美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

心諗咁貴, 應該好有效,
但原來貴, 未必係有效架.

我唔知呢度其他食過奇異瘦既姊妹有咩效果,
但我就真係奇異差囉,
本來我係食另一牌子減肥藥,
但因為佢太麻煩, 有好多野戒食, 又要托人山長水遠買,
佢戒食果D仲要係我每日都會食既野,
所以我決定轉, 咁睇過好多姊妹都話奇異瘦好,
而且"價錢"令我有少少覺得佢OK.
買左2盒, 食完第一盒"完全冇瘦",
第二盒都就快食完...體重外型都係一樣...
唯一既作用就只係--通便(但本來我每日都有2次便便,
而家只係每次食完飯都會有)

食另一隻減肥藥其間我每隔幾日就食放題任食等,
雖然冇其他姊妹效果明顯, 但都見到數字下降.
近排因為老公腸胃唔舒服, 所以都食得好清淡,
但體重有增冇減, 咁鬼貴買佢得返黎咁既效果,
真係唔明點解仲咁多人話佢得...

子爵府

咁你食邊隻有效呢 ?I want to try

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

我食左兩盒, 一 d用都無, 後來朋友講, 一天要食九粒才見效, 真係貴, 我想試木瓜溶X素, 好似聽話好好, 所以想試, 不過未買

大宅

原帖由 LittleMiyo 於 10-8-8 09:54 發表
咁你食邊隻有效呢 ?I want to try

我唔想比人話我賣廣告,
果隻藥係呢度都係熱門話題之一,
香港冇得賣, 只可以搵人係外國買返黎,
我只可以講咁多.

大宅

原帖由 coo1068 於 10-8-8 18:30 發表
我食左兩盒, 一 d用都無, 後來朋友講, 一天要食九粒才見效, 真係貴, 我想試木瓜溶X素, 好似聽話好好, 所以想試, 不過未買

我已經係1日食9粒,
1星期都唔夠就食晒1盒,
但都完全冇效.
我對呢類減肥藥完全冇晒信心架啦,
都係要乖乖地, 死死地氣食返之前食開果隻...

水晶宮

我試左唔知一樽定2樽就放棄左喇………
又話一粒入面唔知幾多粒奇異果精華,又要食勁多粒,究竟我一日需要食幾多奇異果呀………
食左又冇咩用………
所以都係算了!
飲多2杯水,都有得柯啦!

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

你食果隻是乜牌子, pm比我, 我有興趣, 你減左幾多

原帖由 nana832 於 10-8-8 21:27 發表

我唔想比人話我賣廣告,
果隻藥係呢度都係熱門話題之一,
香港冇得賣, 只可以搵人係外國買返黎,
我只可以講咁多.

水晶宮

起碼都系天然野對身體無害
便便去得好腸道健康
減肥效果有待商議

減肥最主要都系先靠做動運食少D
:)