

原帖由 mclam 於 10-8-3 15:49 發表
我呢d窮人,千其咪行差踏錯!!

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

:;pppp: :;pppp: 哦,原來係呢隻........

毫無公信力嘅裁判官阮偉明. 以後大家緊貼住佢嗰句: 病人唔係壞人 ! ...

男爵府

原帖由 cathy-tse 於 10-8-3 16:13 發表
http://1.share.photo.xuite.net/wanwanjudy27/115e66e/3154713/142634837_c.jpg" border="0">http://1.share.photo.xuite.net/wanwanjudy27/115e66 ...

打勁d~~

禁止訪問

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

:;pppp: :;pppp:

珍珠宮

睇番 facebook, 佢唔單止襲警冇事, 藏毒都可以冇事!? hk 比佢玩哂啦!!

受過良好教育?! 家庭背景良好?!?!

咪學識打人同唔尊重人囉!? 仲好冇家教添!!

中意就出手打人, 踢人, 用手袋兜口兜面掟人!!

細個唔教, 大左就變成咁啦!!!!

男爵府

原帖由 cathy-tse 於 10-8-3 16:28 發表
http://1.share.photo.xuite.net/wanwanjudy27/115e657/3154713/142635070_c.jpg" border="0">http://1.share.photo.xuite.net/wanwanjudy27/115e65 ...

你係咪好悶ar~~

男爵府

原帖由 我想生三個 於 2010-8-3 10:00 發表
他朝飛黃騰達,升官發財就真係無天理!

大家一齊唱衰佢!
吾係有病就得, 係要有錢同有D有影晌力既親戚, 先可以用呢句(狗屁)9官聽9屁, ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
stanley
是非皆因多開囗   煩惱皆因強出頭

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至