自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

琴晚阿女學游水, 佢4歲半, 佢好怕水, 比人地學得慢, 明明教練話佢升唔到班, 要留番响初班架麻, 琴日第三堂又唔知點解去咗高一班喎, 我都冇乜所謂喇

點知阿女都未帶完手袖就要落水, 原來個攝影師要佢地逐個同教練影相, 張相要嚟做生意, 收番我地每張$50(可以唔買)

但係高一班個池深好多架麻, 啲水去到我個女個下巴, 我見到佢好驚, 又冇手袖, 又冇人理, 佢地又掛住影相, 阿女咪捉住教練囉, 教練又唔理佢喎, 咁佢咪係咁抓住中間條管

到開始游, 嗰2個咁既教練仲未同阿帶番個手袖, 要我個女主動叫先同佢帶

大佬呀, 你地影相唔緊要呀, 你搞掂佢地安全先好冇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 babymuimui 於 10-8-12 16:14 發表
琴晚阿女學游水, 佢4歲半, 佢好怕水, 比人地學得慢, 明明教練話佢升唔到班, 要留番响初班架麻, 琴日第三堂又唔知點解去咗高一班喎, 我都冇乜所謂喇

點知阿女都未帶完手袖就要落水, 原來個攝影師要佢地逐個同教練影 ...

呢間野,真係好多人話唔掂喎!
我有個fd個女都係跟呢間學,佢個女學得好好,仲囉埋獎,不過佢都話呢間野,真係好睇教練,質素好參差,睇好唔好彩,因佢同我住得唔近,所以搞到我都唔敢諗呢間!
不過,其實聽聞間間泳會都係會有質素參差呢樣問題,都係睇好唔好彩,遇著好教練。

男爵府

仲諗住報呢間添

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔係喎, 我覺得影相影響佢地安全, 好緊要喎.

如果我見我仔咁危險, 我一定即刻入去接返佢走, 跟住就同佢地反映.

不過, 史x福, 真係投訴都嘥氣. 仲有, 佢地要影相, 之前都要問過我, 話晒都著住泳衣, 唔係個個都可以比佢影架, 尢其係女仔囉, 我唔問佢地收返$50都算偷笑啦.

講真, 你算ok, 比我即刻會有反應, 我不能等到發生事先出聲.

大宅

真係幾過份喎! 我本來都有諗過比個囡跟呢間, 因為出名麻, 而家聽埋聽埋d comment, 多數都會轉軚~

原帖由 babymuimui 於 10-8-12 16:14 發表

點知阿女都未帶完手袖就要落水, 原來個攝影師要佢地逐個同教練影 ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 foggyao 於 10-8-12 16:20 發表

呢間野,真係好多人話唔掂喎!
我有個fd個女都係跟呢間學,佢個女學得好好,仲囉埋獎,不過佢都話呢間野,真係好睇教練,質素好參差,睇好唔好彩,因佢同我住得唔近,所以搞到我都唔敢諗呢間!
不過,其實聽聞間間泳會都係會有質素參差呢 ...

係架, , 我都覺得教練問題, 阿女之前初班嗰個好好架, 又俾心機教, 又專注, 唔理其他人

琴日嗰2個超唔掂, 响度唔知做乜, 地下啲大人做拉筋又關佢事, 响度望住人地笑, 企哂响度睇, 好心你地理吓啲細先啦

翡翠宮

原帖由 tsejessie333 於 10-8-12 16:24 發表
真係幾過份喎! 我本來都有諗過比個囡跟呢間, 因為出名麻, 而家聽埋聽埋d comment, 多數都會轉軚~

係就係出名, 不過出名吖嘛.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

史x福而家出晒名黑,10個有9個半都complain,我已black list左佢,同女女報游水睇都無睇過呢間史x福:;pppp: ,一定唔會揀,無得游都唔會揀佢

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

我仔3歲半, 學得好好呀~ 我都見有影相, 不過無叫我買, 我仲想要番tim
有幾次佢都去左d大果組, 原來係亞仔講錯比人地知佢第幾組 跟住無耐就返番去細d既組, 其實咁細過一定升唔到班, 見個基礎班都要6歲啦!!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 kc_01k 於 10-8-12 16:23 發表
唔係喎, 我覺得影相影響佢地安全, 好緊要喎.

