想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Kuenkuen, 多謝你鼓勵呀!
我剛剛放了胚胎,放咗2粒,
現在還在醫院病床正在黃金1小時,
上到病房實在太急尿,
姑娘話可以疴得,我開心到不得了!
不過總怕會疴咗個胚胎出嚟!

醫生話我抽了15粒,有11粒受精,
其實結果不錯,希望繼續好落去!
靜待8月28日驗孕結果,
希望可以向各位公佈好消息!
bb, 等我呀!

大宅

認識瑞士牛牛第一回

原帖由 B女999 於 10-8-14 11:29 發表
Kuenkuen, 多謝你鼓勵呀!
我剛剛放了胚胎,放咗2粒,
現在還在醫院病床正在黃金1小時,
上到病房實在太急尿,
姑娘話可以疴得,我開心到不得了!
不過總怕會疴咗個胚胎出嚟!

醫生話我抽了15粒,有11粒受精,
其實結果不錯,希望繼續好落 ...

B女999,
請問威院比先生留精的房, 入面果部機係播到DVD OR VCD 呀? 我今個星期會抽EGG了. THANKS

祝BINGO

伯爵府

好媽媽勳章

希望你成功,
順順利利做兔媽~~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我想問抽卵駛唔駛換手術衫架??有咩程序架?

我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

入面果部機係播到DVD OR VCD,
我C6流曬口水話間房好正, 入面有好多日本4仔睇,
仲問我: "點解醫院咁好? 香港唔係唔比睇4仔咩? "
(我: 聽完勁想打佢一獲金!!!!! )

原帖由 1829 於 10-8-15 17:53 發表

B女999,
請問威院比先生留精的房, 入面果部機係播到DVD OR VCD 呀? 我今個星期會抽EGG了. THANKS

祝BINGO

大宅

抽卵都要換手術衫, 但係可以著內衣褲,
只係落到手術室才除褲, 做完有姐姐幫你著返,
不過佢要你自己"休"返好條褲,
不過抽卵過程真係好"支力"

原帖由 bebu123 於 10-8-15 19:41 發表
我想問抽卵駛唔駛換手術衫架??有咩程序架?

侯爵府

原帖由 B女999 於 10-8-15 21:56 發表
抽卵都要換手術衫, 但係可以著內衣褲,
只係落到手術室才除褲, 做完有姐姐幫你著返,
不過佢要你自己"休"返好條褲,
不過抽卵過程真係好"支力"

...

可唔可著「物」架
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

咁就唔清楚了~~~

原帖由 bebu123 於 10-8-15 21:58 發表

可唔可著「物」架

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 bebu123 於 10-8-15 21:58 發表

可唔可著「物」架

我估多數唔得,
因為平時去做婦檢,
都要除埋襪......

我都唔明點解唔可以著住襪,
總係覺得著住襪會冇咁監介.....

侯爵府

原帖由 jennynini 於 10-8-15 22:58 發表

我估多數唔得,
因為平時去做婦檢,
都要除埋襪......

我都唔明點解唔可以著住襪,
總係覺得著住襪會冇咁監介.....ops:" />

o係呀~~無物好似好無安全感~~

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 bebu123 於 10-8-15 23:00 發表

o係呀~~無物好似好無安全感~~

係呀係呀, 有同感呀~~

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

我並不勇敢, 這是每位想生BB的媽媽都願意去做的事,
只希望有個屬於自己同摯愛的一個健康BB, 開開心心生活, 祝各位個個BINGO~

大宅

認識瑞士牛牛第一回

B女999, 妳好返未呀? 我打了11支今朝返去照,有3粒分別22.5/21/20.5,我心裡有數呢3粒太大吾用得,另外其他16.5/15/14.5,仲有d13或以下,今朝打第12支.....

大宅

認識瑞士牛牛第一回

今晚九點半打排卵針,星期五抽蛋下星期一放胎,江E生話蛋大小比較參差,都吾知有無雪胎,今曰早上打埋第12支,真係咩都控制吾到!巳經完成一半,過埋抽蛋最辛苦呢部份我就安樂哂! 希望d蛋質素好d,真係買小見小

複式洋房

祝你哋一次ok!

Good luck!

子爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

B女999 & 1829,

祝你地BINGO !

大宅

1829, 你好呀~
你就好啦, 打12針, 我比你多打一針呀~~~
其實蛋的大細參差又如何, 返正已成事實,
到不如同自己講:重質不重量好過啦!!
可以你一粒就bingo呢~ 加油呀!!!!
抽蛋果日放鬆d, 唔洗驚!
一心諗著老公同bb就幾辛苦都能撐得到~

返宜我擔心自己, 因為我放胚胎之後一直都病,
勁咳,流鼻水至流鼻涕, 有少少燒, 喉痛, 有痰......
擔心會影響胚胎分裂得唔好, 因為我老公真的很渴望有bb, 我希望會夢想成真, 待8月28日的驗孕結果......

原帖由 1829 於 10-8-18 13:52 發表
今晚九點半打排卵針,星期五抽蛋下星期一放胎,江E生話蛋大小比較參差,都吾知有無雪胎,今曰早上打埋第12支,真係咩都控制吾到!巳經完成一半,過埋抽蛋最辛苦呢部份我就安樂哂! 希望d蛋質素好d,真係買小見小 ...

大宅

認識瑞士牛牛第一回

B女999,妳真係好叻,抽到15粒! 我昨曰得7粒咋! 有d失望,江E生幫我抽,張E生向側邊指導佢,我抽完第一轉厠所流好多血和ALL了兩大舊血塊,姑娘叫江E生來,佢話如果第二轉厠所都係甘就要檢查,佢話因我左邊卵巢偏後所以會難抽d同埋傷口會比較多,所以流甘多血和有血塊都正常,好在第二轉厠所得返血絲! 希望起碼有2粒可以受精,等我星期一有胎放!因我c6精子一向都差! 妳飲d維多c睇下會否好d! 等妳好消息呀!

大宅

認識瑞士牛牛第一回

B女999,我昨日抽完胎第三轉小便已無血絲,但今朝塞葯後三小時去VV,抹時又有血絲! 妳知吾知點解呀? 有無姐妹知道呢? Thanks

首頁

尾頁

跳至