自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

好玩嗎? 小朋友開心嗎?

民房

取消咗, 激氣..... 個廣告登出街第一日就即刻入數, sent fax, sent 信, 1個星期後同我講冇位, 全部full 晒,
問個職員點解, 我咁早搞都full 晒?
佢答: 是啊, 唔知點解, 有啲人6月尾 已經sent 信排隊....
我問: 無理由, 個廣告7月中先出街, 點會6月就有人排隊?
佢答: 是啊, 我都唔知佢哋點知?

原帖由 TINGTINGLEUNG 於 10-8-11 10:07 發表
好玩嗎? 小朋友開心嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 motherbob 於 10-8-11 13:57 發表
取消咗, 激氣..... 個廣告登出街第一日就即刻入數, sent fax, sent 信, 1個星期後同我講冇位, 全部full 晒,
佢答: 是啊, 唔知點解, 有啲人6月尾 已經sent 信排隊....
我問: 無理 ...

我都係睇廣告,就諗住報,我無睇真,原來要入數先。咁我初頭打電話去問清楚先,點知個電話長期飛去留言,咁我打左好多次之後都照留啦! 點知一路都無覆我(一早到傍晚)。

當日到收工,因我住佢地公司附近,咁我就填左form直接踩上公司度諗住報 ~ 點知,上到去,d staff超無禮貌,問野唔想答咁款,又話一定要入數,但就唔包有位,到時無位就會退,我覺得都唔係路 ~ 所以最終都無入到數!!

可能佢地根本多人參加,唔休做 ~ 但佢地先食人地錢,臨尾先話無位,再慢慢退款比人,咁佢地即係無端端多左筆流動資金啦!!

最搞笑係,隔左幾wk,佢地終於覆我留言

複式洋房

我的小朋友參加了,不過是跟明報優惠去的,所以不用付錢,不知是否免費的緣固,他們沒得選擇,只是被安排了去做小記者,回來的評價還算正面,只是感覺他們比較想做機司,卻沒機會試。

禁止訪問

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Phyoshiana 於 10-8-11 14:44 發表
我的小朋友參加了,不過是跟明報優惠去的,所以不用付錢,不知是否免費的緣固,他們沒得選擇,只是被安排了去做小記者,回來的評價還算正面,只是感覺他們比較想做機司,卻沒機會試。 ...

記者應該比較少人報
笠件背心啫, 都無指定制服

男爵府

我7月頭報,小机師和小記者兩樣,都有位,兩樣都玩完了,我仔話小机師好玩D,套衫又好型

原帖由 小倩 於 10-8-11 14:53 發表

記者應該比較少人報
笠件背心啫, 都無指定制服

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 kachunma 於 10-8-11 15:01 發表
我7月頭報,小机師和小記者兩樣,都有位,兩樣都玩完了,我仔話小机師好玩D,套衫又好型

細仔3歲, 著起件超細碼機師制服真係好型

男爵府

之前有位神通廣大的bk mami,一早發現了機管局有這個活動,於是轉貼上bk,所以早在6月尾7月頭,已經有好多mami 知道並報了名...包括在下!!

果套機師制服真係好smart,個個著起都型到不得了

原帖由 motherbob 於 10-8-11 13:57 發表
我問: 無理 ...
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

男爵府

我囡同d friend都玩咗小空姐,小機師同小特警,佢地最鐘意扮特警喎, 話最好玩喎. After wearing the 空姐 uniform, my daughter & friends looked like Cafe de Carol's cashiers .

首頁

尾頁

跳至