如果我見我仔咁危險, 我一定即刻入去接返佢走, 跟住就同佢地反映.

不過, 史x福, 真係投訴都嘥氣. 仲有, 佢地要影相, 之前都要問過我, 話晒都著住泳衣, 唔係個個都可 ...

我本來坐响觀眾度睇, 我見唔對路, 咪即刻走入去泳池邊睇實囉, 有咩二郁可以即刻走埋去麻

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 rubyplk 於 10-8-12 16:30 發表
我仔3歲半, 學得好好呀~ 我都見有影相, 不過無叫我買, 我仲想要番tim
有幾次佢都去左d大果組, 原來係亞仔講錯比人地知佢第幾組 跟住無耐就返番去細d既組, 其實咁細過一定升唔到班, 見個基礎班都要 ...

都唔一定架, 我個friend個仔就升到, 不過佢真係幾ok架

男爵府

唔好再俾阿女去嗰度學喇~!!

再係咁, 大吉利事有起咩事上嚟真係喊都無用!!!

間嘢真pk!!!

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 babymuimui 於 10-8-12 16:33 發表

都唔一定架, 我個friend個仔就升到, 不過佢真係幾ok架

不過我見好既教練次次都無教d掂既學生, 仲有時單獨教, 我仔果d唔掂既就搵d麻麻地又無心機既教, 仲要一對3~4個都唔係好掂既小朋友

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 MaMaSteph 於 10-8-12 16:37 發表
唔好再俾阿女去嗰度學喇~!!

再係咁, 大吉利事有起咩事上嚟真係喊都無用!!!

間嘢真pk!!!

仲有大把野未講呀, 不過都算喇, 學唔識..學得唔好唔緊要呀, 安全最緊要吖麻

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 rubyplk 於 10-8-12 16:39 發表

不過我見好既教練次次都無教d掂既學生, 仲有時單獨教, 我仔果d唔掂既就搵d麻麻地又無心機既教, 仲要一對3~4個都唔係好掂既小朋友

唉~~ 總之我post出嚟俾大家知, 就係唔想再有下一個, 呢間野真係超唔掂架, 唔怪得平日咁啦, $90蚊堂, 平野真係冇好野架, 咪俾佢啲廣告呃咗呀

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 people1 於 10-8-12 16:21 發表
仲諗住報呢間添

咪諗呀, 為小朋友著想

翡翠宮

原帖由 babymuimui 於 10-8-12 16:39 發表

仲有大把野未講呀, 不過都算喇, 學唔識..學得唔好唔緊要呀, 安全最緊要吖麻

安全最緊要. 幾時學完呀 ??

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 tsejessie333 於 10-8-12 16:24 發表

仲有呀, 個咁既女教練又唔俾浮版我個女揸住喎, 佢初學架麻, 冇浮版點學呀

咁唔洗游嗰陣, 阿女咪係咁抓住中間條管响度行嚟行去囉, 又冇人發現架喎, 好彩有手袖啫, 啲教練真係好有問題

大宅

我唸真係好睇D教練囉,我女學得好好喎落水前個個一定要坐係池邊帶好水"就"如果影相會一個影完帶番好再到下一個先除....我覺得OK喎...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 hudsonchui 於 10-8-12 16:30 發表
史x福而家出晒名黑,10個有9個半都complain,我已black list左佢,同女女報游水睇都無睇過呢間史x福:;pppp: ,一定唔會揀,無得游都唔會揀佢

都係你醒目

首頁

尾頁

跳至