自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Do you means buddy board?

大宅

mother care around $5xx

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

係唔平嫁,因為我以前都想買,我有FD用勁好用,佢買2手都$500,因為當時香港唔興,但以前X花都買900幾嫁,我最後有FD送左嫁後面有得企既車比我P字頭果個,SO最後無買LU。現在YAHOO拍賣好似有嫁,但我唔太知。

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 waiching55 於 10-8-9 22:09 發表
我在街見過有人推住架bb車,之後bb車後面有塊板的物體可以企多個小朋友,跟住就推得架bb車.
有無人知個塊野邊度有得買
mothercare有, 不過唔係成日有貨, 打電話check左先好d。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

一塊板=一部士的bb車price.........好貴!!

大宅

醒目開學勳章

我最近o係護栛見過喎!! 不過冇睇買幾多$
你快樂~~~所以我快樂~~~

大宅

醒目開學勳章

但唔係所有嬰兒車的車架,都可以負受多一個小朋友的重量喎!有無諗過安全問題呢??

別墅

but you have to check with Mother care sales fit for ur bb車, coz its not suit for all BB車 ga.

侯爵府

好媽媽勳章

我見今年bb展有得賣喎
早兩日出post可能有人幫到你問

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢塊板我有,不過唔係上面圖果塊,上面果板係細皮,小朋友會企得好辛苦(個人認為),同埋果塊主要for你架bb車係方管(唔知你明唔明),我買大果塊,有vip$6xx,雖然價錢買到保士的車(唔止呢度有人講,我係街俾人問完價錢都聽唔少),但我會反問,你可以兩隻手推兩架bb車出得,而又好安全的話,我當然叫你用呢筆錢去買多架士的車啦
對於塊板,我原全唔覺得買錯,好值,用咗一年,起碼出街好安全,唔怕大仔走失,又唔使顧住一隻手拖佢,一隻手推車,佢又係我兩隻手中間,又企得舒服,基本上9成半嘅bb車都岩用,當然你想買,帶埋架車去試岩咗先買都得(我係mother care買)
壞處︰大仔少行咗,頭大半年,一叫佢行就好易攰,好多時都會主動叫我拎板,不過,佢而家間唔中都可以唔使拎自己行,呢個壞處係一個過渡期

禁止訪問

複式洋房

我見過玩具反反城都有, 好似599定699

大宅

買之前先抄低你依家架BB車型號先好去, 或者推埋BB車去, 因為唔係個個款都得, 主要係美國歐洲車先得, 我囡用COMBI, 好似得三款可以用

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

我以前想買
不過唔知點收車?
而家買左架2手peg-pxxxxx既車有企位

禁止訪問

別墅

我有一個, 係日本買, 但只用過2次, 仲要係係屋企直落商場, 冇出過街d路

如果有興趣, 我可以賣出, 我要搵搵之前影低d相, 睇下點send比你地睇睇

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我住外國...都有得買....不過同HK差唔多價錢..都係5/60幾EURO...
但我見我表姐果塊,用左一年到就爛左..

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 我愛Corina 於 10-8-12 00:50 發表
我住外國...都有得買....不過同HK差唔多價錢..都係5/60幾EURO...
但我見我表姐果塊,用左一年到就爛左..

我都用咗一年,唔見佢有爛嘅跡象,我用得好粗下架

首頁

尾頁

跳至