論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

謝謝!

大宅

cebu airline

珍珠宮

我工人9月中走, 菲航, 我個機票agent 收$1225 (機票+税), 平唔平呀?

大宅

可以pm agent 比我嗎? Thanks!

Cebu Pacific 唔知平幾多呢?

原帖由 Siuchoi 於 10-8-11 19:07 發表
我工人9月中走, 菲航, 我個機票agent 收$1225 (機票+税), 平唔平呀?

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

買open ticket呀? 咁貴既?

通常買梗果日, 唔加額外保險, 額外行李超重費, 唔駛劃位 (叫佢上機去check-in咪得, 佢一定有位坐架), 一定會再平二三百.

我買開幾時都係total 幾百蚊連稅.

子爵府

Which airline you brought ?

原帖由 noproblemom 於 10-8-11 21:09 發表
買open ticket呀? 咁貴既?

通常買梗果日, 唔加額外保險, 額外行李超重費, 唔駛劃位 (叫佢上機去check-in咪得, 佢一定有位坐架), 一定會再平二三百.

我買開幾時都係total 幾百蚊連稅. ...

複式洋房

我個賓7月返菲律賓放假 來 + 回乘搭 Cathy 都係 $1700 (包稅)

大宅

Last year, I bought a round trip tickets at Cebu Pacific for my bun was only HK$573 (機票+税). I fired my bun last month (only worked for three months), I bought her a single ticket, it was only cost HK$493(機票+税).

別墅

我家姐姐10月回菲律賓.我也想知道有冇agent介紹買機票平? Thanks a lot!

珍珠宮

Cubu 應該係最平.
我家姐姐7月返菲律賓三寶顏 (在南部, 超遠!!!), agent 說要2000幾, 但我上 cubu, 800幾攪掂, 包 tax.

原帖由 Candice1128 於 10-8-11 19:40 發表
可以pm agent 比我嗎? Thanks!

Cebu Pacific 唔知平幾多呢?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cebu pacific行李得15kg定20kg同冇餐食,水都要$$買,咁睇下係抄工人定會返黎續約囉

大宅

如果續約好多都係買 cebu 架..真係平好多...我都會比定錢賓賓係機上買食物既...如果做得差就唔會理架啦!!!!
原帖由 bunbuncoco 於 10-8-13 11:20 發表
cebu pacific行李得15kg定20kg同冇餐食,水都要$$買,咁睇下係抄工人定會返黎續約囉

首頁

尾頁

跳至